Музикална академия - Тема 4

• 29 915
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Много хубаво пяха, но на мен тази песен такава депресия ми влече, направо да си прережа вените  ooooh!.

# 61
Много тъжно ми стана от тази песен “Хора и улици”!

# 62
Много хубаво пяха, но на мен тази песен такава депресия ми влече, направо да си прережа вените  ooooh!.

Ох, и аз. Така ревнах и ми заседна една буца в гърлото. Confused

# 63
Чудесно, разчувствах се  Sad

# 64
Хубаво беше, че са поканили Развигор Попов да присъства на изпълнението на тази песен.

# 65
А Мими Иванова там ли беше?
Тя по има смисъл да е там

# 66
  • España
Най-после НАИСТИНА ЕДНА ЛЕГЕНДА!!!!!! Борис Годжунов!!!!
Знаете ли, не помня кога и кой го беше казал ,но напълно съм убедена ,,че за това какви хора сме можем да съдим по отношението ни към възрастните към нашити родители баби и дядовци!!! Свеня се да си помисля каква характеристика можем да си направим като гледаме на какъв хал са старите хора в България!!! Песента ме докосна силно!
Етиен като едни последни трели май май му бяха тези волни импровизации...... сякаш  newsm78 !

# 67
стана ми мн тъжно и жално...но изпълнението беше готино

# 68
Страхотно начало на Георги за песента "По първи петли"!

# 69
Не познах гласа на Георги, все едно чух младия Васил Найденов или по-скоро нещо различно, ново, но още по-яко от самия Георги. Такъв интересен глас има понякога това момче.

И продължава с този невероятен звезден глас. Побиват ме тръпки. Страхотно!

# 70
Бравооооо, особено на Георги!

# 71
Тази вечер са решили да ме разревават май. Още подсмърчам от "Хора и улици", а сега и тази песен съвсем ме разплака.

Браво на Георги - изнесе песента.

# 72
Освен Георги и Прея много ми хареса. Браво!

# 73
  • София

Браво на Георги - изнесе песента.

Напълно подкрепям.

# 74
Чак сега сядам да гледам. По коментарите разбирам,че съм изпуснала и ще трябва да наваксам по-късно. Blush

Общи условия

Активация на акаунт