Гобленарска Коледна игра 2013, тема 2

• 31 432
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Роси,  Hug
елхата ти е уникална!
  bouquet

# 706
Добър вечер, драги!

Аз не участвам в играта, но днес две дами ми изпълниха вечерта със страхотно коледно настроение:)
Благодаря на Sherlok и на Надя!

От Надя днес получих: страхотно списание (бърже да ме осведомиш от къде се сдобиваш с тази прелест), мишок на Margaret Sherry, който винаги съм харесвала, но сега ще се насладя на оригиналът. картичка и бАнбоне, който вече ги няма. Благодаря Наде, наистина ме изненада!

http://agafiq.snimka.bg/tapestries/podar-ci-2013.736324.32219571

И от Sherlok, красиво опакован подарък в който открих коледна рамка, която веднага сложих на секцията да ми краси, бАнбони който почти свършиха и коледна картичка със страхотно пожелание!

http://agafiq.snimka.bg/tapestries/podar-ci-2013.736324.32219574

Благодаря Ви момчета за хубавите подаръци и пожеланията!

# 707
  • София
Реа много се радвам че ти харесва подаръчето  Hug Hug Hug
Списанието + още няколко  списания  спечелих  от ибей с идеята да изненадам другарки гобленарки с нещо малко но от сърце  Heart Eyes

# 708
Имам СМС от Еконт. Искам да питам коя от вас реши да ми направи изненада, а?  Хорааа, на работа съм. Как ще изтрая до довечера,а?  А да не е объркал някой и да ми праща и на мен от картите на Бачийска!?

# 709
Темата май няма да ни стигне за коледните изненади. Роси, чакаме снимки  Popcorn

# 710
Обичам когато Радослав е отпуска и аз си джиткам с колата на работа. Не можах да изтрая и отскочих набързо до Еконта. Имам си изненада от Хриси. Благодаря ти мила Хриси за изненадата, а за другите снимки и обяснения - довечера.

# 711
Седя си днес сутринта в колата и се чудя от вчера, от кога БГ пощи имат услуга да се обаждат на получатели да идат да си вземат пратката (вчера един женски глас ми се обади да ми каже, че имам пратка в пощата).........мисля и се чудя........и по едно време ЛАМПАТА МИ СВЕТНА.....възможно е някой от вас да ми се е обадил, нали?, дали? Вчера изобщо не се усетих, че може да е някой от вас  Mr. Green tooth

Днес след едно ЛС се убедих, че има още нещо за мен в пощата, бележка нямам, но след малко ще ида до пощата да проверя и после ще ви информирам пак.
Големи сте скици , значииииииии, изобщо не знам от кой е...........дори не подозирам.

# 712
Реа, кажи хубаво да търсят по шкафовете, че аз се разхождах по всички възможни пощи. Поне времето беше хубаво  Hug Даже за по-сигурно нека другарчетата да ти изпратят номера на товарителниците, така хем пощаджийките ще знаят какво аджеба търсят - гоуемо ли, малко ли.. кашон ли, плик лиии  Rolling Eyes

# 713
Ако не го намерят ще кажа, но чак като се прибера от пощата.
Аз от днес съм отпуска и пощата е до мен, но след13:00ч ще ида, че са почивка. До сега бях ангажирана и не успях, а вчера когато ходих до пощата и чаках 1ч знаех, че имам 2 пратки:)

# 714
Играта продължава значи!  Mr. Green
Вики, Роси, Албенка, благодаря ви и тук за красивите неочаквани подаръчета!

Аз напредвам по моите Коледни звезди. Стават много красиви. Да ви кажа, ми то си е цял гоблен! Над 20 цвята, различни бодове, схема...като СХЕМА, пожелайте ми успех на бекстича. Mr. Green Обмислям да си го сложа в рамка.

# 715
То е дадено да  се прави подобно на банер, но наистина в рамка ще се запази повече.

# 716
Започвам да изтървам вече нишката, кой какво има подарено, чакащо, отворено, не отворено, че и на път сигурно има цял камион...  Crazy Crazy Crazy

# 717
  • Троян
И аз днес ще допълня темата с една изненада от Дечко  Hug Получих бележка ,че имам колет в пощата и си мисля,че няма кой вече newsm78 Но като си го взех видях ,че е от нея
Скрит текст:

Не знам какво е съдържанието на прекрасно изработените торбички,ще го видя щом се приберат получателките от детската градина,стълбичката с дядо Коледа вече е окачена,а бонбоните ги гледам на масата и с крайчеца на окото,но след малко няма да им простя Blush Благодаря ти още веднъж Дечко  bouquet Hug  bouquet
Бяло Цвете много са красиви тези птичета Peace

# 718
Пак аз,  Crazy третата пратка за мен е от .......Албенчетооооооооо  Hug Hug Hug. Благодаря ти душко за хубавата изненада. Всичко което си приготвила за мен е разкошно.........магнитната лента е нещо което от 1 година сигурно смятам да си поръчам, защото обърнах Варна, но не намерих и все не си поръчвам от заплес най-вероятно, а ти си мислила за мен и сега ме направи много щастлива и ми даваш стимул да се пробвам на пластмасова панама.

И от тук може да видите красивата опаковка:

http://agafiq.snimka.bg/tapestries/podar-ci-2013.736324.32225892

# 719
 Лелееее, ето къде бил Дядо Коледа значи Thinking - в тази тема Hug
Страхотни, страхотни изненадки. Много се радвам Hug. Коя от коя по-красива Heart Eyes. Бравео момичета   bouquet. Чета и разглеждам с голямо удоволствие и съм ухилена.....чак ме заболяха скулите да седя така Crazy
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт