Лидл ::35::

• 69 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Аз вчера взех картонената къща за оцветяване и съм доволна, детето много й се радва Simple Smile ....само дето заема доста място  Whistling

# 706
  • София
Добрютро, вчера си взех фритюрника. Не че пържа често, но ... да има дет се вика Wink После ще дам отзиви, не че имам с какво да го сравявам - никога не съм имала...

# 707
Онзи ден видях някакви бебешки пюрета в Лидл,- не помня марката. Някоя от вас ползвала ли ги е? Бяха по около левче, но съдейки по съдържанието, май няма много читави

# 708
Добрютро, вчера си взех фритюрника. Не че пържа често, но ... да има дет се вика Wink После ще дам отзиви, не че имам с какво да го сравявам - никога не съм имала...

Мислех, че е от четвъртък  ooooh!. Дано да остане до тогава. Поне ще разчитам на отзиви  Grinning.

# 709
Комплекта тенджери някой взе ли? Интересува ме дали загарят,имам тенджера под налягане на този принцип/италианска и не е нисък клас/ и ми е загаряла.Капсуловано трислойно дъно и е от инокс.

# 710
  • София
Поколебах се за тенджерите и ги отложих. Трябват ми точно такива, за да ги използвам на индукцията пък и ми е време за подмяна. Не ми хареса това, че завършека на дръжките е от вътрешната страна на съда. И ще ги мисля... цената е прилична мисля.

# 711
Вчера като отидох да видя блендера или каквото е там ми направи впечатление че всички кутии бяха облепени доста грубо с тиксо.Наведе ме на мисълта  - дали не са от върнати стоки.За пръв път виждам нещо подобно.

# 712
Вчера като отидох да видя блендера или каквото е там ми направи впечатление че всички кутии бяха облепени доста грубо с тиксо.Наведе ме на мисълта  - дали не са от върнати стоки.За пръв път виждам нещо подобно.

Или са върнати или е имало много любопитни клиенти, които са искали да видят какво предтсвлява въпросният уред.

# 713
  • София
Онзи ден видях някакви бебешки пюрета в Лидл,- не помня марката. Някоя от вас ползвала ли ги е? Бяха по около левче, но съдейки по съдържанието, май няма много читави
аз взех, че ми трябваха такива бурканчета  Crazy
само нишесте и миризми, аз го изпих, на детето не го дадох.

# 714
И аз влизам, за да споделя положителни отзиви за пасатора  Hug Стархотен е! Вчера му направих тест  - направих първата в живота си майонеза  Laughing Никога досега не ми се е получавало, а сега буквално за 10 секунди стана, много съм доволна  bowuu Останах приятно изненадана от размера на купата на блендера - не знам защо очаквах да е доста по-малка, още не съм пробвала него, но не очаквам да ме разочарова. Вие за какво ползвате телчето за разбиване? Аз имам същото, но просто телче, не е електрическо, а за по-сериозно разбиване ползвам хубав миксер. Та...май няма да ми влезне в употреба май  Rolling Eyes
Взех и машинката за подстригване на Ремингтън - мъжо много я хареса, каза, че е хубава, а и по принцип на Ремингтън нещата били хубави. Доста по-безшумна е от Триза-та, която имаше до момента  Peace
Взех си и силиконова подложка за печене - бяха намалени  Sunglasses

# 715
Машинка Ремингтън бяха пускали пак по това време миналата година. Купихме я за подарък. Мисля, че струваше същите пари и тогава. Като цяло сравнено с лидълската машинка Силвър Крест тази не става - има по-малко приставки и най-вече на батерия издържа около 20 мин. Силвър Крест държи 1 ч. Аз също смятах, че не може да има грешка с Ремингтън. Не мога да твърдя, че тази е същата като пусканата преди.

# 716
аз взех, че ми трябваха такива бурканчета  Crazy
само нишесте и миризми, аз го изпих, на детето не го дадох.
Laughing Laughing Laughing значи няма да се яде

# 717
Вчерашната ми придобивка - душ и етажерка за баня. Добре изглеждат разопаковани Laughing дано се окажат и качествени след поставяне и употребяване!

Да питам за детските зимни панталони, които ще са от четвъртък: Отговарят ли си на размерите, защото май ще ми се наложи да пазарувам дистанционно (ще пращам таткото), та да знам какъв размер да му заръчам.
Искам да взема един панталон на малката (2годишна) за сутрешното препускане до яслата и уикендите при бабите. Принципно е от по-височките и в момента носи клинове и панталони на български производител за ръст 98см. , въпреки, че тя съвсем не е толкова  Grinning Grinning

# 718
  • На брега на реката
Купих си кръглата и продълговатата керамични тави - харесаха ми,  сирена няколко вида и нар.

Някой на скоро питаше за инхалатор - ще има от 15.12, обаче в Пени.

# 719
  • Варна
Купих си намалени кори за лазаня. Предварително бланшират ли се или сурови се слагат?

Общи условия

Активация на акаунт