Това ми хареса!
Това ми хареса!
.... Е какво да направя, като не ми харесва това име, с буквата не мога да измисля нищо, моят и той държи да бъдело дословно, иначе не щял само буквата. Казвам ви, хора, постоянна психоатака, при положение, че сто пъти ги рязах и им забраних да говорят по темата, знаят, че не си поплювам.... И стигнах до заключението, че може и да си излязъл от селото преди 40 години, ама селото като не е излязло от теб.....За съжаление почти всички граждани сме така, със селски произход, та затова не се учудвайте, доста вода ще има още да изтече, за да си отиде тази тъпа традиция.
И така стана щом забременях( даже не знаех че ще е момче) казах на всички че ще се казва Иван на свекъра, хем традиция, хем си заслужава човека( много е добър),хем ми харесва името, хем си има имeн ден
Но потрай сърце, има време и за подобни изцепки, първия път се убедих, че до появата на децата никой нищо не знае за истинското лице на свекитата. Вече като втори път минаваща по този път с различни хора си имам 10 на ум и знам за какво става въпрос. 
(Шегувам се, хубаво е името)

Препоръчани теми