Отговори
# 495
Я пуснете тия фотоси на Серка с бизнесмена да ги видя, че явно съм ги пропуснала  Praynig
Манка Hug, ето заповядай

http://gecce.com/foto-galeri/magazin-forever/serenayin-surpriz-aski?p=1

# 496
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа няма мисля на тая тема,че и от него ще ме догнусее ако задълбая в мисли  ooooh!

# 497
Сори Ирче, не знаех, че сте рипали на нея....егати и хита. ooooh! Joy

# 498
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ох леле, ох, на тази песен rotfImao rotfImbo снощи рипаха Мира и Яман.

http://www.youtube.com/watch?v=j4ivkc0cA84
Наде,ние още снощи я рипахме,това бил хита на 2013 лятото,кога търсех песен за клипа на Чачко за РД,Зизуна ми я предложи , и направо бях потресена от хита им  Joy Joy Joy

много ми е смешна песничка, а и с сещам как танцува се смя нашето момче  Joy Joy Joy Joy

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Браво,браво Станкааааааааааааааа  newsm44 newsm44 newsm44

# 500
  • Още у мъглата ...
Станка  newsm18 newsm18 newsm18 Станка  newsm18 newsm18 newsm18

# 501
  • София
Аз бях за Мариан  Embarassed Но честито на Станка. Важното е, че не е Ваня  Rolling Eyes

# 502
  • Варненска клюкарка
.....
Целувката не се получи ама никак - то големи очаквания, то голямо писане за очакване на първата целувка и т.н., да едно към едно с оригинала, дори и текста, съгласна съм, че и Чаатай не ме впечатли, но пък в тази сцена Мариса е по настойчивата и нахаканата и тя е водещата, докато Мира не беше такава, тя чака, той чака и се получи едно никакво и от двамата, накратко това мога да кажа, да не задълбавам, че се наемам  Joy Joy Joy Joy Joy

Представи си днес слетобед в другата тема се вейна най-голямата почитателка на Серка- момиченцето дето прави слънчевата тема и за изпълнението и даде добър 4 Crazy Тя е още ученичка и така и е дошло първосигнално... Та щом тя дето си я харесва по принцип и е склонна да и прощава нескопосаната игра е писала така смятай...може да се провери в другата тема Peace

пп Манче, утре ще видя за снимките, че много страници навъртя другата тема...

# 503
Браво! Страхотна е!

А хита на 2012 на мен ми идва в повече Mr. Green

# 504
  • в подножието на планината
А, честито - Станка победи... Laughing Аз бях за Мариан... Rolling Eyes

# 505
  • По света и в нас.
Момичета, имайте предвид, че жени, които са израснали без баща, често ходят с по-възрастни мъже и търсят в мъжете любим и баща т.е. 2 в 1  Rolling Eyes

Иначе той е по-виновен (за мен), защото той е обвързаният и би трябвало той да си слага спирачки  Naughty Серка си е волна птичка, но обикновено такива връзки трудно устояват на критиките  Rolling Eyes
Не съм съгласна с това твърдение.Израснала съм без баща,но мъжа ми е 3год. по голям,а гаджетата преди него са били покрай мой набор.Мисля,че всичко е до възпитание и ценностна система.
А бизнесмена отдавна е забравил,че има жена щом се е отпуснал и са го издебали да го снимат.
Гледах фрагмента на АШК,и съм доволна ,че Азра има заигравка с Джан.

# 506
Аааа няма мисля на тая тема,че и от него ще ме догнусее ако задълбая в мисли  ooooh!
ми ти що мислиш че не ми харесва Чачо(в минало време)  Joy Joy Joy като почна сериала да го дават по Бтв ми харесваше и в началото като дойдох в темата...нооо като се порових малко за снимки и се отвратих с тия лелки,аблата,снимки тип жиголо  Sick и ми стана тогава много много не симпатичен и оттогава не го Аресвам  Naughty

# 507
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

юпииии  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 508
Браво! Страхотна е!

А хита на 2012 на мен ми идва в повече Mr. Green
нали  Joy Joy майко няма такъв мазен гюбек  Joy Joy Joy

# 509
Интересно, но първата снимка на Серка и бизнесмена я виждам сега за първи път....къде съм блеяла та съм я пропуснала!? ooooh!
Оффффф, не искам да си мисля, че Чаатай се е предлагал на някоя за да стане бест модел, че и аз като Ирка съм склонна на отвращение от някого щом се погнуся. Tired
Отивам пак да гледам снощния епизод, че ми сечеше, после ми се спеше та давидя пуснали й аджеба  ooooh!език или не. Joy

Общи условия

Активация на акаунт