Страхливци ли са така наречените "скинари"?

• 4 731
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Познавам такива ,и в живота си са абсолютна -нула,когато са трезви и сами са мишки,когато са в група-Елате ни вижте!!!Страхливци са и още как. Peace

# 46
Противни са. И да, страхливци са.

# 47
http://www.dnes.bg/sofia/2013/11/19/patrulite-izliazoha-ot-neleg … -iz-sofiia.206614
Тези скинари ли са или не са?
Между другото-подобни патрули има и в Рим-на границата с бежанските махали. Хора, които патрулират без право да арестуват и носят оръжие. Това законно ли е?
Гледах вчера изказване  че полицията няма основание, на което да ги спре. Може да ги спре само  ако  носят оръжие,  нарушават реда или носят забранени символи...

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 15:43 от Герри

# 48
Тези са нещо друго, което завърша на "-нари".

# 49

Не в чист вид, националисти се водят.
Не че другите изобщо знаят какви са, но поне са като близнаци - червени кубинки с метални бомбета и яке тип "бомбър".

# 50
Много ясно, че не е законно. Дори е крайно опасно.
По какви правила го правят? Техните си.

Аз утре ако сформирам групичка срещу бабите от 2рия етаж и почна да обикалям нахъсано пред блока ще съм също толкова в правото си.  Naughty

# 51

Аз утре ако сформирам групичка срещу бабите от 2рия етаж и почна да обикалям нахъсано пред блока ще съм също толкова в правото си.  Naughty
Ми ако не нарушаваш обществения ред, не носиш забранени символи и оръжие си обикаляй колкото си искаш пред блока и гледай нахъсано.... По ТВ-то казаха, че не могат да арестуват някой, защото така си обикалял просто, ако ще и на групичка-могат да арестуват само при нарушаване на закона. Чух го с ушите си.
А ако бабите толкоз ти пречат подай оплакване по реда на етажната собственост.

# 52
Това, че не могат да ги арестуват без повод и причина е така.

Нали се питаше дали имат право на някакви действия.

# 53
Това, че не могат да ги арестуват без повод и причина е така.

Нали се питаше дали имат право на някакви действия.
Не знам...
Във всеки случай нещата у нашенско хич не вървят на добре...

# 54
Противни са. И да, страхливци са.

Познавам такива ,и в живота си са абсолютна -нула,когато са трезви и сами са мишки,когато са в група-Елате ни вижте!!!Страхливци са и още как. Peace

Напълно съм съгласна с вас !!  Peace
Те са неориентирани .. дори незнаят защо са такива ?!?!?!? .. просто са си обраснали главите и вече са от "Голямото добро утро " .. Страхливи и безделни и .. да, гледат да набият някой безпомощен или бездомен .. по слаб от тях във всяко отношение !!

се пак надявам се да има и по зрели измежду тях ,но може би са единици !!

# 55
Кой и за какво включи сега ромите в насиления и без това цирк с "омразата" още преди да се е разчуло за патрулите на Расате?

Общи условия

Активация на акаунт