Музикална академия - Тема 4

• 29 987
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Испания
Ужасссссссссссссс! Журито лъжат жИстоко!

# 586
Дичо направи "Клетва" великолепно.

Кичка - добре изпя песента - т.е. вярно - но не звучеше сладко-носталгично, а по-скоро кръчмарско-замаяно.

# 587
Осъдени души е гигантски пачи яйца за всеки изпълнител, който не се казва Лили Иванова, според мен. Особено пък емоционално разклатен и склонен към пиетети, като Поли Г. Peace

...е всичко друго, но не и прилягаща на вибратото на Поли..
абе как зрителите определят това????
Абсурдно е за мен, сега си обяснявам Много неща... Tired

лаишки избор-лаишки изпълнения, заради някакъв си уикенд с някава тъпа кола?

# 588
  • София
Повредата сигурно е в моя телевизор или в ушите ми  newsm78, но тази вечер съм на обратно мнение на журито  Close. Само Дичо не чух, но той винаги е бетон. Аз по-фалшиво пеене от Кичка не бях чувала досега  Sick.

# 589
Jizzlobber, колкото лаишко, толкова и логично:
най-трудната песен се пада на най-ербап изпълнителя, този, дето мо'е да носи. Вибратото - дума далечна и неясна.

# 590
  • Испания
Повредата сигурно е в моя телевизор или в ушите ми  newsm78, но тази вечер съм на обратно мнение на журито  Close. Само Дичо не чух, но той винаги е бетон. Аз по-фалшиво пеене от Кичка не бях чувала досега  Sick.

Не само фалшиво. На няколко пъти не влезна където трябваше. Ако беше някой друг, щяха да го разкъсат. А Фънки отдавна вече не я критикува. Много са му набивали канчето, а мислех, че е непоклатим. Нооо... интересът клати феса.

# 591
Единствено Дичо и Георги ми харесаха тази вечер.

# 592
Честно, направо се чувствам лично отоворна за провала на Поли и останалите.  Явно да си пожелавам песни без да съм  завършила консерваторията е престъпление.

И за бога - слушала съм много други изпълнители да пеят песните на Лили Иванова - не е нещо извънземно, което никой друг да не може да си помисли да изпее. Хайде стига де

Но направо ми идва да се скрия в земята, че си признах че съм гласувала и с лаишкото си желание съм "закопала" изпълнителите.

Да видим сега музикалните спецове - т.е. продуцентите, какво са избрали. Поне за това да не се кося.

# 593
  • Испания
Точно Хранова да дава съвети на Георги да не вика. Тя, която вика като изоглавена. Shocked

# 594
  • Sofia
Георги  Peace

# 595
  • Испания

Добре, добре. Справя се момчето с тази отврат песен.

# 596
  • София

Не само фалшиво. На няколко пъти не влезна където трябваше. Ако беше някой друг, щяха да го разкъсат. А Фънки отдавна вече не я критикува. Много са му набивали канчето, а мислех, че е непоклатим. Нооо... интересът клати феса.

Абсолютно.
За това обяснение  за Фънки не се бях сетила  Crazy. Все мислех, че при тях има някакво изкривяване на звука  Sick.

# 597
the slayer, изобщо не визирах теб! Hug

По принцип си представях как са гласували хората... И аз да знаех за тази опция, сигурно щях да направя същия избор. Нали са можещи певци - трябва да се изправят пред нещо по-трудно, да се тестват, да еволюират. Инак зле и за тях, и за публиката - скука.

# 598
Маргарита Хранова - като скала  - гласище.

Добре се справи Георги, но ако не беше Хранова да го измъкне на височините щеше да стане фал.

кехлибаровка - няма лоши чувства  Hug - аз самата с чувствам гузна, защото много харесвам Поли и осъзнах как от чисто желание да чуя песен, мога да подхлъзна някой - добре, че не съм продуцент  Grinning

# 599
Песента на Кичка е страхотна! Аз много я харесвам!
Относно изпълнението - не съм специалист, но на Фънки се доверявам. Щом Люси не успя да намери какво да каже и смучеше от пръстите си с какво да я забие...явно добре се е справила Кичка!

Общи условия

Активация на акаунт