Лакове за нокти- 84

• 58 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Black_cat_13, аз също съм сигурна, че лакове на Пърфект има в Лили и Ремедиум. Би трябвало да ги  има точките на Maybelline Simple Smile

Благодаря ти за съвета,   bouquet. Мисля, обаче, че в Лили и Ремедиум има предимно обикновените серии на марката, а не пясъчната.  Wink А проблемът с точките на Мейбълин е, че са изчерпани навсякъде вече, влязох в 5-6 поредни магазина и бяха свършили...

Аз в Ремедиум съм виждала пясъци, но дали има точно този не съм сигурна, защото са на купчина и трябва да го изровиш  Laughing
P.S Получи ми се цитата  Hug  bouquet

# 721
Аз съм в лакова предпразнична депресия  Tired ooooh! - направо ми идва да  изхвърля всички лакове  - които имам.Явно съм се преситила. Sick Sick
И тоя форум с ужасния си изглед. Shocked #Crazy

Чайните не ми харесват изобщо - мразя перлени лакове по принцип - а и това отгоре пък съвсем.
Много хейтърско стана нещо.... Joy

С какъв лак ще сте по Коледа ?Аз миналата година бях с  Ruby Pumps
http://community.sephora.com/t5/image/serverpage/image-id/14847i … =mpbl-1&px=-1
Вчера го сложих и май не ме радва - колкото преди. Thinking

# 722
И аз съм се ориентирала към червената гама. Лакът е много красив! Simple Smile

# 723
  • Sofia
   Магдалена, даже двоен цитат ти се е получил от раз.  Joy Колкото до лакчетата, ще погледна, щом ги има.

Lemy, и на теб благодаря, и до там ще ходя, ако се налага.

Кажете ми и дали има някаква промоция на Golden Rose Holiday в София - намаление в цената, или купуваш 2 и получаваш 1 подарък, или нещо подобно, че имам да купувам 5-6 наведнъж. Къде се продават най-евтино? Май не на щандовете на марката по моловете...

# 724
  Кажете ми и дали има някаква промоция на Golden Rose Holiday в София - намаление в цената, или купуваш 2 и получаваш 1 подарък, или нещо подобно, че имам да купувам 5-6 наведнъж. Къде се продават най-евтино? Май не на щандовете на марката по моловете...

Black Cat, ето това открих по въпроса Simple Smile :
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=619198461476764&set= … ype=3&theater

# 725

http://community.sephora.com/t5/image/serverpage/image-id/14847i … =mpbl-1&px=-1
Вчера го сложих и май не ме радва - колкото преди. Thinking
Страхотен е!  Heart Eyes

# 726
  • Sofia
   Вилли, супер си!!!  Hug   bouquet

# 727
  • София
Скрит текст:
Привет и от мен  Hug
Някой има ли наблюдения върху лаковете Никол бай ОПИ  Laughing Вчера се сдобих с 2 след 10минутно чудене... Чак м2520Something_thumb.jpg?imgmax=800[/img], защото от доста време ми беше интересен и сега се чудя с какво да го съчетая отдолу, защото самостоятелно ми се струва прекалено бледо  newsm78
Другият лак, който взех е те хвана срам по едно време, все едно си избирах мъж  Mr. Green Взех този

Лака със звездичките от къде го купи ?Някъде във форума бях прочела че имат промоция тези лакове.

# 728
Тъй като много се изписа за отлепващата база, искам да спомена, че и Essence имат такава Peel off.
В старата опаковка самият лак е бял, но като изсъхне става прозрачен. Аз си го купих преди няколко месеца, но чак сега го изпробвах, хубаво е да се намаже по-дебел слой, отгоре сложих Maybelline Brocades, пясък с глитър, и ми издържа 2 дни през които мих и се къпах, на втория ден имах няколко връхчета леко обелени и паднали глитъри, защото са големи. Доволна съм, спестих си търкането и ще го ползвам и занапред.
Новата опаковка е към ЛЕД лампата и другите там приспособления. Simple Smile

# 729
  • София...........
Тъй като много се изписа за отлепващата база, искам да спомена, че и Essence имат такава Peel off.
В старата опаковка самият лак е бял, но като изсъхне става прозрачен. Аз си го купих преди няколко месеца, но чак сега го изпробвах, хубаво е да се намаже по-дебел слой, отгоре сложих Maybelline Brocades, пясък с глитър, и ми издържа 2 дни през които мих и се къпах, на втория ден имах няколко връхчета леко обелени и паднали глитъри, защото са големи. Доволна съм, спестих си търкането и ще го ползвам и занапред.
Новата опаковка е към ЛЕД лампата и другите там приспособления. Simple Smile

А как сатва отлепването, когато решиш да махнеш лака?  Embarassed

Тази нова визия на форума е отвратителна........

# 730
natpaknat, хич го няма по магазините, а като гледам и на БГ сайта им го няма - ти откъде си го взе?

# 731
...
А как сатва отлепването, когато решиш да махнеш лака?  Embarassed
...

на ИсаДора се отлепва супер лесно, хваща се с нокът лака откъм вътрешността на нокътя  и с върха на другия пръст леко се остъргва и крайчето се повдига, хваща се с пръсти и се отлепва
чиста работа
аз си снимах моите люспи, след малко ще ги сваля да ги покажа

# 732
Мисля да съм с Ринга.

# 733
natpaknat, хич го няма по магазините, а като гледам и на БГ сайта им го няма - ти откъде си го взе?
Хммм, аз си мислех, че в БГ го има, затова не споменах, че си го купих в Италия, намален на 1,19 евро.  ooooh!
Отлепва се като ваденка, нокът или нещо друго (тип дървена клечка) се пъха леко в единия край и се повдига, където бях сложила по-дебел пласт се отлепи целия лак, на някои пръсти накъсано.

# 734
  • pomorie
Моля,за малко помощ,търся си тъмно червен лак,ама много тъмно до черно,разгледах доста магазини,но нищо не открих,някой има ли идея коя марка предлага такъв цвят......
нещо като този,но не виждам марката
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт