Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 928
  • 639
  •   1
Отговори
# 375
Ако толкова държите да сте кичозни и незабравими, добавете поне още 2 животински десена - например змийско и тигрово, плюс нещо неоново, разбира се.  

# 376
Снимай го, да ти остане за спомен. След купона никога вече няма да е същото.
hahaha hahaha  bouquet
Малинов Оскар за моята любима Бианка! Heart Eyes  За цялостно творчество!  bouquet

# 377
За толкова години в Германия единствената жена, която видях с принт - и то скъпа дизайнерска рокля с принт, беше моя роднина. Добре й стоеше, но на мен ми беше неудобно да ходя с нея по улиците. Гледаха ни и мъже и жени и то възмутено Simple Smile Тук никой не носи леопардовите щампи. Много са сериозни тия германки Simple Smile Но в Англия, Италия и България и аз бих носила Simple Smile Тук  само за карнавала Февруари месец бих облякла принт.

# 378
Ако толкова държите да сте кичозни и незабравими, добавете поне още 2 животински десена - например змийско и тигрово, плюс нещо неоново, разбира се. 
Аз змийско откровено много харесвам. Но аз поначало имам по-кичозен вкус.

# 379
Малинов Оскар за моята любима Бианка! Heart Eyes  За цялостно творчество!  bouquet
http://svejo.net/attachments/stories-photos/0191/4666/size_large … bg.jpg?1361785751
Епилиран и с голям меч - как да не го приеме човек от сърце! Heart Eyes
Мога да му ушия леопардови прашки, лъскави. Mr. Green

# 380
Цитат на: Приятно ми е - Богиня! link=topic=748988.msg26705846#msg26705846
[b
„Инспектор Тюхчев и кристалното кълбо“ [/b] – присъжда се на на НиноТино за брилятната й изследовалско-спедиционна дейност с награда „Златна лупа“.

Приемам с мерак, но и кеф, но ми разяснете, че не го разбрах.  Blush За да знам за какво съм го заслужила?

# 381
  • В Космоса
Eee, не сте хора! Пак ли принтът е на дневен ред?  Tired

Имат ли краен срок тези Малини?

# 382
Eee, не сте хора! Пак ли принтът е на дневен ред?  Tired

Имат ли краен срок тези Малини?

Имат, когато Шантал си покаже зеления сутиен. Тогава ще е краят.

# 383
Леопарда е като минижупа, носи се с лицето, не с тялото  Simple Smile
Мисля че си много права.  Peace
Но...  по тази логика, как така заключихте, че на мене ми стои  вулгарен тогава, като лице не е имало   ThinkingLaughing

# 384
Аз змийско откровено много харесвам. Но аз поначало имам по-кичозен вкус.

Поотделно се ядва, но в комбинация лично като видя подобни десени и изпитвам усещане все едно дъвча шушляк. Болка и дразнене от корените на зъбите до мозъка.

# 385
Тук някъде има тема Новите българи.  Ла Катрана си показа циците, Шанталчето отдавна опитва, но не й достига смелост. Будят голямо възхищение. Останалите сме недоклатени лелки. Та кога ще обясните на децата си, че няма проблем да си показват циците? Сорри, че ми се губи чувството за хумор, Дона.

# 386
Ммм... имам леопардово палто. Flutter И извивки имам. Ще си го облека на форумския коледен купон. reverance
Ако е с косъм, рискуваш да ти го епилират. Naughty
Само ръкавите  Naughty

Само ръкавите ако е късичко, ако покрива и чатала - лошо.

# 387
Само ръкавите ако е късичко, ако покрива и чатала - лошо.
Естествено, че е късичко! Аз да не съм простачка някоя, та да нося леопардово палто, дето покрива чатала?!  Crossing Arms

# 388
Тук някъде има тема Новите българи.  Ла Катрана си показа циците, Шанталчето отдавна опитва, но не й достига смелост. Будят голямо възхищение. Останалите сме недоклатени лелки. Та кога ще обясните на децата си, че няма проблем да си показват циците? Сорри, че ми се губи чувството за хумор, Дона.

Шантал показа разнокалибрени цици без сутиен, под блуза обаче.

# 389
Естествено, че е късичко! Аз да не съм простачка някоя, та да нося леопардово палто, дето покрива чатала?!  Crossing Arms

За всеки случай аз ще дойда с епилатор.

Общи условия

Активация на акаунт