Гобленарска Коледна игра 2013, тема 2

• 31 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Записссс. Купих комплектовката, сега остава да сглобя...  Mr. Green
Кога ли ще е? Simple Smile
Супер поздрав, благодаря  Laughing Laughing Laughing

# 17
А на мен ми е скучноооо... Подаръкът ми ще мухляса вече в тоя плик  Mr. Green

И с моя е така. Wink

# 18
  • София / Баня
Браво на вас. smile3501 Аз още не съм свършила със бродерията, пък и все още се колебая дали да пробвам шоколадница, то шоколад за мярка вкъщи винаги има. Купих готово комплектче, та само с тази част съм готова. (ама пусто напоследък времето не ми стига за нищо)

# 19
  • София
Копирам си обещанието, понеже го написах в основната тема  Wink :"... тържествено обещавам да се стегна и да си довърша подаръка за другарчето в Коледната игра." И се засрамвам, защото днес ометох поредния шоколад, още преди да се усетя, че размер щях да му взимам.

Нели (boneli), мерси за поздравчето. Laughing

# 20
  • Ловеч
Вики, мерси за новата тема .
И моето другарче ще си остане без шоколадница, защото съм оформила бродерийката по друг начин. А за мярката на шоколада ходя при една приятелка магазинерка и меря, иначе с шоколад в къщи... нема устояване на изкушението. Инатче разопаковай, изяш шоколада и пак опаковай, играчка е, но поне няма да мухлясва  в очакване да бъде изпратен.
Нели тези младежи доста развеселяват.

# 21
Запис!   И afwitch, че няма време!

# 22
Аз одеве ходих да пазарувам и купих шоколад за моето другарче и същия за нас, да дегустираме. На нас ни хареса, надявам се че и на другарчето ще хареса. Трябва обаче спешно са последвам примера на ИнаТ и Нели, че до 9-ти ще трябва да купя още няколко пъти шоколад...

# 23
О, аз не мислех да пробвам същия като на другарчето, защото бях убедена, че е хубав. Уж затова го затворих, да не ме изкушава. И после ходих да купя и за в къщи Simple Smile Ми хубав си е  Mr. Green Избрах него, защото не е много популярен и така другарчето ще може да опита нещо ново. Защото аз така правя - видя ли нов модел шоколад, непременно трябва да го опитам.

# 24
  • Rotterdam
Вики,благодаря за тема   bouquet

аз съм готова отдавна с всичко
чакам с нетърпение да изпращам Simple Smile

# 25
Записвам се и аз Simple Smile

# 26
 newsm78 докога ли ?
       Отправям бяла завист към готовите...

# 27
Вики,благодаря за тема   bouquet

Ти си сметни колко дни ще пътува твоето подаръче, че картичките за базара още ги няма, а започне ли декември, ще има и повече поща и ще стане още по-зле. Да знаеш кога да изпратиш.

Не се притеснявай, за всеки случай ще мина през пощата да питам дали има нещо за мен. Може известието да не е стигнало до в къщи, понякога го пускат в общата кутия.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 20:34 от ИнаТ

# 28
  • Rotterdam
Вики,благодаря за тема   bouquet

Ти си сметни колко дни ще пътува твоето подаръче, че картичките за базара още ги няма, а започне ли декември, ще има и повече поща и ще стане още по-зле. Да знаеш кога да изпратиш.
вече се притеснявам сериозно за картичките
определено ще пращам по-рано Peace

# 29
Да се запиша и аз в новата темичка.
Не съм оформила бродерийката все още Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт