Музикална академия - Тема 4

• 29 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Изключително съм възмутена от Кичка Бодурова и фалшияи вот на нейна страна. Точно 5 човека хресват тази "певица", еднообразна, скучна, претендираща, че е номер едно. Организиран вот май има тук ...

Надали само 5 човека я харесват /аз не я харесвам, но не бих и оспорила, че има качества/. Тя е добра в една област и зле в друга Peace

Гласувам за Мария - има глас, визия, присъствие, а на всичкото отгоре е и много земно и готино момиче. Дичо така или иначе ще бъде спасен според мен и то съвсем заслужено. Етиен няма място там. Все мрънка, че е недооценен. Ами с нищо не го е заслужил. Не пее добре и изкривява по безумен начин иначе хубави песни. В началото го бяха питали защо е влязъл и той отговори, че искал да отбележи 30 години на сцената... За мен това означава, че този човек няма реален поглед върху себе си и певческата си кариера. Калки беше много по-добър от него.

# 106
Изключително съм възмутена от Кичка Бодурова и фалшияи вот на нейна страна. Точно 5 човека хресват тази "певица", еднообразна, скучна, претендираща, че е номер едно. Организиран вот май има тук ...

Надали само 5 човека я харесват /аз не я харесвам, но не бих и оспорила, че има качества/. Тя е добра в една област и зле в друга Peace

Гласувам за Мария - има глас, визия, присъствие, а на всичкото отгоре е и много земно и готино момиче. Дичо така или иначе ще бъде спасен според мен и то съвсем заслужено. Етиен няма място там. Все мрънка, че е недооценен. Ами с нищо не го е заслужил. Не пее добре и изкривява по безумен начин иначе хубави песни. В началото го бяха питали защо е влязъл и той отговори, че искал да отбележи 30 години на сцената... За мен това означава, че този човек няма реален поглед върху себе си и певческата си кариера. Калки беше много по-добър от него.

Ами 5 са ... Дори хора на нейната възраст не я харесват, та дори и песните и не знаят.

# 107
Как разбра, че са 5?

# 108
Доста повече от пет човека са Peace. И в нейния случай е както случая с чалгата. Всеки казва-не слушам чалга, кой ли я слуша тази гадна музика, но чалга албумите се харчат като топъл хляб Хонорарите на певиците са космически спрямо другите стилове. А музиката на Кичка е леко завоалирана чалга. Не знам защо я наричат естрадна певица, тази жена е направо обида за естрадата.Иначе, да, съгласна съм, че има качества. Преди години и хубав, плътен глас е имала, но сега си е просто кръчмарска певица с характерен стил и начин на поведение.
Етиен е доста слаб като изпълнител. Добър и възпитан човек, но това не го прави качествен изпълнител.
А и вече доста започва да ме дразни тази прекалена ранимост на участниците в шоуто.
Рут се цупи на Кичка, Кичка на Рут, Стенли на Етиен, Етиен на Стенли. Мария иска да напусне шоуто, Любен чупеше, Прея крещи, за Здравко да не говорим(..Такива да си ги нямаш в къщата. Grinning

# 109
Доста повече от пет човека са Peace. И в нейния случай е както случая с чалгата. Всеки казва-не слушам чалга, кой ли я слуша тази гадна музика, но чалга албумите се харчат като топъл хляб Хонорарите на певиците са космически спрямо другите стилове. А музиката на Кичка е леко завоалирана чалга. Не знам защо я наричат естрадна певица, тази жена е направо обида за естрадата.Иначе, да, съгласна съм, че има качества. Преди години и хубав, плътен глас е имала, но сега си е просто кръчмарска певица с характерен стил и начин на поведение.
Етиен е доста слаб като изпълнител. Добър и възпитан човек, но това не го прави качествен изпълнител.
А и вече доста започва да ме дразни тази прекалена ранимост на участниците в шоуто.
Рут се цупи на Кичка, Кичка на Рут, Стенли на Етиен, Етиен на Стенли. Мария иска да напусне шоуто, Любен чупеше, Прея крещи, за Здравко да не говорим(..Такива да си ги нямаш в къщата. Grinning

Изобщо не са доста, че и повече. Дори и в годините на блестящата и кариера Кичка не е била толкова успешн, да, тогава се е ходило по концерти, но дотам. Песните и са отдавна забравени. Не съм живяла по онова време, но има достатъчно хора - музиканти и немузиканти, които са били свидетели на това нещо. Нвремето са слушали нейни песни, но сега не могат дори да назоват заглавието на една от тях.

# 110
Аз пък говоря от лични наблюдения. Последните няколко години ми се наложи да присъствам на доста от концертите на Кичка.Залите наистина бяха пълни. Вярно е, че билетите й са на достъпни цени. Също така прави голямо намаление за пенсионери. Много неща не харесвам в нея, на-вече стила й не понасям. Но не мога да отрека, че винаги как да кажа..абе умее, знае как. Има някакъв усет за това как да разговаря с хората, как да привлече симпатиите им, как да ти прикотка, как да им представи изцяло позитивен образ. Сега, мен посмъртно не може да ме привлече, но тя си има определена таргет група. И концерцията й е успешна, някаква харизма притежава. И аз съм се чудила много как един човек, който никога не си довършва изреченията, има речник от стотина думи и интелект на цаца, умее да омагьосва хората, но е факт.
Като се има предвид, че последния й съпруг, българина, е изключителен икономист, с невероятен ум и блестящи способности и се е оженил за нея...умее жената Laughing

# 111
Нвремето са слушали нейни песни, но сега не могат дори да назоват заглавието на една от тях.

Това е така. Нито аз, нито моите родители познаваме творчеството й. Според мен тя предизвиква най-голямо вълнение с песните си за България, нищо, че някои от тях не са нейни. На фона на легендите, Кичка има най-голямо въздействие в/у хората, особено от старото поколение. Това е и заради певците в нейната група - Петя се оказа много кофти и дори куку, Етиен въобще не е за там, Коцето и той не попадаше на 100% в групата, Стенли е доста по-особен... Група от хора, потребители, се отъждествиха с нея и на това се дължи нейният висок вот. Мое мнение Peace

# 112
Аз пък говоря от лични наблюдения. Последните няколко години ми се наложи да присъствам на доста от концертите на Кичка.Залите наистина бяха пълни. Вярно е, че билетите й са на достъпни цени. Също така прави голямо намаление за пенсионери. Много неща не харесвам в нея, на-вече стила й не понасям. Но не мога да отрека, че винаги как да кажа..абе умее, знае как. Има някакъв усет за това как да разговаря с хората, как да привлече симпатиите им, как да ти прикотка, как да им представи изцяло позитивен образ. Сега, мен посмъртно не може да ме привлече, но тя си има определена таргет група. И концерцията й е успешна, някаква харизма притежава. И аз съм се чудила много как един човек, който никога не си довършва изреченията, има речник от стотина думи и интелект на цаца, умее да омагьосва хората, но е факт.
Като се има предвид, че последния й съпруг, българина, е изключителен икономист, с невероятен ум и блестящи способности и се е оженил за нея...умее жената Laughing

Значи не ти харесва толкова, но си била на нейни концерти. Simple Smile

Затова говоря. Мнозина ходят на коцерти, без да харесват тлкова изпълнителя, това не е показателно. Има много малки дечица, водени от бащи и майки или баби и дядовци. Мен също са ме водили, аз просто присъствах на концертите, танцувах, но изобдщо не ме вълнуваше кой пее, с другите деца също е така.

# 113
Била съм на повечето й концерти, но не като зрител. Аз за себе си съм доволна от нея, била е точна.
Непоносимо глупава и смешна, но коректна. Не съм чула, ама болна съм, ама лошо ми е, ама сега не мога. Като каже в 8, това значи точно в 8, не 8 и 15, не 8 и 30. Човек, който и 1000 души да се изредят за автограф, с всеки от тях се държи като, че ли е единствен. Това се харесва на хората... Те обичат да пипнат любимеца си, да си поговорят с него, да се снимат, де се почувстват близки.
Много изпълнители  не го разбират и не го могат и остават и те неразбрани от широката публика.

# 114
Сетих се за друг изпълнител, който нито се вписва в групата легенди, нито в по-модерните - Тони Димитрова. Мисля, че ако тя беше изправена до Кичка, Кичето нямаше да има шанс. Вие какво мислите?

# 115
Тони Димитрова е в пъти по-симпатична от Киче, но за съжаление не може да пее Simple Smile Най-малко пък на живо. Изправена до Кичка няма как да бъде, освен Иван да държи едната, а Андрей другата, за да не се избият.

# 116
Тони Димитрова е в пъти по-симпатична от Киче, но за съжаление не може да пее Simple Smile Най-малко пък на живо. Изправена до Кичка няма как да бъде, освен Иван да държи едната, а Андрей другата, за да не се избият.

Тони има много по-характерен, запомнящ се глас. Simple Smile) О, и е много по-известна и обичана българска певица.

# 117
Не мисля, че Тони не може да пее. За да бъдеш добра певица не е нужно да пееш като Уитни Хюстън, Селин Дион или Марайа Кери. Трябва да имаш поне малко от това "je ne sais quoi" както се казва. Тони Димитрова има това "нещо", да накараш публиката да те харесва и да запомни твоите песни, дори и да не я харесваш чак толкова.
Извинявам се за лиричното отклонение. Беше ми интересно как бихте ги поставили вие ако стояха една до друга Peace

# 118
Лично аз не бих гласувала нито за едната, нито зад другата. Не харесвам шлагерна музика. Ако все пак се наложи да гласувам, ще избера Тони. Поне има смислени текстове, писани от утвърдени автори, а и не съм я чула да подвиква " оппппа, айдееее" Simple Smile
Между другото скоро чух от нея нещо, което хем ме развесели, хем се оказа страшно вярно. " Който пее, зло не мисли...докато пее!"

# 119
Според мен Поли се представи зле заради неудобните обувки.Буквално и тежаха дори се задъха,а досега не съм я виждала запъхтяна.Винаги е толкова енергична.

Общи условия

Активация на акаунт