Отговори
# 540
  • Още у мъглата ...
Ся да ви съобщя благата вест, че отивам да къпя Съра и Лейдито, тургам ги да спят и после и аз ше се баням Joy Joy Joy Joy Joy, ше ходя при тати и бати и  smile3524
На вас пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Бай дЪ уей, 35-40 не са лелки, а готини мацки, нали знаете жената има само една възраст 18 години, останалото е стаж Laughing

ах, Джейн,  Hug Hug Hug, спокойна нощ и приятна баня  Hug Hug Hug

Па намини да ти честитим банята, де  Joy Joy

# 541
  • У Диспансера ...♥♥♥

А тази снимка искам да ви кажа,мега трудно я намерих,при упорито търсене,и не съм я срещнала повече никъде ,направо е находка да знаете  ooooh!

а е толкова хубава, всички са сияещи на нея, браво Ирка  Hug Hug Hug

А тази (не й помня името на актрисата) много си ги обича и двамата и до сега  Grinning Heart Eyes
Абе бягай колко ги обича,аз що сайтове съм изровила за тая снимка,и ние сме 2-те които я имаме,смятай а няма нищо на нея,как я бяха скрили,ама от всевиждащото око не могат я скрият  hahaha hahaha

# 542
Джейне не са лелки не са ама са си баш  Mr. Green да не ми се обиди някой  Hug
но извинявай покрай момче на видимо 18-19 какви да са...наборки ли   newsm78

# 543
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да ви пусна ли песен, докато се разнищва Чаатай  Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейне не са лелки не са ама са си баш  Mr. Green да не ми се обиди някой  Hug
но извинявай покрай момче на видимо 18-19 какви да са...наборки ли   newsm78
Той там е на 16,според мен,малиии само едната е що годе близка до годините му  Crossing Arms

# 545
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
опс, тази точно за събота, демек за сега  Wink

Скрит текст:

# 546
Я пуснете тия фотоси на Серка с бизнесмена да ги видя, че явно съм ги пропуснала  Praynig
Манка Hug, ето заповядай

http://gecce.com/foto-galeri/magazin-forever/serenayin-surpriz-aski?p=1

Мерси, Джейни   bouquet

Ама верно ли са ги изловили да се натискат с Ча  Shocked

Така писаха в едно жълто издание, но ги били предупредили, че ако излезе нещо, че имат сериозни неприятности папараците, иначе новината беше, че към 2 и нещо след полунощ, отишли в някакъв бар и веднага започнали да се прегръщат и целуват нежно като влюбени Mr. Green, и като видяли, че ги снимат избягали през задния вход, снимки обаче нямаше.

Много ми е странно това. Ако наистина не искат да ги снимат и да афишират връзка, не е нормално да отидат в заведение и да почнат да се натискат, нали  newsm78
По-скоро биха отишли у един от двамата или на хотел дори да се изджингастрят и да потушат огъня. Не ми се вярва много това да е вярно.

# 547
  • Още у мъглата ...
Бе не са чак толко отвратителни снимките,на тия дето е с Аблата са ми много по гнусни и по-мяза на платен там,еле  в къщата с още 3-ма от агенцията и ,как бяха застанали и тя в средата ,като Мадам  Sick ooooh! ooooh!

Оф, като каза аблата, начи от време на време ми идва в главата, после го забравям, ама сега пак се сетих  Laughing
Начиии, като гледам снимки на сценаристката Еджето на Приливите, не знам защо, ама ми се врътва в главата аблата, не като визия, то не че на Еджето визията е страотна, но като усещане  newsm78
Ох, не ми иде и да го изрека чак ... по линията с Ча, демек #Crazy
Може да е пълен идиотизъм, ама да си го кажа  Rolling Eyes Sunglasses

# 548
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
май много гръцко стана, ама всичко ми се прииска да споделя с вас  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 549
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Бе не са чак толко отвратителни снимките,на тия дето е с Аблата са ми много по гнусни и по-мяза на платен там,еле  в къщата с още 3-ма от агенцията и ,как бяха застанали и тя в средата ,като Мадам  Sick ooooh! ooooh!

Оф, като каза аблата, начи от време на време ми идва в главата, после го забравям, ама сега пак се сетих  Laughing
Начиии, като гледам снимки на сценаристката Еджето на Приливите, не знам защо, ама ми се врътва в главата аблата, не като визия, то не че на Еджето визията е страотна, но като усещане  newsm78
Ох, не ми иде и да го изрека чак ... по линията с Ча, демек #Crazy
Може да е пълен идиотизъм, ама да си го кажа  Rolling Eyes Sunglasses

Признавам си сега и аз, че тази идея ми е минавала, но ... дано са само прокраднали се мисли

# 550
  • в подножието на планината
От снощи нета ми е ужасен... ooooh! за първи път ми се случва да имам толкова бавен нет вкъщи...много е изнервящо... #Cussing out Само като си помисля, че до утре вечер, ако не се оправи, няма да мога да гледам Слънцата и ми иде да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека нощ, момичета! Hug

# 551
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марче,идеално е  Whistling Whistling

# 552
ми тя и Еджето същата гнусна мутра има като Аблата  Joy Joy тая ще е Абла 2 Joy Joy

аз па пускам песен за Чачо  Joy Joy Joy

# 553
  • Още у мъглата ...

А тази снимка искам да ви кажа,мега трудно я намерих,при упорито търсене,и не съм я срещнала повече никъде ,направо е находка да знаете  ooooh!

а е толкова хубава, всички са сияещи на нея, браво Ирка  Hug Hug Hug

А тази (не й помня името на актрисата) много си ги обича и двамата и до сега  Grinning Heart Eyes
Абе бягай колко ги обича,аз що сайтове съм изровила за тая снимка,и ние сме 2-те които я имаме,смятай а няма нищо на нея,как я бяха скрили,ама от всевиждащото око не могат я скрият  hahaha hahaha

Хайде да те чичечна за постижението с таз снимка тогава  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Илде  Hug, лека  Heart Eyes

# 554
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
От снощи нета ми е ужасен... ooooh! за първи път ми се случва да имам толкова бавен нет вкъщи...много е изнервящо... #Cussing out Само като си помисля, че до утре вечер, ако не се оправи, няма да мога да гледам Слънцата и ми иде да... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лека нощ, момичета! Hug

Лека нощ, ще видиш утре за филма, всичко ще е наред,  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт