Музикална академия - Тема 4

• 29 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Говорихме си на вечеря с мъжа ми, че щеше да е много по-успешен ход да вземат Марги Хранова в предаването вместо кръчмарката Кичка. Не ми хареса изпълнението й на песента на В. Найденов. На 3 места влезе по-рано на "Таммм...", беквокалистките си влязоха навреме, след което тя се поправяше със закъснение и така се получаваше троен ужас, звучащ като "там-ТАМ-ТАМММММ..."  Laughing И така или иначе не можа да хване настроението на песента, всичко при нея звучи като марш, също като Моя страна  ooooh!

Младите са много добри тази вечер, но хейтърските изказвания на Фънки е признак, че някой от тях ще си ходи следващия път.

# 616
  • Испания
Кичка ми идва мноооооооооооооооооооого в повече. Sick

# 617
  • София
Олеле Боже, Кица с тази народна песен изби рибата. Дивна селянка. Иде нашенската музика..-.Сега бабите гранахА тИлифоните, зер нали им дадоха 50лв..

# 618
Говорихме си на вечеря с мъжа ми, че щеше да е много по-успешен ход да вземат Марги Хранова в предаването
Както и Данчето Христова в журито, НО .... надали биха се съгласили

# 619
Браво! Много трудна песен!
Все пак сме българи!

# 620
Боже, Кичка звучи смехотворно до Янка Рупкина - много се е надценила май.

# 621
  • София
Говорихме си на вечеря с мъжа ми, че щеше да е много по-успешен ход да вземат Марги Хранова в предаването
Както и Данчето Христова в журито, НО .... надали биха се съгласили
Ха, точно това казах и аз!  Peace
Олеле Боже, Кица с тази народна песен изби рибата. Дивна селянка. Иде нашенската музика..-.
Дива селянка  Mr. Green Цялата се тресе от вибратото си, сакън някой да не би да не забележи великата й техника, придобита след 35 години музикален стаж. Янка Рупкина пее като изворче, без грам усилие.

# 622
  • София
Тази народна песен ми прозвуча с вибрато на чалга певица.

# 623
  • Испания
Алелуя! Фънки и Люси отрониха критика.

# 624
  • София
Боже, Кичка звучи смехотворно до Янка Рупкина - много се е надценила май.

Даже визията и беше бутафорна  Sick

Айде да и дават джипа и да спре да ни мъчи  Sick.

# 625
  • София
Обаче Кица ги поряза надменно - не могат те да я критикуват, кои са те?

# 626
Съвсем съзнателно изключих звука на Кица и пуснах чак на журито.Като Ви чета,  съм си спестила няколко нервни клетки. Дали журито ще има кураж да я номинира????? Кица пак ли ще бъде с най-голям вот??? newsm78

# 627
Жоро Х даде ли обяснения защо е смешен албума на Рут и го разпраща на флашки?

# 628
  • София
Съвсем съзнателно изключих звука на Кица и пуснах чак на журито.Като Ви чета,  съм си спестила няколко нервни клетки. Дали журито ще има кураж да я номинира????? Кица пак ли ще бъде с най-голям вот??? newsm78
Задаваш отговори, Кица ще е победителя. Накрая ще дари 1% от печалбата и ще излезе още по-чиста и бяла. Звездите ми го говорят...

# 629
  • Испания
Обаче Кица ги поряза надменно - не могат те да я критикуват, кои са те?

И каза на Люси, че я критикува през цялото време.

Хайде да приключват, че ще изпуснем Х-Фактор и Атанас, дето го бутат като Стела миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт