Музикална академия - Тема 4

• 29 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Варна
А на мен взе да ми идва в повече това Какви добри маниери имам и колко съм етичен?! от страна на Етиен. Преиграва прекалено вече! Peace

# 136
Ама Кичка как издъни Снежето от Трик, не е истина просто!

# 137
Ккаво е казала?

# 138
Каза, че тези дни била на концерт, там срещнала Снежа от Трик, и Снежа я предупредила да внимава, щяла да види другото лице на Етиен, не бил такъв за какъвто се представя...Поне да беше казала " една колежка", а тя- Снежето от Трик!

# 139
Взеха да прекаляват с темата Етиен и истинското му лице.  Не знам защо се опитват да го представят такъв какъвто не е. Етиен си се държи добре човека, въобще не вика. Обаче Кичка я тресе критическата яко. Едно и също нещо 100-пъти го повториха

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 01:08 от Zara73

# 140
Издразниха ме и тримата от отбора на Легендите. Rolling Eyes

# 141
Стенли нещо клюкарка го раздава. Засегнал се, че Етиен му казал за грешката и отминал...Видях епизода, Етиен си бързаше за някъде , спомена му за избързването или забавянето , Стенли се съгласи и толкова. Да седне до него да нищят случката с часове ли? Стенли явно е трудно характерче, щом е зодия лъв е обидчив, ама в живота не може все да те хвалят. Кичка е напълно издухала милата , но е искрена и предложението и да подкрепят Етиен беше добро. Стенли обаче не се спря , въвлече и Годжунов в обсъждането. И какво му е лошото на Етиен да репетира непрекъснато? Ако беше художник щеше да рисува, занаята му е пеенето - пее. Да вземе и тя да се готви ,вместо да мрънка,че с тия гръцки песни докога?

# 142
Стенли нещо клюкарка го раздава. Засегнал се, че Етиен му казал за грешката и отминал...Видях епизода, Етиен си бързаше за някъде , спомена му за избързването или забавянето.
Истината е: никога не бъди искрен, защото са много малко хората, които ще я оценят смислено. Обикновено се казва: "кажи ми истината, няма да се сърдя", а после започва сърденето. Така че най-добре е изпълнителят сам да се прецени; а ако реално не може - си е за негова сметка.
Песните довечера:
1. Дичо -  "Angels" на Роби Уилямс (с Поли Генова) и "Не мога да спра да те обичам" на Д2.
2. Етиен - "Светът е за двама" на Орлин Горанов (с Кичка и Стенли) и "Шма Исраел" - авторска.
3. Мария - "One moment in time" на Уитни Хюстън (с Георги и Прея) и "If I ain’t got you" на Алиша Кийс.

# 143
Какъвто и да е Етиен, поне заслужава уважение, повече от  други  във формата. Снощи, минавайки по каналите, попаднах на Слави,когото по принцип не гледам. Е,гавреха се със Етиен. Този човек не знае мярка. За Слави говоря.

# 144
Бая се поизложиха всички. Включително и Етиен, който имам за мил и добър човек, но явно напрежението му дойде в повече. Хванах малко от "Усещане за жена" по ТВ7 с Гергана Стоянова, гостуваха тримата номинирани Етиен, Мария и Дичо. Етиен през цялото време се пенеше затова, че Кичка казала на майтап за него "Нали иска и той да става певец" , как щял да носи дипломи, документи, доцентури, да се видело той какво притежавал. Не било професионални т.н. и т.н.
Ами да и каже тогава на Кичка. Тя колкото и да плямпа едва ли някой ще си промени мнението за Етиен заради майтапите на Кичка. Но и те със Стенли двамата са злобни човечета, какво толкова имат да делят с Етиен, че само се подбазикват на негов гръб.
Иво Танев много добре каза за Етиен, пак в същото предаване, че е мн добър музикант и педагог, но просто не е "всеяден" и не всичко му са отдава да изпълнява.

# 145
Не можах да гледам цялото предаване, но и в предния епизод, който даваха миналата седмица, Стенли и Кичка пак се бяха подмишкосали, нещо много се сдушиха. Те се карат, обаче после им минава явно и си общуват.
Етиен и мен ме дразни вече, всеки път като го дадат и знам, че ще започне да се обяснява и да мрънка. И какво разправяше на Мария, че той се чувствал повече като за тяхното поколение (че даже май и на младите), толкова смешно беше.

А Мария защо пак се запъна на Уитни Хюстън...имам чувството, че на инат ще я пее. Напук на журито. Виж Алиша Кийс мисля, че добре ще и пасне. Дано я спаси публиката.

А Дичо ако остава за по няколко питиета след участие, нищо чудно, че закъснява.

# 146
офф, мислех да не гледам, но исках да чуя изпълненията, та гледах, аман да ви кажа
първо Петя, после Кица, сега Етиен, въобще, хванат им по една дума и извъртат голям скандал от това.
Казал нещо-клюки какъв бил Етиен. Ами Етиен нищо лошо не каза на Кица, тя подскочи и създаде скандала за миенето на чиниите.
После-Етиен наистина не е певец, това, че е пял в Трик няколко песни не го прави успешен певец, но е музикант и работи успешно с млади хора, мислех, че амплоато му в Академията ще е като на такъв-е как да изглежда нормално виейки неща, които не са за него просто-но се старае и репетира. Освен това, предвид напрежението около него, той освен да си репетира и да си пее вътре-какво друго да прави? Да си хортува с Кица ли?

Въобще-прекалено много се натрапват разни лични техни заимоотношения вътре в академията-кой пръднал, кой хъркал, кой миел, кой пиел...
Стенли-много лош клюкар, много, много, Кица и тя е зле, не знам, изложиха се тотално, но то и да мълчиш, за да не те запишат , не си е работа. По принцип аз очаквах записи от репетиции, менторства, а не кой мил и кой пръднал.... Crossing Arms

Някак не ми харесаха и каузите им, не като каузи, а като ситуации-намесига Борис Годжунов в интрига-да говори против Етиен...Стар човек, какво очакват....

то от простотии не ми остана желание да коментирам изпълненията. Tired

# 147
Можеха наистина да дават някакви интересни кадри от репетициите и с менторите. А те дават пълни простотии. Спрях да гледам дейли епизодите, защото просто не са ми интересни.

Мария няма да може да изпее хубаво Уитни Хюстън. Едно че глас не и достига за Уитни , второ че и в тази песен и като цяло покойната Уитни влагаше мноого емоция, а както знаем това не е от силните страни на Мария. Така че ще се полуви блудкаво изпълнение. За Алиша Кийс съм по-склонна да се съглася, но колкото и нежна, техничка и тн. добра певица да е Мария, Уитнито е голям залък за устата и  Naughty Георги Христов им каза много правилно, че вече шоуто е на такъв етап, че една песен може или тотално да ги издигне или да ги провали изцяло  Crossing Arms

# 148
То всички се надявахме, че ще гледаме репетиции и менторство, но останахме излъгани камилчета. : ) Дават понякога повече от репетициите, но това е когато няма интриги и сплетни. А ако има много караници - репетиции никакви. Аз вече се примирих. Има дистанционно, използвам го активно.

Мария я дадоха малко как си пее Уитнито, на мен не ми хареса особено, но тя явно разчита на втората песен и на публиката. Мисля, че няма никакви шансове журито да спаси друг освен Дичо.

# 149
Страхотни са Дичо и Поли с  "Angels" !

Общи условия

Активация на акаунт