Музикална академия - Тема 4

• 30 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Дичо ? Това беше изненадата на номинациите тази вечер.

Апропо какъв му е проблема на Стенли. Той когато коментира другите няма проблеми, а като си направят майтап с него се цупи и обижда.

# 256
ОПределено Поли беше с едни гърди напред тази вечер, Балета й, всичко беше на ниво като за НГ програма! ПОсле пя с Гъмов той в онова шоу с имитациите показа, че доста добре пее, така че... без да подценявам спосбностите й - имаше побутване към нея!

А тя може да си спечели шоуто и без тези побутвания от страна на продуцентите!

# 257
Ха, Стенли ще си ходи другата седмица. Нали много искаше!!! Сега ще има тази възможност. Как гадно се заяде с Люси, която просто си каза мнението. Еми изложиха се миналата седмица с Кичка и за това с Етиен и за балета на Поли. Обаче не можеш на него нещо да кажеш. Прав му път!

# 258
Дичо ? Това беше изненадата на номинациите тази вечер.

Апропо какъв му е проблема на Стенли. Той когато коментира другите няма проблеми, а като си направят майтап с него се цупи и обижда.
съзира препратка във всяка казана дума към търсене и връщане на скандала - за това се цупи.

А кой му прави хореографията? Беше добре този път.

# 259
Всички бяха доста добри тази вечер и който и да беше последен по вот, щеше да стои странно.

А Стенли е лека форма на шизоид, хем напада другите без причина, хем се чувства нападнат без причина много често. Но явно това е част от гениалността му като музикант.

Поли може и да я подбутват, но си личи, че и тя си е просто много добра. Поне според мен.

# 260
И кой толкова е гласувал за Кичка и Славчо ? Май надушвам нагласации и в този формат. Да не ги е страх съдиите от нея ? Първата и песен биваше, ама с дядо Славчо #CrazyГоркият Пеев, неусеща , че му е време да слезе от сцената и само се тика в разни формати.В "Черешката на тортата "беше за ожалване , стар човек, разведен, мърляв дом....А какъв невероятен образ правеше в "Сако от велур" на Станислав Стратиев. И не е виновна възраста, ами мерака да си  по пустите прожектори, май.
Номинацията на Дичо е мнооого странна , опосумите въртят някакъв номер. Стенли е гузен , затова е така нападателен ама сам си е виновен. Прея може да отлети , но ще ми е интересно да я чуя след време.Има интересен глас  , дано някой я "открие".Само да не е Пайнера Joy
Яд ме е ,че Кица се спаси, а Георги Христов има толкова странно чуство за хумор, че всеки път ме втрещава. Толкова е нелеп , то и неговата певческа кариера се държи на 1-2 песни , но самочуствието му е голямо. Жълтите медии писаха,че е излязъл много рано от шоуто на Мадона защото тя не можела да пее.
Лека нощ дами, концерта беше прекрасен Hug

# 261
На някои им припомнят скандалите от преди 3 седмици и нищо не казват, а Стенли се ядоса, че повтарят нещо от преди 3 дни. Да не говорим, че Люси май искаше да коментира думите му срещу Поли, а не срещу Етиен. От първите изпълнения харесах Прея, но най-вече заради песента. От дуетите- Поли и Гъмов. Като цяло Поли е най-добра за мен и тя искам да спечели. Харесвам и Дичо винаги как пее, не и поведението, но не разбирам защо толкова малко гласуват за него винаги, както и кой толкова много гласува за Кичка. Дано отпадне Стенли.

# 262
Георги Христов ми харесва с ведрото си настроение и чувството за хумор. Днес обаче беше странен. Шегите му едни дебелашки. Чак се изненадах. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 23:21 от Malko_Slance

# 263
  • София
Номинацията на Дичо беше най-голямата глупост на вечерта.

Като в глупостите не включвам простотиите на Фънки. Този човек отдавна прекали. Явно смята, че лошото възпитание е еквивалентно на остроумие и не спира да си го упражнява върху хората, които реално правят нещо там.

Стенли, освен че е кофти музикант, бил и много кофти човек. Никога не съм го харесвала, но сега направо ми се срина окончателно.

# 264
По принцип не харесвам Прея (но пък много харесвам Сано още от братята Heart Eyes), но този път искам Стенли да си тръгне. Твърде много напрежение внася и всички се усукват вече около него, да не го обидят случайно.

Не ми е странен вота за Дичо. Той се показа, че е голям простак и когато подпийне не пропуска да го покаже. Псува, обижда, после ни лук ял, ни лук мирисал. Форматът е такъв, че се гласува не само как пееш, а и как се държиш, няма как да не повлияят тези неща, които излъчват. Точно заради това и Стенли така реагира срещу Люси. Явно счита, че журито трябва да коментира само музикалната част. Тя подхвана темата за Поли няколко изпълнения след нея, не беше във връзка с визитката на Стенли. Но особено след дуета той се държа много грубо. Все пак е мъж и то на възраст, би трябвало да знае как да се държи и да подминава такива неща.
От мъжете останали в къщата, Жоро е най-свестен, нищо, че е най-малък. Етиен и той е все наранен и неразбран.

А някой помни ли как беше подреден вота? Аз не го видях, върнах след рекламите, но го бяха дали вече. Confused

# 265
Аз съм пропуснала някои моменти-поведението на Дичо и началото на последния концерт, не обърнах внимание на класирането после, Кичка беше втора.

# 266
  • София
Tова е снощното класиране .

Стенли е ми става все по-антипатичен: вечно недоволство от нещо, непрестанно мрънкане и параноя, че бива ощетен по едно или друго направления-...
От така номинирата тройка предполагам, че журито ще спаси Дичо, и се надявам публиката да спаси Прея!

# 267
Мерси : )

Еми ето, точно последните трима са на елиминация, по-справедливо пепел му тури.

Дичо не знам дали журито би го спасило втори път, но аз така или иначе не вярвам той да отпадне.

# 268
ОПределено Поли беше с едни гърди напред тази вечер, Балета й, всичко беше на ниво като за НГ програма! ПОсле пя с Гъмов той в онова шоу с имитациите показа, че доста добре пее, така че... без да подценявам спосбностите й - имаше побутване към нея!

А тя може да си спечели шоуто и без тези побутвания от страна на продуцентите!

Какви са тези глупости? Най-голямо побутване тогава явно е имало към Прея с избора на Александър Сано. Към Кичка, Дичо, Георги, също е имало, защото и техните партньори са доказали в риалити шоута, че пеят.

Това са пълни глупости с бутането на Поли. Човек, който няма како да каже, винаги се захваща с това. Simple Smile

# 269
И кой толкова е гласувал за Кичка и Славчо ? Май надушвам нагласации и в този формат. Да не ги е страх съдиите от нея ? Първата и песен биваше, ама с дядо Славчо #CrazyГоркият Пеев, неусеща , че му е време да слезе от сцената и само се тика в разни формати.В "Черешката на тортата "беше за ожалване , стар човек, разведен, мърляв дом....А какъв невероятен образ правеше в "Сако от велур" на Станислав Стратиев. И не е виновна възраста, ами мерака да си  по пустите прожектори, май.
Номинацията на Дичо е мнооого странна , опосумите въртят някакъв номер. Стенли е гузен , затова е така нападателен ама сам си е виновен. Прея може да отлети , но ще ми е интересно да я чуя след време.Има интересен глас  , дано някой я "открие".Само да не е Пайнера Joy
Яд ме е ,че Кица се спаси, а Георги Христов има толкова странно чуство за хумор, че всеки път ме втрещава. Толкова е нелеп , то и неговата певческа кариера се държи на 1-2 песни , но самочуствието му е голямо. Жълтите медии писаха,че е излязъл много рано от шоуто на Мадона защото тя не можела да пее.
Лека нощ дами, концерта беше прекрасен Hug

Кичка се изложи многос  втората си песен. Първата и беше наред горе-долу, но както винаги скучна, Кичка седи като пън и си пее каквото си пее винаги. Да, може да се каже, че е нагласено. Не сте ли забелязали как Кичка непрекъснато пише в профила си във Фейсбук да се гласува за нея, то такава агитация просто няма. И накрая кой гласува за нея? Петима човека, но като пратят по 100 гласа, естествено, че ще е напред.

Общи условия

Активация на акаунт