Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 895
  • 639
  •   1
Отговори
# 525
В кой момент Шантал трябва да си разплете чорапите, че някой не я харесвал.

тук грешиш , Шантал много иска да бъде харесвана , то и затова е цялата работа с това хвалене ...

# 526
Освен това има СПАМО-ЧАТ, мили дами и ти Н., не е нужно всяка тема да се превръща в еднообразен спамо-снимко-цицо-чат.

# 527
Какъв идеализъм, какво чудо. При всичкия расизъм, ксенофобия и сексизъм, дето струят из тоя форум, ти тръгна на кръстоносен поход точно срещу задника на Шантал...
На мен той, на гореспоменатия фон, ми е най-малкия проблем, с мед ще го нахраня.

# 528
В кой момент Шантал трябва да си разплете чорапите, че някой не я харесвал.

тук грешиш , Шантал много иска да бъде харесвана , то и затова е цялата работа с това хвалене ...

Това ми е много чудно. Една красива, уверена в себе си жена, не се държи така.

# 529
Какъв идеализъм, какво чудо. При всичкия расизъм, ксенофобия и сексизъм, дето струят из тоя форум, ти тръгна на кръстоносен поход точно срещу задника на Шантал...
На мен той, на гореспоменатия фон, ми е най-малкия проблем, с мед ще го нахраня.

Всеки си има каузите. Ти защитаваш своите, аз моите. Не знам твоите мелници какви са, но не бих ходила по петите ти да ти се присмивам за тях с "какъв идеализъм, какво чудо".

# 530
Това ми е много чудно. Една красива, уверена в себе си жена, не се държи така.

тя просто не е толкова красива ... вече...
затова и вади тия снимки от едно време , когато се е снимала как се търка м/у краката или  облечена като героиня от 'онези' филми и ги е пращала из нет-а , пак за да я харесат ...

а такава реплика за глиганите една красива жена няма как да каже , тя си носи красотата и не обсъжда другите , некрасивите хич не й пречат на една красавица , защото най-малкото тя така изпъква на техен фон ...

# 531
  • London
Моето включване е много адекватно, а твоето негативна какво е? Обсъждаме другарчето, злословим и се плюнчим. Просто никой не го интересува какво мислиш ти за Шантал и за който и да било. Не си корифей, капиш? Stop

Ето аз съм бременна и изобщо не ме обижда фразата глиган с анцуг, щом не е застанала и не ми го е казала директаменте на мен персонално не виждам проблем. Peace А възмущения от човек нарекъл 5-6 човека Сашка Васева най-малко се очаква, такива де се плюнчат обичайно е по-хубаво да не обясняват кой др. се плюнчел. Crazy

eau, какво иска Шантал не е мой проблем, не ме интересува там е разликата.

# 532
Стига, де, негативна! Има точно такива, за които и моят мъж се чуди, кой, Бога ми, ги е онодил и оплодил. Ми, сори, ама по света не се разхожда само Алесандра Амброзио. Светът е пълен с грозни хора, които въпреки това си живеят щастливо, влюбват се, женят се, раждат си деца и т.н., ако и други да не ги оценяват.
Нима това е лъжа?!

А според мен само се правиш, че не разбираш. Надявам се да е така, защото се разбра, че съм идеалист, нали така. Наскоро ти се беше възмутила от нечий "журнализъм" за използването на "урод" в някаква статия, но си ок прясно родили жени да бъдат определяни с понятия като глигани, целулитени полукълба и т.н. Защото ги имало, нали тъй, абсолютната истина е това. Срамота.

Катрала, много са ти неадекватни включванията. Както винаги.

Абе, хайде сега "току що родили".  Stop Стига и вие извъртали.
Пълно е с глигани, скумрии, антилопи. Не може да се отрича наличието на няква група хора, само защото е прието, като кажат "дебел", това да се приема като обида.
Не я защитавам Шатал  и нейните преструвки, но само за да сме политкоректни да се правим, че няма дебели и грозни, е мега нелепо.

# 533
Освен това има СПАМО-ЧАТ, мили дами и ти Н., не е нужно всяка тема да се превръща в еднообразен спамо-снимко-цицо-чат.

Което си е, си е - снимките на Шантал са в теми за външен вид и снимки.

А за спама не е отговорна тя - ето и в тази тема, макар да не е пускала снимки или коментирала, вече толкова страници се коментират нейните постове.  

# 534
Айде, айде...стига сте се джавкали - "Всичкииии сме хорааа на този свяяяттт и нооосим чувства святиии...."  Wink

# 535
По-скоро съмненията, че е реална, пораждат горните постове.

А, Букет, именно, това се опитвам да кажа. Но това че се правим, че няма или не посочваме дебелиште, плешивите, слабите, тъпите, не значи, че ги няма

# 536

Което си е, си е - снимките на Шантал са в теми за външен вид и снимки.

А за спама не е отговорна тя - ето и в тази тема, макар да не е пускала снимки или коментирала, вече толкова страници се коментират нейните постове. 

Моля?

# 537
eau, какво иска Шантал не е мой проблем, не ме интересува там е разликата.

само така , важно е че Мадуро води страната към светлото бъдеще ,
 Венсеремос !!

...шегувам се ...

# 538
Плюс едно за Касита навсякъде.

# 539

Всеки си има каузите. Ти защитаваш своите, аз моите. Не знам твоите мелници какви са, но не бих ходила по петите ти да ти се присмивам за тях с "какъв идеализъм, какво чудо".

Добре тогава, дерзай.
Аз Шантал не съм забелязала толкоз, колкото тебе, дето ходиш подире и да се възмущаваш като майката игуменка. И това прави лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт