Музикална академия - Тема 4

• 29 928
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Подкрепих Жоро.  Simple Smile

А сега гледах "Зелената песен на България", Рут пя там. Супер зле беше и тази жена седнала да дава акъл на другите и да критикува.  ooooh! В интерес на истината целия концерт беше ужасен.

Рут пя доста добре, нейния стил музика така звучи, съвсем добре си пя, озвучаването да, не бе добро. Михаела Филева пя добре, Графа, Дивна и Били също звучаха чудесно. На Криско на сцена му се радват на подскоците повече, неговата музика е студийна, само на запис звучи ОК.
Извинете, че не съм по темата обаче. Peace

# 691
:

В анкетата подкрепих Георги и Прея - предпочитам те да получат шанс, Поли си има гръб, а и не ми харесва изобщо  Mr. Green
нещо съм пропуснала явно....би ли пояснила?

# 692
В анкетата подкрепих Георги и Прея - предпочитам те да получат шанс, Поли си има гръб, а и не ми харесва изобщо  Mr. Green

Мислех, че съм единствената, която не харесва Поли, успокоих се Crazy

В анкетата подкрепих Георги, но според мен точно той ще излети във вторник.

# 693
В интерес на истината целия концерт беше ужасен.[/size]
Да, само Графа пя добре /ако е било наживо/ и песента му беше най-добра. Всички други грачеха ужасно.
Да, той беше единственият, който пя добре на живо, въпреки че не ми хареса песента му. Как на него не му попречи озвучаването, а на всички други им попречи.
А иначе той като музикален продуцент на МА, почти не пропуска концерт, в който да си набута песните (продуцирани от него).  Confused

# 694
Да, само Графа пя добре /ако е било наживо/ и песента му беше най-добра. Всички други грачеха ужасно.
Да, той беше единственият, който пя добре на живо, въпреки че не ми хареса песента му. Как на него не му попречи озвучаването, а на всички други им попречи.
А иначе той като музикален продуцент на МА, почти не пропуска концерт, в който да си набута песните (продуцирани от него).  Confused

Ако бяхте чули изпълнението му от Екс фактор, друго щяхте да говорите. Михаела беше страхотна, Рут също, Дивна!!!

Музикална академия - ПОЛИ, ПОЛИ И само ПОЛИ! Не разбирам как някой може да не харесва това превзъходно талантливо, позитивно и мило момиче. Simple Smile

# 695
... и като Люси с много лично самочувствие „аз много разбирам от фолклор" (?) ; а този предмет се изучава по принцип...
Самочувствието винаги е лично, не може да е чуждо....
Имах предвид "лично самочувствие" в смисъл на "видимо самочувствие", както например, "лична мома". 
Прогнозата ми за подреждането на участниците във финала на МА е съобразно очакванията ми, а не предпочитанията ми.  Във всеки случай май МА е форматът с най-слаб сценарий от излъчваните досега, включително и това, зрителите да избират песните за участниците в МА. Видяхме, че с новите аранжименти почти няма песен, която да е изпълнена равностойно на оригинала.

Нормално е да има, дядо и е известен в тази област.

# 696
Аз вчера доста на пресекулки и с половин ухо гледах, затова ще гледам пак, но защо така пак плю по Георги Фънки, просто не знам. Много обича да го храни и да го сдухва.  Sad

Много неприятни номинации се получиха, ама вече ще е така. Надявах се Кичка да не е първа и да има шанса да попее във вторник, но тя пак ни заби в земята. ;п  Поли със сигурност ще продължи. Ако журито не я спаси, този с когото се явят на втори кръг, ще изгори със сигурност. Надявам се да не е Жоро. От тази тройка, според мен, трябва да си тръгне Прея. И Георги, и Поли пеят по-хубаво от нея и ми е по-приятно да ги слушам.

Няма да има спасен от журито.

# 697
Много ми хареса днес коментара на Дичо за песента на Кичка - "Какви са тия гръцки песни. Не ги харесваме"  Joy Ужасна песен.

# 698

Toва му е работата, с това си храни семейството. Все едно краставичар да не си продава краставиците.
И не, не пя само той добре, което е различно от озвучаване. Озвучаването не беше ОК и при някои си личеше, поради спецификата на музиката, например при Рут, там нещата са различно като постановка музика/глас. Революция Z  никога не съм ги харесвала, но ако си бяха изпели песента нормално, щеше да е добре. За мен добре пяха Рут, Графа, Михаела Филева и Дивна с Били. Останалите-не.

# 699
Честно казано Мариана е не по-малко посредствена от Кичка. Имах хубаво мнение за нея, докато не и видях простотиите в предното издание на ВИП Брадър.
И що трябва да ми пука какво е било в някакъв си брадър, то там всички се излагат, номерът е кой най-малко ще се издъни. Аз пък продължавам да я харесвам Мариана, тя не е от надутите актуални звезди дето гледат с презрение на предходните поколения, има страхотни парчета с Орлин Горанов, с Васил Найденов. И определено не е посредствена.

Според мен пък е надута, и то от тези прикрито надутите, които привидно се правят на скромни. Не съм и фен на репертоара като певица, макар че я харесвам как пее световни поп песни, има талант, но като човек не ми допада изобщо.

Защо се възмущавате как някой можело да не харесва Поли ? В същото време се чудите как можело пък някой да харесва Кичка. Ами въпрос на вкус и разбирания.
Аз лично харесвам Поли, но не се дразня оттова че някой не я харесва. Не се и учудвам на това. Поли е работяга, има и талант, но е малко престорено прекалено наивна. За да се задържи в този бизнес няма как да е наивна просто. Не казвам, че е лош човек, просто цялото това превъзнасяне колко миловидна и т.н. ми идва малко в повече. Лично мнение.
В същото време не харесвам Кичка, но НЕ се учудвам че има хора, които я харесват. Има си специфичен глас и стил, "кръчмарските" или с тавернаджийско звучене неща определено ги умее. Колкото и да слушам тук всякакви, които не ходят "по кръчми" и още малко ще се изкарат че слушат само класическа музика.

# 700
Ох, а Прея в епизода от вчера, понеже е последна по вот и пак публиката и беше виновна. Аудиторията на предаването била пенсионирана... Значи тя изобщо не може да приеме, че може някой, който не е пенсионер, да не я харесва. За толкова неотразима се мисли, че изобщо не и минава през ума, че може да не е на някой по вкуса нейния глас и пеене.

# 701
Ох, а Прея в епизода от вчера, понеже е последна по вот и пак публиката и беше виновна. Аудиторията на предаването била пенсионирана... Значи тя изобщо не може да приеме, че може някой, който не е пенсионер, да не я харесва. За толкова неотразима се мисли, че изобщо не и минава през ума, че може да не е на някой по вкуса нейния глас и пеене.

+1
Не е лоша Прея , но е твърде самонадеяна.

# 702
Ох, клони ми към Кичка победата. Дано да е Дичо! Дано!
Много харесвам и гласа на Георги.

# 703
Георги има прекрасен глас. Най-добрият мъжки глас от всички, които бяха в академията. Но някак нещо все му липсва - самочувствие ли, сценични поведение ли?! Не знам, липсва му още много малко да е завършен образ. Искам го на финал, но не смятам че ще победи. Искам те двамата с Поли да останат последни, но все пак Поли да победи. Тя вече е завършена. Няма слабо място това момиче и сякаш заслужава най-много. Кичка и давам 4-тото място, а на Дичо третото. Днес да си ходи Прея. Това е моята класация за финала.

# 704
Честно казано Мариана е не по-малко посредствена от Кичка. Имах хубаво мнение за нея, докато не и видях простотиите в предното издание на ВИП Брадър.
И що трябва да ми пука какво е било в някакъв си брадър, то там всички се излагат, номерът е кой най-малко ще се издъни. Аз пък продължавам да я харесвам Мариана, тя не е от надутите актуални звезди дето гледат с презрение на предходните поколения, има страхотни парчета с Орлин Горанов, с Васил Найденов. И определено не е посредствена.

Според мен пък е надута, и то от тези прикрито надутите, които привидно се правят на скромни. Не съм и фен на репертоара като певица, макар че я харесвам как пее световни поп песни, има талант, но като човек не ми допада изобщо.

Защо се възмущавате как някой можело да не харесва Поли ? В същото време се чудите как можело пък някой да харесва Кичка. Ами въпрос на вкус и разбирания.
Аз лично харесвам Поли, но не се дразня оттова че някой не я харесва. Не се и учудвам на това. Поли е работяга, има и талант, но е малко престорено прекалено наивна. За да се задържи в този бизнес няма как да е наивна просто. Не казвам, че е лош човек, просто цялото това превъзнасяне колко миловидна и т.н. ми идва малко в повече. Лично мнение.
В същото време не харесвам Кичка, но НЕ се учудвам че има хора, които я харесват. Има си специфичен глас и стил, "кръчмарските" или с тавернаджийско звучене неща определено ги умее. Колкото и да слушам тук всякакви, които не ходят "по кръчми" и още малко ще се изкарат че слушат само класическа музика.

Защото не разбирам как някой не харесва един завършен артист на сцената? Simple Smile Защо трябва да сте негативно настроени? превъзнасяне имало ... Поли е такъв човек, разберете го - добър, позитивен, какво искаш да видиш от нея? Скандалите и интригите на кичка и Дичко или просташките изпълнения на Прея и Георги?

Общи условия

Активация на акаунт