Априлче палаво лудува и за празниците се вълнува :)

• 28 849
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • София
a.l.e.n.a., да - смятам да взема минимално неща, върл противник съм на трупането на вещи, затова и като споделяте тук ми е полезно да си съставя по-комплексно мнение кое е важно наистина и кое не; дори си мислех да ви питам колко средно комплектчета сменяте на ден, за да си направя сметка колко да купувам и друго - всеки ден ли ги перете или чакате да съберете, каква е степента на замърсяване (че това последното зависи от нея като че ли), извинявам се за глупавите въпроси, но всичко относно безпроблемната организация на битието ме вълнува, за да има време за важни неща

# 526
  • в 1001-та нощ
Като новородено - по 1 на ден - те не се цапат Simple Smile Аз съм сменяла ежедневно от гл.т. хигиена Simple Smile

Ако повръща на всяко хранене - ще се наложи по-често, но при нас го нямаше този проблем  Peace

Много бързо растат - като малки, не мисля, че са нужни повече от 10 комплекта  Peace

# 527
  • София
много благодаря, ще го имам предвид   bouquet

# 528
охх какви въпроси още ще изникват Simple Smile само като се сетя аз какви дерзания имах...какво,как,защо...И сега пак ще имам,нищо че при мен нещата са още пресни,просто явно още не ме е хванало "гнезденето" Simple Smile
Сега съм на вълна да си избера здрава и удобна бебешка количка...след 2 нови (английска и немска) сучпени за година и половина ,искам този път да остана доволна от возилото на бебата

# 529
+1 с Алена. Аз също преобличах моя син по един път на ден. Главно използвах боди с къс ръкав и отгоре от тези целите с дълги ръкави и затворени крачоли. До към 6-ти месец ризи, дънки и такъв тип дрехи не съм му обличала. Сега съм харесала в Mothercare няколко комплекта с ританки. Така ми се купува, а няма какво...всичко ми е като чисто ново от Кристинан. Количката ще е Maclaren XLR или Techno XT... и друго няма какво... пффф, като се сетя колко ненужни неща бяхме накупили като родих първия път, лошо ми става.

# 530
Добро утро, момичета!
Като се сетя, че миналата есен изхвърлих около 10 чувала с дрехи от батковците Simple Smile.Наистина е излишно да се прекалява, но изкушението е голямо, всички бебешки дрешки са толкова сладурски, че просто едва се стърпявам.Дори вече поръчах от един сайт, имаше хубава разпродажба и чакам първите покупки към края на месеца.Все си мисля, че е много рано, но ето че и декември дойде.
Иначе и  аз ги преобличах по веднъж на ден.
Много ми харесаха чувалчетата за повиване , със сигурност ще си взема едно.

# 531
  • София
Момичета, не мога да се сдържа да не ви пусна една смешка, която много добре илюстрира как се чувствам, докато си правя упражненията (когато успявам въобще да стигна до тях). Много се смях тази сутрин  Joy

http://whenyouliveinsofia.net/post/68876105929/when-you-go-to-yoga-class

Усмихнат ден на всички!

# 532
  • в 1001-та нощ
Сещам се още нещо, което може да ти е от полза ефективно, на мен ми го каза - жена с опит  Peace

Когато избираш боди - гледай да е със странично закопчаване - разпъва се, като "чаршаф", слагаш бебето и го закопчаваш  Peace

Аз мисля, че моите бяха с копчета само от едната страна, имаше и с връзки.

Другите се обличат през главата о се закопчават между крачетата:

Когато бебето е малко е неудобно - защото то не стои седнало, главата му е неустойчива и я прикрепяш с ръка - представи си как лежи - ти мушкаш през главата, повдигаш тялото да опънеш и т,н, - не е невъзможно, но е по-неудобно  Peace

Калоян беше лятно бебе и първите месеци изкарахме само по боди  Blush Сега ще е по-студено и е има и други дрехи, но можеш да съобразяваш закопчаването  Peace

# 533
Dao, you made my day! Simple Smile))))

Усмихнат ден и от мен! Simple Smile

Аз ползвах тези със закопчаване между крачетата, но тези, които се разтварят определено изглеждат доста по-удобни.

# 534
За бодитата и аз бих ви препоръчала такива с предно или странично цяло закопчаване.Много са удобни,тези които се обличат през главата за мен предния път бяха голям кошмар. Дъщеря ми изпитваше ужас да и обличам каквото и да е през главата-страшни писъци надаваше,направо се изпотявах докато облечем каквото и да е през главата. А за дрехите смаляват се страшно бързо,дори моят съвет е да купувате от 0_3месеца тези за новородени на първия месец ще са ви малки.

# 535
t@to, добре дошла Hug!

Благодаря ти maimun77 Simple Smile

# 536
здравейте ! 
бях на почивка в истанбул,бебчо мн мърда ,вече сме си в къщи,след два дена съм на лекар.за сега е момиченце и още нямаме представа как ще се казва ....
имам едни тревоги и се чудя как да се справя с тях ... баща ми е много болен и на моменти очаквам да се случи най-лошото недай си боже,притесняваме също това как би могло да се отрази на мен и бебчо

# 537
ох и на мен ми се ходи в Истанбул пак  Crazy

bobi_e, дано всичко се нареди с баща ти  Praynig Наскоро четох подобна история на твоята ситуация в момента и реших да я споделя - ставаше дума за бременна с болен родител, която първо много се притеснявала за предстоящата загуба и после дълго време тъгувала след смъртта, прекарвала доста време в изолация. След време детенцето й било много плашливо и постоянно рисувало пещери със себе си скрита в тях - според психолози това се дължало на страха и скръбта, които изпитвала майката още преди раждането. Препоръката беше по възможност да се минимизират отрицателните и да се увеличат позитивните моменти, но това разбира се невинаги е лесно..   Blush Peace Hug  

# 538
да ,ще направя всичко възможно ,не искам по никакъв начин да се отрази на бебчето,но на моменти ми е ужасно трудно да се държа силна ,не казвам ,че всеки ден съм така.това става когато нещата се влошат и с баща ми ... но най-много искам да предпазя бъдещето на бебчето,после да помагам на баща си и майка си,а аз ще се оправя се някак с времето.

# 539
аз съм се убедила, че хормоните ни карат да свръхреагираме дори за дреболии, а какво остава за наистина важни неща  #Crazy  Tired Blush

Общи условия

Активация на акаунт