MAC & Sephora - 18 тема

• 65 801
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
и да - споделям мнението, че в Нейкидите - липсват по-матови сенки  Peace

И мене това не ми харесва и въобще идеята за нейкид не я намирам в нито една палитра Нейкид. Може и сигурно са с хубаво качество, но са си лъскорийки и досега не съм виждала хубав нюд грим с  тях.

Blush  На снимки става още по-лъскаво  Peace  и това в изв. степен подвежда  Peace

На живо ми допадат, но е еднообразно всеки път гримът да е такъв  Blush

# 406
  • София
Единствено NAKED Basics си е наистина нюд палитра. Другите са си яко блясъци. Аз затова се отказах от 3 и размених 1. Оставих си само 2 и бейсикса.

# 407
  • USA, Steak State
Dust, Buzz и Trick са с малко по едри прашинки. Нямат глитър частички в тях, но са много блестящи.

# 408
  • София
и да - споделям мнението, че в Нейкидите - липсват по-матови сенки  Peace

И мене това не ми харесва и въобще идеята за нейкид не я намирам в нито една палитра Нейкид. Може и сигурно са с хубаво качество, но са си лъскорийки и досега не съм виждала хубав нюд грим с  тях.

Аз пък точно това харесвам в Naked 2 (само нея имам). Колкото по-блестящи сенките, толкова по-добре. Обичам блестящи и брокатени продукти за себе си, може би защото ми отиват. Аз за професионални цели имам палитри матови сенки на Kryolan и някои на MAC. Мисълта ми е, че съм много доволна от Naked 2, но ми е достатъчна и не мисля да вземам Naked 1 и 3. Пък и имам Vice2, в която също има доста брокатени и перлени сенки!  Heart Eyes

# 409
Имам само Нейкид 1 и смятам и да си остана само с нея. Ползвам основно и почти само трите матови цвята в предната част. Другите си стоят така. Бейсикса обаче експлоатирам яко и много си я харесвам.

Харесвате ли нещо от Коледните сетове на Мас? Получих мейл, че вече са заредени и ще отида да ги видя, но нищо не ме грабва на картинка, освен малко едните лилави пигменти и една чантичка в лилаво с червило, глос и четка.

# 410
  • Бургас
Денси и аз същия комлект харесах заради лилавия
Пигмент

# 411
Няма ги пигментите и други сетове и нямало и да идват. Има четките, сетовете за очи и комплект червило, глос и молив. Нищо не ми хареса и подминах.

# 412
  • в 1001-та нощ
Гледах ги още преди да излязат тук, и аз получих мейл, но нещо няма тръпка  Mr. Green не мисля да ходя заради тях Simple Smile

# 413
  • София
Densi, Elle-  с каква четка нанасяте Chanel tan de soleil ?  Crazy Heart Eyes

Аз пробвах с няколко с изкуствен косъм, но гледах клип, в който го нанасят с кабуки?
Ако някой друг използва бронзъра, също моля да сподели.

Btw, наистина са много близки продукти с BB бронзиращо на UNE, днес ги сравнявах на ръка  Peace

# 414
Аз нанасям най- добре с малката четка за фон дьо тен на Диор 12 като черта под скулите и където реша и после преливам с кабуки. Много съм доволна от продукта. Ползвам го всеки ден.
Сега ще отида да си купя и тъмно червеното червило от Коледната колекция на Шанел преди да е свършило навсякъде.

# 415
  • София
Аз нанасям най- добре с малката четка за фон дьо тен на Диор 12 като черта под скулите и където реша и после преливам с кабуки. Много съм доволна от продукта. Ползвам го всеки ден.
Сега ще отида да си купя и тъмно червеното червило от Коледната колекция на Шанел преди да е свършило навсякъде.

Благодаря ти   bouquet Ще пробвам с още налични.

# 416
  • Пловдив
Имам талон за отстъпка от 15% за всички продукти с марката Диор (става въпрос за Прити Шоп).
Най-вероятно ще го използвам за гримчета и лакове, но ми се иска да получа някакви отзиви за бялата козметика. Ползвали ли сте и какво бихте препоръчали? Има ли някой продукт, който да си струва?
А какво ще кажете за фон дьо тените Диор?

# 417
  • Torino,IT
Имам добри впечатления от Hydralife серията, крем и флуид, имат превантивна грижа,хидратират и имат фактор 15.
Но съм ги ползвала лятото и за зимата според мен не са много подходящи.
Пробвала съм Capture totalе серума и много ми.хареса, искам да си.го взема. За няколко дни кожата светна.
Иначе от.фон дьи тените съм доволна от nude , не се усеща върху кожата и има много хубав финиш.
Това е.от мен.

# 418
  • Бургас
Момичета, какво ще кажете за ББ крема на Estee Lauder?

Като се замисля, май само него не съм пробвала.  Laughing

# 419
  • в 1001-та нощ
Пробваш ги от любопитство или не отговарят на изискванията ти? Какво очакваш/желаеш  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт