БРОДИРАНА КРАСОТА ТЕМА 117

• 51 464
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
ЦЕЛУФКА, честит имен ден- всичко най-най-най хубаво!
БЯЛО ЦВЕТЕ, направо в сЪрцето ми влезе тоз елен (мооожеее лиии <както казва малкия бог> схемата?)!

# 676
Целуфка, честит имен ден с малко закъснение, ама от сърце   bouquet

И да ви покажа сега магнолиите на Леврон, за които ме е яд, че се хвърли толкова шиене и са толкова ужасяващо грозни  ooooh!

# 677
Блонди, беше писала за ръцете на Микеланджело, може би ако ти е удобно да пуснеш снимка и да кажеш на коя фирма е комплектовката.

# 678
Ето ги ръцете, от тук съм взела само схемата, имам я, ако искаш  Hug

# 679
Блонди, наистина изглеждат  Confused Чак не мога да повярвам, че са на Леврон  newsm78

# 680
здравейте момичета,имам нужда спешно от вашата помощ-някой може ли да ми прати схема за гоблен-звезда или петолъчка,колко ли търсих и не можах да намеря,моля ви помагайте,че днес трябва да свърша гоблена-останаха ми само 3 звезди да направя и утре го нося за рамка Sad

# 681
Ето още няколко изобретения за елха:

Най-после и с тази цигулка приключих. Стана много красива отблизо, но голям зор ми беше. Изцяло спазих указанията. Само гърба не е за показване, но му залепих брокатен лист, може би ще го преработя някой ден.

Чака ме и подобна тамбурина, но ... ще почака още.  Laughing
И етапче от подаръка от майка ми:

Добре, че е купила 1:1. Цветовете са неподходяще според мен. Смених панамата. Още мисля да шия ли фона. Общо взето - помолих я учтиво, следващия път да потърси съвет преди да купува. Съгласи се.  Mr. Green

# 682
Ето още няколко изобретения за елха:

Страхотни неща си показала   bouquet Може ли да те помоля да ми кажеш какъв цвят е този сребристия, ДМЦ ли е?

Целуфка, извинявам се че чак сега пиша, ама честит празник, с най-добри пожелания за здраве и успех   bouquet

# 683
Hrisi , благодаря!
Ако имаш предвид златистия конец, завързан отгоре - не е ДМС, а някакъв вид Анхър, от голяма макара. Една дебела нишка е. Преди повече от година го открих. Simple Smile

# 684
Имах предвид сребристия конец, с който си шила кръстчетата  Peace

# 685
 Simple Smile Ааа, не съм те разбрала.

775 и 3755 са сините конци. Може би е светнал от фотоапаратът. Да, ДМЦ са, но не са с ефекти, а нормални памучни.  Simple Smile

# 686
Сигурни имаш магичен фотоапарат, шила съм със  775,ама на снимката изглежда блестящ  Peace Благодаря за схемата   bouquet

# 687
eli_gizdova, виж това:

Бяло Цвете, много хубави!

# 688
Ето ги ръцете, от тук съм взела само схемата, имам я, ако искаш  Hug

Благодаря, малко по-нататък ще се възползвам, че много неща насъбрах, ама какво да се прави, откакто пак се запалих толкова неща са наизлезли, преди имаше само една две фирми в бг и само вилеровите гоблени.

# 689
  • София
Момичета толкова красота има в показана тук, че направо  #Crazy Hug

Чудесни неща сте сътворили, поздравления за всички, няма да изброявам поименно за да не изпусна някой   bouquet

Блонди, наистина е жалко за вложения труд в тези магнолии  Hug (не съм шила Леврон, но бях с убеждението, че са по-сполучливи).

Аз да покажа едни скромни подаръчета, вече изпратени и подарени:

За първото отново благодаря на Коте Ваня, уших го и втори път - подаръка си е за мен, а второто направих за сестра ми   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт