Музикална академия - Тема 4

• 29 943
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Прея вместо да спи 2 месеца можеше поне нотите да научи в тази академия!

Защо мислиш, че не ги знае  newsm78. Или думите на Кичка за теб са абсолютна, непоклатима истина?

За мен думите и отношението на Алис Боварян към Прея са доста по-показателни Whistling.

# 676
Честно казано Мариана е не по-малко посредствена от Кичка. Имах хубаво мнение за нея, докато не и видях простотиите в предното издание на ВИП Брадър.
Някой може ли да ми каже какво стана със скандала относно флашката на Г. Христов?

# 677
... и като Люси с много лично самочувствие „аз много разбирам от фолклор" (?) ; а този предмет се изучава по принцип...
Самочувствието винаги е лично, не може да е чуждо....
Имах предвид "лично самочувствие" в смисъл на "видимо самочувствие", както например, "лична мома". 
Прогнозата ми за подреждането на участниците във финала на МА е съобразно очакванията ми, а не предпочитанията ми.  Във всеки случай май МА е форматът с най-слаб сценарий от излъчваните досега, включително и това, зрителите да избират песните за участниците в МА. Видяхме, че с новите аранжименти почти няма песен, която да е изпълнена равностойно на оригинала.

# 678
  • София
Честно казано Мариана е не по-малко посредствена от Кичка. Имах хубаво мнение за нея, докато не и видях простотиите в предното издание на ВИП Брадър.
Някой може ли да ми каже какво стана със скандала относно флашката на Г. Христов?

Ами в началото на концерта в петък го обърнаха на майтап. Георги Христов каза, че уж нарочно бил дал флашката за да провери какво ще стане и т.н.

# 679
За мое съжаление (като фенка на Г.Христов) - пълно изпростяване на Г.Христов с тази флашка. Направил си бил експеримент, установил, че има "сблъсък на интелект, на личности" и е разбрал кой има чувство за хумор.

# 680
  • София
... Във всеки случай май МА е форматът с най-слаб сценарий от излъчваните досега, включително и това, зрителите да избират песните за участниците в МА ...

Това го коментирахме вече - беше валидно само за последния концерт (песните от БГ филми), и то при условие-да се избере 1 от посочени 2 песни конкретно за всеки изпълнител. Иначе през цялото време са били избор на музикалния продуцент.
Явно и за Коледния концерт (който ще бъде на Коледа, така ли?!? И може би ще участват всички изпълнители? Или ще бъде на финала - 13.12.?) ще има значение избора на зрителите, които избират 12, от зададени 20-на песни...

Прогнозата ми за вторник: Поли разбира се остава. Не мога да преценя кой м/у Георги и Прея ще остане. Като цяло Прея е по-атрактивна сякаш, но пък Георги ми се струва, че е бил по-напред в зрителските класации до сега (не съм ги проследявала специално).
За финал: Кичка, Поли, Дичо и Георги. Пръв отпада Георги и почетната тройка я виждам така: 1) Поли, 2) Кичка, 3) Дичо...
Ако Кичка е Големият победител в 1-я сезон, ще бъда безкрайно разочарована!!!

И все пак за протокола: Стискам палци за Георги!!!  fingerscrossed

# 681

Защо мислиш, че не ги знае  newsm78. Или думите на Кичка за теб са абсолютна, непоклатима истина?

За мен думите и отношението на Алис Боварян към Прея са доста по-показателни Whistling.
Ами пусни си първите предавания, в които излъчиха мнението на Боварян по същия въпрос и ше видиш, какво казва тя по въпроса!

# 682
  • София

Ами пусни си първите предавания, в които излъчиха мнението на Боварян по същия въпрос и ше видиш, какво казва тя по въпроса!

А ти си пусни последните  Wink, може да се изненадаш.

# 683
Подкрепих Жоро.  Simple Smile

А сега гледах "Зелената песен на България", Рут пя там. Супер зле беше и тази жена седнала да дава акъл на другите и да критикува.  ooooh! В интерес на истината целия концерт беше ужасен.

# 684
В интерес на истината целия концерт беше ужасен.[/size]
Да, само Графа пя добре /ако е било наживо/ и песента му беше най-добра. Всички други грачеха ужасно.

# 685

А сега гледах "Зелената песен на България", Рут пя там. Супер зле беше и тази жена седнала да дава акъл на другите и да критикува.  ooooh! В интерес на истината целия концерт беше ужасен.
дойдохме си на думата!

# 686

А ти си пусни последните  Wink, може да се изненадаш.

ами дай линк за да видим,къде Боварян хвали певческите умения, знания и способности на Прея, а не дадения й от Бога глас! Едно е да си надарен, друго е да си музикално образован!

# 687
  • София
Да, само Графа пя добре /ако е било наживо/ и песента му беше най-добра. Всички други грачеха ужасно.

Ами ако и при тях са същите озвучители като в музикална академия.

# 688
  • гр. Шумен
И що трябва да ми пука какво е било в някакъв си брадър, то там всички се излагат, номерът е кой най-малко ще се издъни. Аз пък продължавам да я харесвам Мариана, тя не е от надутите актуални звезди дето гледат с презрение на предходните поколения, има страхотни парчета с Орлин Горанов, с Васил Найденов. И определено не е посредствена.

# 689
  • в 1001-та нощ

Ами ако и при тях са същите озвучители като в музикална академия.

Много по-зле беше, поне като пеене  Peace

Криско беше и пресипнал  Shocked

В анкетата подкрепих Георги и Прея - предпочитам те да получат шанс, Поли си има гръб, а и не ми харесва изобщо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт