Страхливци ли са така наречените "скинари"?

• 4 724
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Като разбъркаш локвата, отгоре излиза мътилката.
Просто млади хора, които в момента биват използвани за користни цели. От друга страна в момента държавата обстановката е грубо анархична, така че е нормално семената на омразата да поникнат. Беззаконието ги храни много добре.

Обстоятелствата НЕ определят поведението.

# 16
Имам няколко познати, които имат някакви такива "убеждения" и действия. Със сигурноат не са хомосексуалисти.
Много ми е странно, хем са лоши, че бият "различни" хира, хем ги обиждаме на "различни"   newsm78 Щом за нас е "смешно" , че бият хомосексуалисти, а те са латентни хомосексуалисти...не сме ли и ние с предубеждения спрямо хората с различна сексуална ориентация.
Това са тъпи "слухове", които се насаждат, да се посмеем малко на хората, че и те са гейове. А реалния им проблем е друг.
Имаше един клип с лекция в африка за хомосексуализма.Обясняваха на хората(защото там явно е по-рядко разпространено), че хомосексуалистите си ядат изпражненията.
Дай сега и ние да кажем, че всички скинари са гей, извратени и някой в детството им ги е насилвал по един или друг начин.

Стройна мисъл Peace

# 17
Просто млади хора, които в момента биват използвани за користни цели. От друга страна в момента държавата обстановката е грубо анархична, така че е нормално семената на омразата да поникнат. Беззаконието ги храни много добре.

Напротив, когато нямаш собствен морал, именно средата определя поведението ти. Доказателства около нас - безчет.

# 18

Напротив, когато нямаш собствен морал, именно средата определя поведението ти. Доказателства около нас - безчет.
А когато нямаш морал си?

# 19

Разбира се, че са страхливци. Освен това са тъпо стадо примати.

абсолютно.
Както казва баба ми - "Който не може с думи, се опитва със сила".

# 20
  • Никога на земята...
Да, помня за бате Асен.

Eто какво е "скинар", според един такъв:
Скинар: Пребил съм стотици "гниди"

http://www.168chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2443869
Нека да не си цитираме статии,защото и аз мога да цитирам такива,с които ще представя определена група хора насилници.Медиите в България отдавна не са обективни и всяка служи на определени интереси.
Не всяко момче с обръсната глава е скинар.Последователите на тази идеология са хора-националисти,които се борят срещу деградацията в едно общество.Един от основните им принципи е "Умри за родината си,а не от цигари,наркотици и алкохол".Не са страхливци,нито латентни хомосексуалисти.
Не ме разбирайте погрешно-не одобрявам насилието.Но не мога са се съглася с категоризации,базирани на статия. Peace

# 21
Разбира се, че са страхливци. Не съм чула досега някой да е бил пребит от един скинар, винаги е от няколко скинари.
Не се сещам за по-подходящ епитет за група от здрави, прави мъже, обикновено въоръжени с метални (или други подходящи) предмети, които пребиват един или няколко души, физически по-слаби от тях и невъоръжени, без значение дали биячите са с бръснати глави, с розови ризки с пайетки или костюми с вратовръзки, както и каква идеология изповядват. Страхливци са. И подляри.

# 22
  • Никога на земята...
Тези,които не изповядват тази идеология,не са скинари,а обикновени лумпени. Peace

# 23
Коя идеология точно?

# 24
Анисиа, нали не се опитваш да представиш скинарството като нещо добро? Скинарите СА лумпени, а това "без наркотици и алкохол" са пълни лупости, защото ако още не станали алкохолици, голяма част от тях ще станат. Удобно е да си избереш някаква "справедлива" кауза, за да си оправдаваш агресията и да пребиваш в името на. Те не стават скинари заради идеите, а защото липсват достатчъно психолози, за да обърнат внимание на всички, които се нуждаят.

# 25
За мен са лекета, абсолютно неуки.

# 26
  • Никога на земята...
Опитвам се да бъда обективна. Peace
Такъв тип агресия винаги е в името на някаква "справедлива кауза",независимо дали идеализира религия или държава.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 15:19 от Anisia

# 27
Страхливци не знам дали са, но са лекета, търсещи кой да набият и къде да се заядат.
За съжаление, създават проблеми.

# 28

Много точно казано. Но като че ли въобще не се работи в обратната посока за някаква превенция. Да бъдат вразумени, насърчени към някакъв спорт, за да изразходват енергията си. Тази думичка превенция като че ли е позабравена. Тя не се отнася само за болестите. Отнася се и за катастрофите по пътя, такива инцидентни сбивания и др.
Възпитанието е поверено на улицата.....Добродетелите са забравени и даже подменени с "нови". Медиите и интернет активно участват в това "мероприятие". Има подходи, чрез които и най-калпавите могат да бъдат превърнати в хора. Но обществото май не иска това.

Последна редакция: пн, 18 ное 2013, 14:26 от vl

# 29
  • София
Почти във всеки отговор за мен има по нещо вярно...
Тези момчета са терористи....
Те не бият някого конкретно, с причина...Причината е злоба...
А да си злобен по сърце и да не изпиташ съжаление към паднал на земята човек, когото ритат други петима или повече, няма нищо общо нито с политическата обстановка, нито с алкохола, нито с възпитанието...Да почувстваш жал към някой и да те загризе отвътре, че причиняваш страдание е съвсем друго сетиво....
Липсата на човечност не е резултат от драматичен живот - поне не и за повечето от тях....

Общи условия

Активация на акаунт