MAC & Sephora - 18 тема

• 65 844
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
Докато не пробваш на своите устни ... е малко безсмислено  Confused

Аз събрах няколко "нюда" и пак не ги нося, нещо не си намирам точно моето - но пък от суочове съвсем не ми е реално  Confused

# 301
Епона средната ли е Нейкед 3. Тя ми харесва най-много, обаче самата кутия ми е много странна като съм я гледала по клиповете, една такава набръчкана, даже първия път си помислих, че е шега някаква  Whistling

# 302
  • София
Chantecaille Save the Bees Collection Spring 2014

Още снимки на Dior Trianon Collection Spring 2014

# 303
  • Бургас
Все по- симпатична ми става колекция на Диор, много е chic  Heart Eyes

# 304
Влизам с едно впечатление за Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine Lipstick. Ползвала съм 2 червила, страшно ми харесват като цветове, текстура и пр. Но имам голям проблем с това, че подчертават при мен напукани устни. Докато другите червила успяват да ги изгладят, да създадат впечатление за гладкост, тези, обратно, подчертават недостатъците, напластяват се в гънките на напуканото, не ми стоят добре, особено зимата.

Такова нещо случва ли се при вас?

# 305
OOO Диор колекцията много ми хареса и на мен  Flutter.Кога ли ще може да я видим на живо в Бг?

# 306
  • Berlin
Аглая Епанчина, това при мен се случва с всички червила, но пък аз не ползвам високите класове. Simple Smile Е, сега си взех на Clarins едно, но и то си е така, трябва да сложа супер много, за да не личи и то става едно мазало ... Но пък мирише страхотно.

# 307
При мен с другите червила не забелязвам такова нещо - особено с тези на Диор - заглаждат устните. А при Yves Saint Laurent, дали защото са по-балсамести, леки, с по-малка покривност - напуканите устни се открояват още повече, а покритието става доста неравномерно. Преди няколко дни поръчах Nude in Private - ще го видя и него как е.

# 308
  • в 1001-та нощ
Доста неща от диорската колекция ми харесаха  Blush но и пчеличките са сладки  Peace

# 309
Аглая Епанчина, аз имам точно Nude in Private (с което дългото търсене на перфектния нюд цвят за моите устни най-сетне приключи) и не съм забелязала такъв ефект. То е малко по-леко покривно от другото ми червило от серията (N17 Rose in Tense), но и двете даже бих определила като подхранващи, отколкото подчертаващи текстурата на устните. И двата цвята в началото при нанасянето стоят по-мазно и с лек блясък, което с времето изчезва/изсъхва и остава по-скоро цвят, но не бих казала, че изсушава устните. Аз се старая да поддържам устните си в сравнително добро състояние (балсамът на Nuxe много помага за това), като разбира се всеки има моменти с по-напукани устни. Когато съм така не нося никакво червило, защото си мисля, че ако имам такъв проблем, никакво червило не би седяло добре отгоре. А има далеч по-капризни червила от YSL Rouge Vopupte Shine в това отношение  Peace

# 310
  • Бургас / София
В Glamour има някакво намаление в prettyshop Simple Smile

# 311
Точно защото тези червила не са мат, а напротив - бласамести, очаквах по-голямо подхранване. А се оказва, че подчертават напуканото, поне при мен.
Дано новият цвят, който съм поръчала, стои по-различно.

# 312
Точно защото тези червила не са мат, а напротив - бласамести, очаквах по-голямо подхранване. А се оказва, че подчертават напуканото, поне при мен.
Дано новият цвят, който съм поръчала, стои по-различно.

И аз поръчах сега едно Шайн червило, точно с идеята да ми е по-подхранващо за устните през зимата  Rolling Eyes Ще видим, като дойде как ще ми стои.
Тези дни пробвах едно на Клиник. Устните ми бяха леко напукани (както са почти постоянно по това време на годината), но с това червило станаха мекички и гладки за отрицателно време  Heart Eyes Определеноще си купя и някое тяхно червило  Flutter Общо-взето май ставам фен на марката, както и предполагах  Crazy

# 313
Dior Rouge червилата са страшно балсамести, заглаждат устните и за мен са пъти по-добри от тези на YSL  Peace

# 314
  • Бургас
Лек за напуканите устни на Клиник, моите бяха и опърлени от цигарите, една опаковка измазах и сега нямам проблеми.
http://cdn.idealo.com/folder/Product/3415/7/3415735/s3_produktbi … reatment-7-ml.png

Общи условия

Активация на акаунт