Всички с нужди са поканени на сладко от МАЛИНКИ!

• 34 796
  • 639
  •   1
Отговори
# 615
Янтрааа, номинирам те за "Гузен, негонен бяга в анцуг на топчета!".

# 616
  • Пловдив
Ми не, аз общо взето винаги съм си тежала толкова. Досега да си ме отбелязвала да го коментирам? От време на време споменавам, че не съм красавица, но не съм фиксирана във външността си. Аз съм цялостна личност и се чувствам добре в кожата си. Просто ТОЛКОВА се обсъждат килограми и фигури напоследък, че си викам чакай и аз да се включа.

И до МОЯ мъж всякак изглеждам по-слаба, по-нежна и по-фина!

# 617
  • на брега на морето
Да ме прощава Шантал, но цяло лято съм наблюдавала майките с новородени бебета. Нито една не беше глиган или облечена в анцуг. Само веднъж видях майка - висока, дебела и облечена в анцуг, но мъничето в ръцете й се чувстваше така удобно и приятно, че глиганското мигом се изпари.

# 618
  • Варна
СеЙзмолгичната - наистина ли ?  Laughing

Тялото на Шантал променя сейзмологичната обстановка във форума.
Отряд от глигани в униформено облекло се преброяват и подреждат в стройна редица, за да оказват първа помощ на пострадалите...

На всекиго се случва  Sunglasses
Особено, когато прави няколко неща.

# 619

На всекиго се случва  Sunglasses
Особено, когато прави няколко неща.

Или има краставици на очите.

# 620
Да ме прощава Шантал, но цяло лято съм наблюдавала майките с новородени бебета. Нито една не беше глиган или облечена в анцуг. Само веднъж видях майка - висока, дебела и облечена в анцуг, но мъничето в ръцете й се чувстваше така удобно и приятно, че глиганското мигом се изпари.

Явно гледа в различни паркове, защото аз срещам всякакви.
Ето и вчера видяп една изключителна млада майка със съмсем малко бебе, до която буташе количка друга, за която ми стана жал.

Толкова майките не ме впечатляват, но заменарени деца и колички особено много.

# 621
  • Варна
Хвана ме.
Малинка за бързите ми пръсти и разкрасителните процедури по едно и също време.

# 622
  • Пловдив
Ако ще си хвалим децата - моите са супер. Съвсем честно и обективно го казвам Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 623
И моите, и моите. Но само едното е красиво, което не е проблем, защото и двете са момчета. Представете си 2 сестри, от които едната много красива, а другата обикновена.

# 624
Представете си 2 сестри, от които едната много красива, а другата обикновена.

Имах две съученички, близначки. Едната беше, меко казано, обикновена.

# 625
Ми не, аз общо взето винаги съм си тежала толкова. Досега да си ме отбелязвала да го коментирам? От време на време споменавам, че не съм красавица, но не съм фиксирана във външността си. Аз съм цялостна личност и се чувствам добре в кожата си. Просто ТОЛКОВА се обсъждат килограми и фигури напоследък, че си викам чакай и аз да се включа.

И до МОЯ мъж всякак изглеждам по-слаба, по-нежна и по-фина!

Мда, не им е лесно на красавиците, всеки ден да дебнеш дали не ти е излязла пъпка на задника или луфтът между караката е намалял на 3,8 см.  

# 626
Аман бре
Май цялата 2013 трябва да се номинира подобаващо в чест на Шанталова
Такова примиране по нечии задни  и други части не е било  #Crazy
Така я захаросахте с този малинов сироп, че чак горчи вече  Sick

# 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Десет страници и нагоре нищите задника на Шантал Shocked? Пък после тя била досадната....

На брат ми жена му е половин рускиня, ами същата работа-малко мозък, абсолютно нагаждане към мъжът, който задължително доминира, и тя е доволна. Визията и е важна, за да е желана, харесвана..защото няма с какво друго. Абсолютно дърво-вербално и умствено.
Това пък е абсолютна глупост. Най-хитрите и способни на манипулация жени са рускините и полякините. Методите им са различни, но резултатът винаги същия- мъжът слуша, изпълнява и работи. AQUA го е описала идеално.

# 628
О, айде стига с тая Шантал. В КМ има сто пъти по-красиви момичета, показват се, показват грим, дрехи, коси, всичко.

Това е номерът, в КМ никой няма да я забележи. Щях да кажа, че само в темата за бежанците не си е показала задника, но и там писа как я заглеждали.

# 629
....А мене вече корем ме боли от смях, вярвайте или не, но   за Спазмалгон отивам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт