Отговори
# 105
  • София
Аз като редови маниак си имам и препарат за петна, и сапун.
Не че ги ползвам често, ама така - да си имам.

# 106
един паралелен Персил са напускали в Пловдив в кутия, универсален за 47 пранета,s  надпис Gold Plus. Читав ли е, някой ползвал ли е, че цената му ми се струва ниска - 22 лева?
Мислех да не пиша този път в темата, но надолу от твоя постинг са се заредили едни разсъждения и приказки наизуст, така че не мога да се сдържа.
Прахът, за който говориш, съм го гледала и в Бургас на горе-долу същата цена. Белгийски е, т.е. от страните на Бенелюкс. Не е читав, защото: първо, белгийски е и е с по-ниско качество дори от нашия Персил, и второ, стар е.

Отново обръщам внимание, че има и паралелен внос с по-ниско качество от официалния внос в България, например от Белгия, Холандия, Испания и особено Португалия.

# 107
  • гр.София
Guess Who,адмирации за аватара!!!

# 108
  • Стара Загора
Guess Who, ами не се сдържай де, щом имаш информация, казвай, нали затова се пита. А щом Персила е белгийски, даже е скъп. Има един търговец от София, който зарежда и магазинчетата в другите градове, та при него е 17,50 лв. ( продуктите му са предимно белгийски, нищо че пише от Германия ), ето:

# 109
Най-накрая и в нашия град се появи My forest. Голямата кутия-10 лв.
Взех за цветно. Тъкмо съм пуснала пералня и чакам резултати

# 110
ПОгледнах няколко страници назад, но не видях да сте коментирали тазседмичната промоция в Кауфланд на Есекс на -50%. Пише, че е универсален. Не че имам амбиция да купувам, но до сега не съм ползвала тази марка и нямам наблюдения. Става ли и как е в сравнение с Омото примерно?

# 111
  • Русе
Според мен въобще не може да се мери с ОМО-то.
Преди няколко години си бях купила Есекс от МЕТРО на някаква промоция и въобще не бях доволна. Може би за цветно ще става, но пък като е универсален да не избелва newsm78

# 112
За колко пранета е?

# 113
Забравих да пиша, че се пестраших и купих Медикс бебешки течен. Няма да повторя  Naughty Все още издирвам моят бебешки препарат  Crossing Arms Купих и Коколино с плодове някакво розаво червеникаво. Не ми се брка сега да видя с какво беше, но като аромат най ми допадна от останалите налични в магазина. Като цяло не е лош, но аз и не съм фен на омекотители. Тествах го първо на мъжа ми на работните дрехи, като ги изпрах първо с Омо и резултатът е наситени цветове  Shocked и меки дрехи чак лигави. ММ не забеляза разликата дори след като му я посочих  Crossing Arms но пък едва снощи усети аромата на омекотителя  hahaha

# 114
Аз пък съм с много позитивни впечатления от белгийските перилни препарати, които съм ползвала. В момента имам Ariel Compact Color&Style:

Нямам никакви забележки към качеството на изпиране - последно едни дънки с кал и петна от трева по коленете на детето ги изпра перфектно без никакво предварително третиране. Разтваря се, изплаква се добре, пере...
Купувам от време навреме и този течен Persil Color:

- пак Белгия/Холандия - и от неговото изпиране съм доволна (не бих повтаряла покупката иначе  Simple Smile). Той пък оставя толкова силен аромат, че дори избива над миризмата на омекотителите. Към 11.00лв. е цената за 27 пранета, т.е. перфектна! Видях, че са го заредили и с новата формула - активен от 20°.
Твърдите таблетки на Ariel (дето са по 2 в пакетче) са уникално добри - не само английските. Последните, които бях взела бяха с надписи освен на английски и на белгийски, испански, португалски (въпреки, че може и качеството и съставът им да са същите,  като за английския пазар).
За испанските препарати съм склонна да се съглася, че не са много читави - Персил Sabao бях забърсала от едно магазинче за паралел преди време - определено не переше добре силно замърсено... Ариел Basico-то - и той в тази графа..., обаче белгийските препарати за мен са доста ОК!
Естествено моите фаворити си остават италианските Dash и Dixan!!! (но не ги намирам във вариант прахообразни за цветно...  Sad)

# 115
един паралелен Персил са напускали в Пловдив в кутия, универсален за 47 пранета,s  надпис Gold Plus. Читав ли е, някой ползвал ли е, че цената му ми се струва ниска - 22 лева?
Мислех да не пиша този път в темата, но надолу от твоя постинг са се заредили едни разсъждения и приказки наизуст, така че не мога да се сдържа.
Прахът, за който говориш, съм го гледала и в Бургас на горе-долу същата цена. Белгийски е, т.е. от страните на Бенелюкс. Не е читав, защото: първо, белгийски е и е с по-ниско качество дори от нашия Персил, и второ, стар е.

Отново обръщам внимание, че има и паралелен внос с по-ниско качество от официалния внос в България, например от Белгия, Холандия, Испания и особено Португалия.

Благодаря, Гес  bouquet

Nutella, Гес знае, че ще го сравня с немския и затова ми е писала така да не се разочаровам Hug

# 116
За колко пранета е?
20. Останах доволна. Сега остава да го тествам върху дрехите на дъщеря ми, те нали са все в петна.
Аз не обработвам петна предварително, с малки изключения и в тази връзка не съм много доволна от нашенския Персил за цветно, не ми премахва петна от мандарини по разни светли дрешки. За слабо замърсени дрехи ми е ок.

Последна редакция: вт, 26 ное 2013, 14:13 от fisholina

# 117
  • София
Не ви ли се пени много Май Форест?

# 118
Не ви ли се пени много Май Форест?
Ами, не. Не съм седяла до пералнята, но като плакнеше, надникнах и нямаше пяна.
С някои препарати съм забелязвала пяна и при последното плакнене Thinking

Снощи пусках с доза за 1/2 пълна пералня и не е имало проблем.

# 119
Хич не се пени. Пера вече няколко седмици само My forest. За бяло ползвам универсалния Fresh Air (макар че от любопитство пробвах и варианта за бяло в малка кутия), а за цветно ползвах варианта за цветно (беше малка кутия и свърши, но ще взема голяма като го намалят). Нито един от трите вида не прави дори и минимално количество пяна.

Общи условия

Активация на акаунт