Гобленарска Коледна игра 2013, тема 2

• 31 419
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
може ли пак линк към подаръците? някой беше качил всички снимки на едно място, иска ми се да разгледам  Hug

Ето го албумчето.

Абсолютно съгласна съм, че ако има някой недоволен, то лично той трябва да си го каже, не да премълчава. Дали ще го направи тук в темата или на ЛС, нека прецени сам. Само моля ви, без да издребняваме. Ако нещо не се харесва в изработката, нека недоволния поразгледа как твори дадения човек, в крайна сметка в избора на подаръка не малка роля играят и вкусът на подаряващия, и неговите възможности за изработка, и неговите творчески заложби.
Аз например до ден днешен не мога да направя хубави френски възелчета, никога не стават еднакви - едното е добре, другото не чак толкова, случва се да опитвам по 2-3 пъти за едно.
А моите впечатления от тази игра са изключително в положителна посока, с 1-2 мноооого дребни, ама наистина дребни изключения и да, споделила съм ги с дружки по скайпа, защото не сметнах, че е необходимо да ги казвам тук по две причини:
- не съм аз тази, която трябва да го направи, това е работа на получателките им, ако са сметнали, че тях не ги удовлетворява;
- освен горепосоченото, смятам, че наистина са дребни, едното е по-скоро от неопитност според мен, другото е въпрос на вкус и това, че на мен не ми е допаднало, не означава, че на получаващия не е харесало.
Хубаво е да си кажем нещата, но нека подходим справедливо и в положително градивна посока.  Peace

# 736
Аз лично си харесвам всички подаръци, знам че те са направени според възможностите, желанието на подаряващия и са специално за мен.

Подаръците, коита аз съм правила са направени с много желание за получателя им, не съм гледала кое колко струва за играта РД, но си мисля, че съм спазила регламента, направих някои ръчни неща, които мисля, че ще зарадват повече отколкото да ги купя, а тях не мога да ги оценя. Но ако греша, нека човекът да си каже и ще се поправя  Peace

За играта за 8 март мислех, че спазих регламента(който не беше чак толкова конкретен като за сегашната игра), но имаше много по-хубави подаръци от този който аз направих.

Наистина, който има да каже нещо, което не му е харесало, да си каже. С най-добри чувства  Peace

Скрит текст:
Аз пък си имам подарък от Росито, за който много ѝ благодаря, че се е сетила за мен  Hug и който за сега ще се опитам да не отваря. Започвам обратно броене до Коледа, ами така да и аз да си имам нещо за отваряне, не само детето  Laughing

# 737
  • Пловдив
Хайде и тук да напиша........... Все знае правилата, но и всеки има различен вкус. Лично аз, от години не се бях включвала в игри поради една причина - нямам толкова време, шия бавно, а и имам премного комплекти, който ме чакат. Това с проучването не всеки пък става и за това аз лично следвам интуицията си - харесва ли ми, дали аз бих го ушила и т.н. И за коледната игра така действах и сега за РД играта пак ще е така. Силно се надявам, ако има критики към мен да бъдат споделени лично - голям човек съм, мисля - достатъчно отговорен и мога да понеса обоснована критика................

За подаръкът който получих, вече казах - възхитена съм, във всяко едно нещо си личи личното отношение, подаръкът е правен за мен - това по принцип ми е достатъчно, а комбинирано с красота и естетичност  си е прекрасно.......................

Отивам да се радвам на прекрасното слънце навън................... Simple Smile

# 738
  • Балчик
Такааааа, имам си два подаръка извън играта. Признавам, че  съм много изненадана. Огромно благодаря на изпращачките - Албенка и дечко95   bouquet  bouquet  bouquet Hug. Ето ги  и подаръците ми:
От Албенка:
Скрит текст:

и от дечко95:
Скрит текст:

Не знам с какво съм ги заслужила, но много, много благодаря. Hug

И Вики, да не си помислиш, че съм пренебрегнала твоето подаръче. Макар че, никакво време нямах до днес, все пак по нощите успях да го докарам до тук:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 16:31 от Джемма

# 739
Тези комплекти на пластмасова панама на Dimensions са голямо попадение. Много са симпатични всички!

# 740
  • София
Здравейте, влизам да се похваля с готовото ми коледно мини от nosferata. Готово е отдавна, но чак сега успях да го кача . много си харесвам всички подаръци и искрено се надявам и аз да съм успяла да зарадвам моите другарчета, ако не съм приемам критика на лични. В крайна сметка всеки иска да зарадва другарчето си, а не да го разочарова.
Много хубави подаръци, браво   bouquet

# 741
Вики, май ще трябва да пуснеш нова тема, тази може да ни я заключат  Peace

# 742
А има ли какво още да пишем в тази тема? Ако е само за показване на ушитите подаръци, може в основната.

# 743
Казах го, защото все още пишем в тази тема, а по принцип темите се заключват като винат 50 страница  Peace

# 744
eminav, радвам се да го видя готово, както и това, че си доволна от подаръците. Няма как да знаеш откъде идва практиката на правенето на снежни човеци... Бях намислила да ти напиша писмо, в което да то разкажа, но покрай малкия бог, който вече не посещава занималня и се занимаваме вкъщи, се разсеях и забравих. Сега пък ще го научат всички.
Пиктите са най-старият народ, населявал Британските острови (нещо като траките по нашите земи). Когато келтите са били в апогея си, пиктите вече са били изтласкани много на север- в шотландските земи. Всеки следващ завоевател е притискал завареното население- римляните, после саксите (германски племена), норманите. А то от своя страна- коренното население. В един момент  пиктите просто изчезват... Казват, че са се върнали в родината си- Авалон. Считали са ги за потомци на феите- били са дребни и доста мургави. Те били и пазители на древната мъдрост, на изначалните предания, легенди, история. И на ритуалите, с които се почитали Древните богове, Майката Богиня; на начините да общуваш с небесния свят. Това знание е отдавна изгубено, но същевременно и преплетено с митовете на голяма част от европейските народи...
Та, на пиктите се приписва ритуалът на направата на снежния човек. Когато някой имал сериозни проблеми, терзания, тегоби, въобще- неприятности, правел в двора на къщата си неголям снежен човек, като се стараел да прилича на него (ако, разбира се, времето позволявало и не било лято  Wink, ако ли било- или чакал зимата или правел нещо друго...). Накрая го поливал с вода и чакал да замръзне. Оставял го да престои една нощ навън и на следващия ден го внасял вкъщи, слагал го в котела на огнището и почвал да го "вари". Когато и последната капка вода се изпаряла и съдът останел абсолютно празен, го измивали и продължавали да го ползват по предназначение. А проблемите обикновено се "стопявали". Явно идеята била, че както от течност водата става лед, от леда- течност, а от течността- газ, както тя променя състоянието си и накрая се смесва със въздуха, така и лошотиите в живота на човека намаляват, докато изчезнат съвсем.
И както панамата, конците, схемата и рамчицата станаха украшение, така и в живота ти да се настанят хубавините!
И честито на новополучилите! Много хубави и приготвени с чувство подаръци видях.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 745
Момичета, понеже както изглежда ще има да гледаме извънредни коледни подаръци или завършени такива, а и започна доста оживена дискусия, отварям НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт