Музикална академия - Тема 4

• 30 001
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Испания
Журито са тотално глухи. Каза Прея, че тази песен не е за полуфинал, ама са я наложили.

Изпълнението на Поли е  Sick За първи път не ми харесва.

# 571
Много лошо изпълнение на Поли - направо не мога да повярвам - несигурно, разтреперано гласче, лошо, тази вечер до тук всички са катастрофа

# 572
  • София
Тази вечер изпълнителите са под всякаква критика. Това някакъв бойкот ли е или ... ?

# 573
Не знам кой ѝ е казал на Поли, че може да пее тази песен, пълен провал - добре, че не пести критики журито.

# 574
  • София
Не знам кой ѝ е казал на Поли, че може да пее тази песен, пълен провал - добре, че не пести критики журито.

Зрителите гласувахме (в т.ч. и аз самата) за песните за тази вечер. Към всеки изпълнител имаше по 2 предложения и изибирахме по едно от тях. Аз лично подбирах песните, които на мен ми харесват ( до тук точно тези трите, които изпълниха).

По същия начин се гласува и за песните за следващия (коледния) концерт, гласуването тече и в момента  Peace

# 575
  • в 1001-та нощ
Георги и Прея ми харесаха много, но Поли е тотален провал  Confused

# 576

Зрителите гласувахме (в т.ч. и аз самата) за песните за тази вечер. Към всеки изпълнител имаше по 2 предложения и изибирахме по едно от тях. Аз лично подбирах песните, които на мен ми харесват ( до тук точно тези трите, които изпълниха).

По същия начин се гласува и за песните за следващия (коледния) концерт, гласуването тече и в момента  Peace
Е, то голям избор е било: между две песни...

# 577
  • в 1001-та нощ

Къде е това гласуване? За първи път чувам  newsm78 Rolling Eyes

# 578
  • Испания

Ами, ето кой е за бой, тогава.

Но би трябвало да могат участниците да отказват песни, които смятат, че могат да ги провалят.

Да вървят да ги пеят зрителите, които гласуват. Егати!  ooooh!

# 579
Този, който е избирал песните е за трепане. Предполагам е Графа...

# 580
  • София
Ето тук е гласуването за 12-те песни за коледния концерт http://ma.tv7.bg/#CitroenChristmasSong
като тук само са изброени и после явно ще ги разпределят м/у изпълнителите.

Докато за днешния концерт си имаше конкретни предложения-по 2, за всеки изпълнител.

Ами, ето кой е за бой, тогава.

Чак пък за бой !?!  Stop
Не си спомням какви точно бяха предложенията, но определено в избора си съм изхождала от позицията коя песен желая да чуя (от целите ДВЕ възможни)  Peace

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 20:39 от desitka*

# 581
Аз също гласувах - виноват.

Не помня какви бяха възможностите, но аз също се водех от това коя песен искам да чуя и коя песен според мен ще отива на съответния изпълнител. Помня, че на Георги избрах другата песен, но за Поли си исках "осъдени души" , както и "Клетва" за Дичо. За Прея и Кичка не исках нищо  да им избирам, но нямаше как да пусна глас, и дори не помня какво натиснах, ей така  Embarassed

# 582
  • Испания
Кичка защо говори как трябва да я оценява журито? Нали учеше, че това не се прави? Пълна помия. Ако и днес не отиде на елиминации...

Хайдеееееееее, обърка сто пъти песента... Великата легенда...

# 583
Осъдени души е гигантски пачи яйца за всеки изпълнител, който не се казва Лили Иванова, според мен. Особено пък емоционално разклатен и склонен към пиетети, като Поли Г. Peace

# 584
  • София
Кица пее като в таверна, време е да си ходи

Общи условия

Активация на акаунт