Домакини-22/есенно-зимна с топло кафе

• 36 678
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • при късмета
Ха добър ден,
детето се радваше сутринта, а аз само като си спомня снощи какъв студ беше и още не мога да се стопля. Искам да съм мечка  Crossing Arms сега щях да си спя блаженно.
Направих мукаса, изпекох хляб и остана зеленчуци за салата да взема с детето, като се прибираме.
Както ми беше зимно и не разсъждавам като хората, че ми е замръзнала мисълта, виждам в началото на страницата това
Реших, че Креми е станала врачка  Joy
Хич не съм у ред  hahaha

# 586
  • в сърцата на децата <3

Е, НЕЕЕЕЕ С глас се смях  Joy
Аз чакам съседката да пием кафе, чистих до преди малко, дребната поспа, сега вършее из кухнята и дърпа що щепсели набара... И така. Ето от мен по едно следобедно кафе и портокалово сокче

# 587
  • UK
 smile3507 Уфффффффффффффффффффф приспа ми се, ама сложих един крем-карамел да се пече и сега ще трябва да седя будна и да си го дебна Mr. Green
Тук ако знаете какъв дъжд валиииии ooooh! и вятър и студдддддд! Нямам намерение да излизам никъде!
Чакам ММ да се върне от работа Crazy та да атакувам и банята Crazy Ох, че хубав сок, Ангелче  newsm51
Вио, къде се изгуби???

# 588
Вземам си от кафето, мерси, Ангелче!
Тук натрупааа, ужас, не спира, а се усилва, вече и коли буксуват.

# 589
Добър ден!
И честит първи сняг на София, и имащите го! Nature Snowman

Тук няма все още - от тъмно вали дъжд, и е едно сиво, мрачно и гадно .. Tired

Давайте снега към Южна България! Flutter

Ще си направя чайче аз, че нещо ми е студено ..

Хубав следобед, дами! Hug

# 590
  • UK

#Shocked #Shocked #Shocked трупааааа ли, а тука плющи дъжд  #Crazy

# 591

#Shocked #Shocked #Shocked трупааааа ли, а тука плющи дъжд  #Crazy

От сутринта не е спряло, направи си е нормална зима. Споко, скоро и у ваше село. Joy

# 592
Добро утро, дами! Брррр, за какъв сняг си говорите, бррр? Честит да ви е първия сняг, ама аз много мразя. Сега ако си бяхме в София, щях да си чистя колата сутрин и вечер, бррр. Не, благодаря! Тук си ми е добре, за една година тук дори чорапогащник не съм обувала, а бях нарамила една торба. Ако излизам рано сутрин или вечер, съм с панталон/дънки, а ако е през деня с пола.

Иначе днес ми е по-добре, поне доста по-малко ме боли. То и аз толкова лекарства изпих, че е крайно време да спре да ме боли.  Peace

Славче - при нас беше лесно, просто на мм му предложиха този трансфер, с по-висока позиция и повече облаги. Тук сме за някакъв период от време, след това друга дестинация и т.н. Рано или късно пак ще се върнем в БГ, не сме емигранти, а така наречените експатриати.

Креми - кой е бил на гости на Гала? ТСМ не мога да го разшифровам.... newsm78

# 593
  • в сърцата на децата <3
А у наше село само прехвърча и спря. Ама колкото - толкова. Миналата година зимата беше в събота  Mr. Green

Я дайте идея половин консерва кондензирано подсладено мляко какво мога да я направя? Бях го взела в петък да има за кафето, че нали и повечко хора бяхме, ама остана и ме е страх да не се развали докато го прибутам с кафето сутрин.

Ужас - http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8987 Как може да има такива "свещеници" направо не знам....  Sick

# 594
 Сложих едни сърми  Simple Smile Цял ден се мотам  Simple Smile
Ангелче , мерси за кафето  Simple Smile
Работата в къщи , не е работа цял ден се разсейвам не мога да седна като хората  Sad Ателие си направих , ама там пък ми е скучно сама  Sad Мрън - мрън ...
Отивам да правя играчки , че няма време  Sad
 Ето да се посмеете  Simple Smile

Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас:
- Здрасти!
 - Здрасти! – отговорил неуверено.
- Как си?
- Добре съм…
- Какво правиш?!?
- Ами… опитвам се да се изакам… – отговорил малко смутено.
- Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми отговаря постоянно, после ще ти звънна…

# 595
  • Sofia
Ето при нас как е, по колите и дърветата най-вече се задържа снегът, земята не е достатъчно изстинала явно и се топи. Сега е понямалял валежът, но иначе на парцали си вали.

И аз съм още сама, но пуснах 24kitchen/Fiesta да ми прави компания, отдавна не се бях сещала да пусна ТВто.

# 596
Здрвейте и от мен  Hug  Днес ми е едно мързеливо, не мога да се мобилизирам. Добре, че ММ ще донесе готова риба от Халите и няма да мислим какво да вечеряме. Аз даже успях да поспя с Ади и сега се чувствам човек Simple Smile Вече си изпих следобедното кафе, но мисля да си направя чай. По-късно пак ще се включа Simple Smile

# 597
  • София
Здравейте, красавици.
Тук, където живея си е направо истинска зима. По едно време заваля сняг на парцалки. Бях запланувала да излизам и да погледна за подаръци и трябваше и колата да изчистя. Та, маах с една метла... newsm75. Добре, че си смених гумите, защото е станало хлъзгаво от натрупания прах + сняг..`що не чистят тези хора, как ли го правят по другите страни. Например в Канада  newsm78...
Та така, това е друг въпрос, няма да се заседявам на него - битовизми разни. Подаръци купих на една част от домочадието - женската страна. По един парфюм + бяла козметика. Какво да им купя, просто не ми стига акъла, а и нищо не ми хареса. Ех, а имаше време когато беше пълно с прекрасни магазини, сега те се оттеглиха от пазара, останали са едни Молове и вътре няма нищо. .. За мен си купих - туршийка + постните сухите червени чушки, които съм сготвила за обяд...мммда, чудничко. Сега си пия кафето и почивам.
Пак ще дойда.  Simple Smile
Какво е ББ и кой е този НИдялко  newsm78...Бойко Борисов...ли е, а не!! Не е това, нещо друго е.??

# 598
Ха-ха и аз го чета като бат' Бойко, ама Биг Брадър ще да е. А НИдяко хич не го познавам.

# 599
  • в сърцата на децата <3
Марче, ББ е "Биг Брадър" в случая. А НИдялко е едно природно недоразумение, разбиващо на пух и прах теорията за еволюционното развитие. Тоз е заседнал на етап "хомосапиенс" и няма шанс да мръдне  Laughing

Аз сготвих бобче в гърне, мъжа ще донесе наденичка да пекна към него и последните червени доматки от село за салатка... Толкоз  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт