Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2

• 24 026
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Здравейте!
И аз се присъединявам към отбора. В събота бях на преглед. Терминът ми е на 25.07.
Вече съобщихме на родителите си, а днес и на колегите, така че смело мога да се регистрирам при вас.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета на финала.  Hug

# 631
  • Варна
MiRa^ аз мисля да се запиша за ЖК при д-р Славчев и се надявам като дойде моментът той да ме изражда. За ФМ смятам да се пробвам при доц. Балев.
Между другото, ти в коя болница ражда, че много отзивчив ми се вижда персонала?

Да не е като спам, искам да попитам по-отдавнашните потребители на форума, защо публикациите ми стоят 0 и не се променят? Прегледах всички настройки и нищо не открих, а това постоянно ми боде очите и много ме дразни.

# 632
  • Телиш/Плевен
Коледа е близо вече, а във мама се е скрило Юлското човече!
Страхотно е това! Heart Eyes
Mar_bella , виж тук. Hug

# 633
  • Бургас
Момичета наближаваме края на темата така че чакам предложения за име на новата темичка.
На мен ми се върти нещо такова - Коледа е близо вече, а във мама се е скрило Юлското човече!

Харесва ми това заглавие няма какво да го мислим  Grinning
Ами ако не получим  други предложения това ще сложа  Grinning

Страхотно е новото заглавие за темичката и отново римувано  smile3501

# 634
freia, аз ходя при Д-р Котева много съм доволна от нея.. и две мой приятелки следиха бременностите си при нея...уникален човек и голям професионалист е.. горещо я препоръчвам на всички мами от Пловдив

# 635
  • Варна
В Майчин дом съм раждала, при М. Яков.  Peace  ЖЗ сигурно пак там ще родя.

При д-р Славчев беше моя близка. Доволна е също. Тя беше секцио.

На мен явно сега започва да ми се гади истински, понеже днес ту ми поотмине, ту пак ме тръшне и сутринта както се чудех да пращам ли дребен на ясла, да не го ли пращам, като почна да ми се гади, да видите как бързо го приготвих и заведох.  Whistling

Заглавието ми харесва много!

# 636
Момичета наближаваме края на темата така че чакам предложения за име на новата темичка.
На мен ми се върти нещо такова - Коледа е близо вече, а във мама се е скрило Юлското човече!

И на мен ми харесва  newsm74

# 637

И на мен ми харесва  newsm74
smile3501 Много е хубаво

# 638
  • Варна
В Майчин дом съм раждала, при М. Яков.  Peace  ЖЗ сигурно пак там ще родя.

При д-р Славчев беше моя близка. Доволна е също. Тя беше секцио.

На мен явно сега започва да ми се гади истински, понеже днес ту ми поотмине, ту пак ме тръшне и сутринта както се чудех да пращам ли дребен на ясла, да не го ли пращам, като почна да ми се гади, да видите как бързо го приготвих и заведох.  Whistling

Заглавието ми харесва много!

Мира, а знаеш ли дали Яков е добър на феталната морфология, че се чудя дали направо да не отида при него за първата и да си я пусна в комбинация с БХС?

# 639
ееееееее да си призная откраднах малко от старите теми, но не цялото  smile3506
ами щом ви харесва това ще сложа, ако някоя от майките с близнаци иска да посоча че е с близнаци моля да пише за да можем да преброим бъдещите Юлчета   Hug

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 14:52 от юли 2014

# 640
Страхотно заглавие за бъдещата тема, не се чуди !  Hug

# 641
Аз вече малко се натрапвам ама мисля,че би ви били интересно колко кг. минимум;нормално и максимум може да качите според кг. преди да забременеете и ръста ви  Laughing
http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

А това е една диета за бременни,ако на някой му допадне http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B … 013003.1385929171

# 642
 Laughing според калкулатора на мен ми излезе, че максимум мога да напълнея 15кг....е мога доста да поспоря..мисля, че мога и повече да дам от себе си....
П.С а най-малко излезе 12.7кг....сега 2кг, аз ги нямам за нищо....как така ми ги смята 2кг между минимума и максимума?!  Thinking Аз си представях разлика от поне 10кила м/у двете граници, ама....нз

# 643
  • Пловдив
Аз така се храня по принцип

# 644
Много интересно  Simple Smile на мен ми показа за нормално толкова колкото съм качила, забременях 65 кг., на финала бях около 81 кг., бебчето ми е на 12 дни и го кърмя, но така ми се иска да започна да свалям Weary но трябва търпение.

Общи условия

Активация на акаунт