AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 591
  • 524
  •   1
Отговори
# 405
Аз като пусках поръчка блестящият лък ми светеше в червено.Изчаках няколко дена и светна  в зелено и накрая хоп-изчерпан.Много кофти като се получи така.Ходи се обяснявай на клиентите...  Sad

Кой блестящ лак, моля кажете, че имам поръчан синия?!?!
И моя беше син от серията Color Trend.

# 406
  • на североизток от Рая
 ОК, Рени, може и да съм се подвела в информацията. Защото пък съвсем наскоро така яростно ги защитаваше, че аз вече си мисля, че работиш за тях. И всеки миг си на линия да отговаряш на запитвания, даваш насоки, звъниш в кол център и такива подобни. То това е в помощ и услуга на нуждаещите се, но на мен ми прилича и на друго.

Няма лошо, не разбирай погрешно. Аз, както винаги, държа да си кажа каквото мисля. Пък който както иска, така да ме възприеме.

# 407
ОК, Рени, може и да съм се подвела в информацията. Защото пък съвсем наскоро така яростно ги защитаваше, че аз вече си мисля, че работиш за тях. И всеки миг си на линия да отговаряш на запитвания, даваш насоки, звъниш в кол център и такива подобни. То това е в помощ и услуга на нуждаещите се, но на мен ми прилича и на друго.

Няма лошо, не разбирай погрешно. Аз, както винаги, държа да си кажа каквото мисля. Пък който както иска, така да ме възприеме.

Подозрителността е нормално качество. Защитавам Ейвън  когато са прави, такава съм че не мога да си скривя душата заради едничката солидарност с пишещите в темата и да кажа на черното бяло само щото някой плюе ейвън без да си огледа грешките. Но всеки на който съм писала лично  , може да потвърди че винаги давам насоки за това как един ущетен представител да се справи с "машината Ейвън ". а той вече сам решава иска ли да се бори или не. Стига ми едничката награда, че който ме е послушал е спечелил казуса си.

Сега
за обсъжданията на недостизите по темата за коледната кампания, ами какво да напиша в подкрепа на вашите разсисквания като направих поне 5 поръчки по всяко време на денонощието с  най-различни продукти , всичко ми е доставено и в срок, без закъснение или омачкване ... и имам два минимални  фала от страна на ейвън- една подменена опаковъчна кутия  ( златна на Лукс вместо коледна бяло червена - клиентката е даже по-доволна ) и една недоставен спирала. след 5 минути утончване ще я доставят със следващата поръчка. а тя дори не е коледен подарък. Та си мълча защото да започна да ги упреквам в нещо което не се е случило просто не е честно.

п.С. ако ейвън те четат пък да вземат да ми спретнат един хонорар  Laughing.

# 408
Значиииии, много съм гневна на Ейвън. Поръчвам комплекта от 8.90 с несесера и ми изписва, че несесера е в липса, сменям с другия комплект с дезодоранта и пак несесер- там всичко е в зелено. Гледам фактурата- несесера е в липса !!! А е за подарък ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 409
Ами пускайте си по-рано поръчките и всичко ще ви е наред.По празниците важи правилото по-бързия печели  Laughing!

Тази година съм много доволна от ейвънци.Имах голяма поръчка и всичко пристигна.И аз имах заменена коледна кутия,но не е голяма драма  Wink.

При разпределянето на продуктите съм забутала един мъжки парфюм - пет часа го търсих, на другия ден срам, не срам звъня на координаторката.След две минути идва мъжа ми с парфюма и ме пита това ли ми липсва  Embarassed.Обаждах се да се извинявам, с двойно по-голям срам.

# 410
Ами пускайте си по-рано поръчките и всичко ще ви е наред.По празниците важи правилото по-бързия печели  Laughing!

Тази година съм много доволна от ейвънци.Имах голяма поръчка и всичко пристигна.И аз имах заменена коледна кутия,но не е голяма драма  Wink.

202uu
A когато някой клиент късно поръча, уведомете за ЕВЕНТУАЛНА липса. Дори отказвайте поръчка.

Моите несесери дойдоха миналата седмица и нямам драма. И да имах липса, нямаше да се кося. Не ми е жизнено необходимо да се сривам заради ейвънски липси. Има и истински живот- извън Ейвън. Има и магазини за козметика с промоции, откъдето може да се купи някой несесер и да се допълни комплект или да се върне малката част получени продукти, които явно са ненужни предвид липсата на несесера.

Нямам никакви липси и съм доволна от Ейвън. Единствената им "грешка" е същата , като тази при Марти- заменена подаръчна кутия Дядо Коледа със златиста кутия , която вече продадох на клиент. Така че,  без притеснения казвам: доволна съм. Остана клиентите да си платят преди Нова година и тогава ще имам пълно ейвънско щастие.

Приключвам годината с неочаквано висок за мен оборот. Чакам Ейвън да ме вдигнат на пиедестал. Joy и да ме поръсят със златен прашец.

# 411
  • о`майна лунна нощ е
Аз също не мога да се оплача сериозно от последната кампания. Дребни неразбории, но предвидими. Днес трябва да си дораздам нещата, че от утре оставам без кола за известно време и ще ми се спъне сериозно обикалянето из града. Планирам евентуално да приватизирам Опела на баща ми, но пък това означава мно-о-о--оооо-го кротко каране и никакво изстрелване, поради малката бройка на кончетата под капака. Ох.
Останете със здраве. Аз ще се отдам да писателска дейност и молби.

# 412
Здравейте, скоро не съм писала, но редовно ви чета.
Аз да споделя, че съм доволна досега съм пуснала 7 поръчки тази кампания и липси съм нямала ( да не дърпам дявола за опашката), днес също трябва да пусна една поръчка и дано всичко отново да е наред.
Някой може ли да ме опъти къде да видя колко са ми продажбите от началото на 2013 до момента?

# 413
Здравейте, скоро не съм писала, но редовно ви чета.
Аз да споделя, че съм доволна досега съм пуснала 7 поръчки тази кампания и липси съм нямала ( да не дърпам дявола за опашката), днес също трябва да пусна една поръчка и дано всичко отново да е наред.
Някой може ли да ме опъти къде да видя колко са ми продажбите от началото на 2013 до момента?
Предпоследният лист на фактурата ти  Wink

# 414
  • София
Добре,че не се подведох да пускам мъжките комплекти.Егати мизерниците,просто нямам думи.

# 415
  • София
Аз сега пуснах един от мъжките комплекти и несесерът наистина  ми е в недостиг. Ще го чакам, само да не ми го сменят с друг, защото това е още по-гаден номер.

На мен са ми заменяли несесер от един дамски комплект. Но заменката беше по-хубава и по-голяма от първообраза и клиентката много се зарадва.

Най-добронамерено ви завиждам за големите поръчки, при мен е голяма мизерия. Колежките се наситиха на продукти, явно си беше време да сменя работата  Laughing

# 416
  • Варна
Приключвам годината с неочаквано висок за мен оборот. Чакам Ейвън да ме вдигнат на пиедестал. Joy и да ме поръсят със златен прашец.

По някакъв странен начин и аз надминах очакванията си тази година. Отдавна минах бронза... Дори ако махна сумите на "помощничките", пак ще съм осезаемо над него, което чак ме учудва. Обаче среброто е далеч, все още.  Mr. Green

Отивам да направя последната поръчка, която мислех да е с мои неща, но пак имам поръчки, а лимита пак е на границата и май ще остана без нищо.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:56 от beljata

# 417
Здравейте,нова съм и в Ейвън и във форумчето...имам въпросче на 181-182 стр. кода и на двете бои ли трябва да пиша или само на тази дето е подарък...така пише на страничката,ама да не направя белята реших по- добре да питам ... Благодаря предварително  Simple Smile

# 418
Здравейте,нова съм и в Ейвън и във форумчето...имам въпросче на 181-182 стр. кода и на двете бои ли трябва да пиша или само на тази дето е подарък...така пише на страничката,ама да не направя белята реших по- добре да питам ... Благодаря предварително  Simple Smile
маркираш си кода на избраната боя + кода на боята подарък

# 419
  • Варна
Имам несесер в днешната поръчка - фактуриран.  Thinking

Идва ми и прословутия мъжки HERVE LEGER и едно червило, недостиг от предната поръчка. Сега пък го няма диамантения лак, нюанс Рейв. Дали ще ме накарат да пусна още една поръчка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт