Музикална академия - Тема 4

• 29 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Това " Който пее, зло не мисли...докато пее!" може да го е чула от Иван и Андрей, които го казват всеки път.

# 121
# 122
Според мен Поли се представи зле заради неудобните обувки.Буквално и тежаха дори се задъха,а досега не съм я виждала запъхтяна.Винаги е толкова енергична.

Ако гледаш какво се излъчва и клипчетата в сайта, щеше да знаеш, че беше болна тази седмица. Simple Smile)

# 123
Пропуснала съм го това,видях само че е разстроена заради отношенията с приятеля си.Изобщо не я укорявам,а негодувам срещу стилистите.

# 124
Сетих се за друг изпълнител, който нито се вписва в групата легенди, нито в по-модерните - Тони Димитрова. Мисля, че ако тя беше изправена до Кичка, Кичето нямаше да има шанс. Вие какво мислите?
Харесвам Тони Димитрова -  винаги се чувства се една искреност при песните й.
Борис Гуджунов и Тони Димитрова-За кой ли път

Не мога да определя Кичка, като чалга-певица – тя има плътен глас, пее в свой стил, но  без чалгарската орнаментика, има си фенове, има си и свои песни – не знам защо трябва да е проблем, че пее от репертоара си (и другите участници си имат репертоар)! Нейните епизодични  остри реакция са вероятно, защото чувства неуважение към себе си (от думите на Фънки, Рут, Любен...). Винаги съм се чудела на популярните имена, които се навиват да участват в разни тв формати. И стават като гладиатори на арената „Обществено мнение”.
Подкрепям елиминацията на Етиен, още повече, че той самият иска да излезе.

# 125
На мен ми е жал за Етиен, че пак е на елиминации, но той не е кой знае какъв певец и вече му е време, а да не говорим, че напоследък ми се струва, че е заел мястото на Георги в ролята на мрънкащия. Иначе достойно си избра Дичо, когото журито почти сигурно ще спаси. Малко се опасявам да не изгонят Мария и тя е вече изнервена, а така само се влошават изпълненията. Фънки винаги издевателства върху нея.

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 14:06 от MondoCane

# 126
  • София
От Facebook:

Музикална Академия
Дичо е първата звезда в Музикална Академия, която продуцентите глобиха за неспазване на дисциплината и нарушаване на договора. Глобата е в размер на 10 000 лева, заради закъснение от 5 часа. Дичо вече има няколко предупреждения да се прибира навреме след участия извън академията, тъй като редовно закъснява.

Брей!  Crazy

# 127
Ехеййй, 10 000 лв.  Rolling Eyes

# 128
На Дичо май ще му излезе по евтино да излезе, сигурно трябва да го смятаме за пътник. то по зле от затвор.
Етиен обаче се прави на ощипан ,че нямал стратегия, да беше избрал  Поли като иска силен, който да го изгони.

# 129
Дичо откъде ще му удържат глобата ? От хонорара, от бюджетите или трябва да си я плати ? Simple Smile
Аз останах с впечатление, че Дичо доста си пийва..

# 130
Дразни ме, че журито не е толкова откровено с легендите и утвърдените звезди. Мария не заслужаваше такова отношение. Когато съобщиха, че не иска да се връща в академията, Фънки каза "Що за наглост?" Специално той прекали много... Евала на Мария, че не поде тона на водещите, за да се разрази по-голям скандал. И добре че Рут я нямаше да налива допълнително масло...

# 131
Фънки е отвратителен за жури. Решил е, че ще го кара тази роля и държи. Към Мария е толкова груб, че напълно разбирам настроението на момичето. Тя по принцип се притеснява, а с такъв като Фънки в журито е още по-зле. И той и Здравко са ужасно жури, добре че са Люси и Жоро. Последните са не само приятни за слушане, а и доста обективни според мен.

# 132
Фънки може и с такава уговорка да го вземат за жури - да бъде такъв, за да им вдига рейтинга. Иначе и аз смятам , че е груб към Мария.
Стенли и Кичка коментирали Етиен, че виел като чакал.

# 133
  • София
Много грозно го обсъждат, а вкарването на толкова псувни от Кичка е направо прекалено!  ooooh!

# 134
  • София
Много грозно го обсъждат, а вкарването на толкова псувни от Кичка е направо прекалено!  ooooh!

А Стенли преиначава думите, даже откровено лъже  Sick. Кофти човек е.

Общи условия

Активация на акаунт