Гобленарска Коледна игра 2013, тема 2

• 31 427
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Опаковах и сега остана да дойде ДЕНЯТ и да изпратя...

# 61
Уф, само аз не съм готова, значи ooooh!. През уикенда започнах да оформям, ми не ме слушат ръцете, не се получава това, което искам..., мъчих го..., свърши ми тиксото #Cussing out. Ами, не съм готова. Комплектчето го имам, шоколада - лесна работа, обаче не съм готова Tired

# 62
Бургазлийки, сдават фронта! И аз не съм готова, тотално се отчаях. В петък заминавам за Велико Търново, довечера мисля да пробвам шоколадницата. Комплекта за другарчето трябва да ми е готов до края на седмицата. Като цяло.. притеснено ми е защото не съм стигнала до никъде (така се чувствах на времето в училище като не бях подготвена с уроците)

# 63
Бачийска, я ги дръж изкъсо и бургазлииките!  Laughing Wink Laughing

# 64
  • с.Николово, обл. Русе
Вече съм готова. В обедната почивка купих и шоколада - най-мразя да има изобилие от марки и модели. Като една видна представителка на зодията си 15 мин. избирах шоколада. Добре че нямаше хора в магазина иначе да са ме изхвърлили от там. Сега остана само да напиша пожеланията и да опаковам.

# 65
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Бачийска, я ги дръж изкъсо и бургазлииките!  Laughing Wink Laughing

Момичета, нещо ми издишате, май?!?!?

Я се стегнете
 и душата отпуснете!
Никой няма да Ви гони,
дори да сложите бонбони!

И малко за подкрепа  Mr. Green
http://youtu.be/Vo7-fX11Vu0

# 66
И аз ще ви дам една идея  Mr. Green Милка пак имат коледна промоция - купувате продукти за 8 лв и получавате светеща фигурка /еленче, Дядо Коледа или играчка за елха/. Миналата година имаше, но с други фигурки. Купувате си няколко шоколада - ще имате да си пробвате, докато изберете подходящия  Mr. Green

# 67
  • с.Николово, обл. Русе
Довечера ще ходим да пазаруваме в Метро - от сега виждам как си взимам шоколади на Милка. Ммммммммм

# 68
Аууу, Бачийска благодаря за подкрепата. Определено ме стимулира  Flutter Joy
Харесах и един за Албенка Wink, дето прави циганско колело  Hug
Целуфка, к'во ще кажеш? Да поделим поне него, а? Другите ще си ги запазим Mr. Green

# 69
Аз днес разпечатах схемата за комплектчето, след малко ще подготвя останалите неща за комплекта. Разхождах се днес по книжарниците за картони, ама не можах да намеря някои по-лъскави. Ще трябва да използвам от наличните
Скрит текст:
За да не звучи като реклама го слогам в скрит текст - преди доста време си купих от Лидъл цветни картони, оформени като тетрадка, по големи са от А4 и на доста изгодна цена -5лв. Може пак да пуснат от тях  PeaceТака си и стояха в шкафа, добре че дадохте идеята за шоколадница, та да влязат в употреба  Hug

# 70
  • София
И аз готова с помощ от Роси   bouquet остана ми шоколада и пожеланието и съм на стартовата линия  Grinning

# 71
  • Троян
Аууу, Бачийска благодаря за подкрепата. Определено ме стимулира  Flutter Joy
Харесах и един за Албенка Wink, дето прави циганско колело  Hug
Целуфка, к'во ще кажеш? Да поделим поне него, а? Другите ще си ги запазим Mr. Green
Само един ли  #Crazy аз като гледам клипа съм на мнение като KoteVania - най-мразя да има изобилие от марки и модели то не можеш да си избереш  Mr. Green Crazy

# 72
 Албенка, тя целуФка мълчи  Rolling Eyes и за един дори не дава съгласие....ама хайде от мен да мине - давам ти всичките. Тъкмо да не се чудиш с избора, ноооо да ги върнеш после обратно към Бургас Naughty

# 73
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
шоколад - купен  Mr. Green три броя, Wink да се чувства изобилието 
(нещо като) шоколадница - направени два броя - да има да се избира Laughing
малка бродерийка - готова  Laughing две, за разнообразие Wink
картичка - и те две, че да има избор  Hug
комплектче - подготвено Simple Smile то поне е само едно Simple Smile

не съм готова  ooooh! не мога да избера  ooooh!

# 74
  • Троян
Ми , Добри пращай всичко,аз няма да се разсърдя,не ми пречи ,че регламента не е спазен  Mr. Green
didida ще ги върна,те ако дойдат всичките,после ще трябва да търся кой да ми шие гоблените ,че ще съм в реанимацията и то не заради бой от ревност ,а от МНОГООО любов  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт