Гобленарска Коледна игра 2013, тема 2

• 31 437
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ми , Добри пращай всичко,аз няма да се разсърдя,не ми пречи ,че регламента не е спазен  Mr. Green
...

Naughty няма да е честно. пък и три шоколада ще са ти множко  Laughing ще те наведат на грешни мисли  Whistling

# 76
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
didida ще ги върна,те ако дойдат всичките,после ще трябва да търся кой да ми шие гоблените ,че ще съм в реанимацията и то не заради бой от ревност ,а от МНОГООО любов  Laughing

Как ще връщаш?  Stop Обади се на приятел   animal037

Ми , Добри пращай всичко,аз няма да се разсърдя,не ми пречи ,че регламента не е спазен  Mr. Green
...

Naughty няма да е честно. пък и три шоколада ще са ти множко  Laughing ще те наведат на грешни мисли  Whistling

Ти ги прати - пък ще видим колко ще са грешни ... мислите  Twisted Evil

# 77
didida ще ги върна,те ако дойдат всичките,после ще трябва да търся кой да ми шие гоблените ,че ще съм в реанимацията и то не заради бой от ревност ,а от МНОГООО любов  Laughing
И аз не връщам, особено шоколад!  Mr. Green Схрусквам го на секундата без да се замисля! А относно последното изречение -  Joy rotfImbo  Joy

Да ви кажа, че вече подушвам, ама много силно ми мирише, че скоро ще има хубави, прекрасни емоции! Що ли така?  newsm78

# 78
щото ти се е активирало шестото чувство и третото око Wink

и аз виждам как скоро пощаджийките ще започнат да ни споменават  Laughing

# 79
щото ти се е активирало шестото чувство и третото око Wink

и аз виждам как скоро пощаджийките ще започнат да ни споменават  Laughing

Е, не, не, не, просто няма как вече да не се  Joy търкалям по земята.  newsm74 Особено картинката ми легна на сърце, определено!  Peace
Скрит текст:
Това е със съвсем добри чувства казано. Да не говорим, че точно определя моето чувство. 100%
Скрит текст:
Замислям се за един такъв аватар.

# 80
...
Скрит текст:
Това е със съвсем добри чувства казано. Да не говорим, че точно определя моето чувство. 100%
Скрит текст:
Замислям се за един такъв аватар.

чувствата са взаимни Simple Smile

за аватар по-добре тази или тази Simple Smile тази 

а в много специални случаи тази  Whistling

Скрит текст:

# 81
  • Троян
По повод на пощите,когато миналата година правех кошниците за нашата организаторка и помощнички,всеки ден в пощата пристигаше нещо за мен.По едно време ме питаха да не би да си купувам нещо от Продавалника,че нали сега било модерно  hahahaТогава направо има взех здравето на нашата селска поща Mr. Green :mrgreen  а си представям Дидида март месец като се е явила с 20 и + бройки пакетчета ,колко са й се зарадвали Crazy

# 82
  • София
ох, не че е успокоение, но и аз не съм готова  ooooh!
Нищо не става така както искам, пречат ми ръцете и двете и това си е. Изхабих сума ти картон, хартия, свърших едно сухо лепило и голямата ролка тиксо е на привършване - а резултата е плачевен  #2gunfire Но има време да изпробвам още нещо, няма да се предавам  Mr. Green

Но пък с шоколадите съм фурия - в къщи синковците, казаха че много обичат тази наша коледна томбола, и според тях трябвало да я правим поне три-четири пъти годишно - защото изядоха толкова шоколад, че направо ме шашнаха, къде ли изразходват после тази енергия   newsm78   hahaha

# 83
st. Dobri, благодаря! За всякакъв случай си ми предложила избор. Grinning

Момичета, успокойте се, оставете се да ви води интуицията, седнете и тогава правете. Без да мислите на кого как изглеждала шоколадницата, на кого как изглеждало не знам си какво. Направете го според вашето вътрешно усещане и нещата ще потръгнат.  Peace

# 84
Аз миналата година точно за играта правих опити с нови за мен неща и не бях особено доволна. Най - добре е да се заложи на нещо изпитано, а не първия ни опит в нещо да е за другарчето. Понякога не се получава добре първото и ново нещо.

# 85
 newsm68 newsm68 newsm44 , кой беше прав че надушва емоции....... Танцувам рано сутринта танца на радостта.  FERHI  newsm51 БЛАГОДАРЯ!!! Достави ми страхотни емоции в тази дъждовна сутрин. Благодаря ти за милите думи, за старанието и за Коледното чувство, което си вложила в подаръка и се разнесе във въздуха около мен. Коледа наближава момичета!!! Аз вярвам в чудеса, а вие ?
Ето и снимките http://magdalena75.snimka.bg/hobby/koleda-2014.791194.32124753

# 86
  • Троян
 Party Йеееее,малко рано ,но играта е открита със страхотееееееен подарък  Crazy
Честито  на lille kanin и Браво на FERHI за прекрасния подарък Hug

# 87
  • Пловдив
Висока летва като начало на играта.............
Честито на lille kanin и ......... FERHI - останаха ми очите в твоята шоколадница  #Crazy

# 88
И аз подозирах, че все някой от или за чужбина е изпратил и не казва Simple Smile Подаръкът е превъзходен и регламентът спазен Simple Smile Браво, Ferhi!

# 89
Дид, и аз така  Shocked.  Ферхи, перфектна шоколадница си изработила. Браво   bouquet  bouquet 
Лили канин, честито Hug. Ти сложи началото на играта  Hug с този прекрасен подарък.
Страхотноооо. Купона започва Party Party

Общи условия

Активация на акаунт