AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 589
  • 524
  •   1
Отговори
# 420
Някакво напрежение ли усещам в темата? Thinking Не, не и преди празниците. Peace Приключих с ейвън за тази година /надявам се и те с мен/, доволна съм. Последната кампания беше добра. Heart Eyes Имам и добра печалба освен всички продукти , които си напоръчах. Вече събирам за К1 и градя тактики как да пусна през 2 профила с минимални загуби. Желая ви весели празници, много здраве и радост в дома ви! И добре , че е ейвън да срещна толкова прекрасни хора! Hug

# 421
Явно суматохата покрай предпразничното пазаруване се отразява изнервящо не само на мен. Липси, пропуски и всякакви други неуредици на мен лично могат да ми отровят живота. Не обичам да се разправям и да връщам, но понякога се вбесявам като решат да ме правят на глупачка. Аз си знам, колко съм си тра-ла-ла и без друго. Всичко ме дразни и в работата също. Не е само Ейвън.
Утре отивам на нова битка в офиса.
Кофти, че липсват блестящите лакове.
Нели, не се гневи, заради Ей-вън! Харесвам трезвото ти отношение към фирмата и винаги ми е от полза да знам, че  като изтрезнея, ще разсъждавам като теб. Надявам се!

На Феята завиждам за упоритостта и работохолизма и за почти пълното ейвънско щастие, пък и си го пожелавам!

As-q, благодаря за пожеланията, да ти се връща в троен размер. Пък, ако и нас броиш сред "прекрасните хора", срещнати покрай Ейвън, дано не ни личат много рогцата.

# 422
ASTILLA, разбира се, че си от прекрасните хора! Hug С някои от вас се познавам лично, с други сме правили размени, трети са ми помагали със съвети, четвърти са споделяли радостта ми или тревогата ми, дори когато не е свързано с ейвън. Как да не се радвам, че в този труден и тежък живот срещнах такива чудесни хора! newsm51 Е, сега вече оспамих темата. Blush

# 423
Момичета,искам да ви попитам нещо.
Ако съм пуснала една поръчка и сега пусна втора в която ще поръчам 2 к-кта TTA Today дали ще ми дойдат на 24,90 лв.
Искам да пусна поръчка сега,а не ми се чака до утре да звъня.
Благодаря предварително.

# 424
Ако съм пуснала една поръчка и сега пусна втора в която ще поръчам 2 к-кта TTA Today дали ще ми дойдат на 24,90 лв.
Благодаря предварително.

Можеш да пускаш колкото искаш комплекта ТТА стига да имаш поръчани от каталог продукти съответно кратни на 25 лева. Да кажем при 25 лева продукти от каталог, миникаталог , поръчваш един комплект, при 50- два, при 75 три комплекта ТТА и така. Дали са самовклюващи обаче точно в момента не мога да кажа. Предполагам само Кол центъра могат да отговорят.

# 425
  • Варна
Благодаря предварително.

Ако имаш предвид да пуснеш само двата к-та, а да ползваш набраните в предната поръчка продукти като основа, то НЕ, няма да дойдат на 24.90. Продуктите, с които изпълняваш условието, и тези, с които го ползваш, трябва да са пуснати в една поръчка. За да пуснеш два к-та ТТА по 24.90, извън тях трябва в тази поръчка да имаш продукти за 50 лв.

_re_ge,  Peace

# 426
Благодаря предварително.

Ако имаш предвид да пуснеш само двата к-та, а да ползваш набраните в предната поръчка продукти като основа, то НЕ, няма да дойдат на 24.90. Продуктите, с които изпълняваш условието, и тези, с които го ползваш, трябва да са пуснати в една поръчка. За да пуснеш два к-та ТТА по 24.90, извън тях трябва в тази поръчка да имаш продукти за 50 лв.

_re_ge,  Peace

Благодаря момичета.Не ми се чакаше до утре да питам в кол центъра,а и във фокуса нищо не пише да е в една поръчка и е отнооово много неясно.
Не стига,че сума ти и недостизи имах тази кампания,ами забравих и това.
Ще го мисля утре.

# 427

Благодаря момичета.Не ми се чакаше до утре да питам в кол центъра,а и във фокуса нищо не пише да е в една поръчка и е отнооово много неясно.
Не стига,че сума ти и недостизи имах тази кампания,ами забравих и това.
Ще го мисля утре.

Ако са самовключващи то може с 25 лева да поръчаш повече от един комплекта. Продуктите с покупка на друг продукт от брошура са самовклюващи, но дали важи в този случай  newsm78.  това много би те улеснило, но аз за съжаление не съм в течение и не мога да помогна с информация.

# 428
  • Русе
И ние ще приключим годината с недостиг. На медения нюанс боя за коса - 4 бр.  Rolling Eyes  Дано на клиентката на другарчето не са й спешни, че тогава ще стане.  Sick

# 429
  • Варна
     Ох, като ще си казваме, да кажа и аз. От доста време следя темите и се старая да пиша, когато мога да бъда полезна, или когато имам нужда от полезни за мен отговори.
     От самото начало ми прави впечатление, че основния мотив в някои постове е оплакване от Ейвън, всичко ейвънско и ейвънци. При всеки се случва проблем, но за някои недоволството е основен мотив. Ако на мен ми е толкова неприятно, изобщо не бих се занимавала повече с въпросните.
     Преди години се занимавах с другата компания за директни продажби... бях недоволна от продуктите, имах и някои оплаквания от клиенти... еми, зарязах ги. Не мога да предлагам неща, в които не съм убедена.
     Е, не че нямаме разочарования и от Ейвън, но при тези обеми и бройки продадени продукти, няма как да не се случат и такива. По веригата има хора, които се взимат на сериозно, но ако не издребняваме, нещата са добре. Ако клиентите са доволни, аз и близките ми - също, не виждам защо е нужно постоянно да обяснявам как този или онзи аромат не е най-прекрасния (да не казвам и за по-грозни мнения), как еди кое си вече не ми е в списъка продукти, как има парфюмерии и маркови парфюми. Има, да, когато искам и мога, отивам в такава, без да тръбя колко съм недоволна за пореден път от Ейвън.
     За мен тази "работа" е удоволствие, още повече, че имам основна, която работя с желание и любов. Не правя сметка колко печеля, ако има - има, ако не - здраве. Най-любимия момент ми е отварянето на кашона. Както споменах, дори не ми се налага да търся координаторката си, а в случаи като този с парфюмите от коледното предложение едно обаждане в кол центъра очевидно върши работа.
     С две думи, ако тази работа не ви "кефи", не я вършете.

Бъдете здрави и позитивни! Благодаря за помощта, която съм получила! Надявам се така да продължава.   bouquet

# 430
не обичам да участвам в спорове, но тук ще се намеся в подкрепа на по- горния пост, Нелка знаеш, че всички те уважаваме, но наистина не си права. Момичетата наистина много помагат и не заслужават такова отношение, дори и нещо да са сгафили в някой коментар нямаме право да ги "затриваме" само заради това, че винаги са на помощ  Hug МИР  Peace

# 431
Хайде по весело! Не е приятно да се дърляме тук. Обичам си ви всичките в комплект. Hug
За да не е спам да кажа, че и рол он-а от демо предложенията е в жълто, а в червено ProSport комплекта.

# 432
Дори и да бях пуснала по-рано, пак щеше да е в липса, защото координаторката ми каза, че при нея е светело в червено. Яд ме е, че ми свети зелено и изведнъж изобщо го няма. Опитват се да ни правят на балъци #2gunfire А и в крайна сметка, този несесер е подарък и не ми се занимава да ходя по магазините и да купувам... А друг е въпроса колко други мизерийки са правили. Не бях в града заради изпити, но моята съдружничка по поръчки ми разказа как са пратили фон дьо тен, който е бил със син цвят, омазал целия кашон и с липсваща горна част. Това никак не е нормално и хората, които слагат кашоните, едва ли не са видели тази издънка #Crazy Но то си е за тях. Конкуренцията вече е много голяма и те по този начин губят от клиентите си. Разбира се, избора си е мой дали да съм представител или не. Засега оставам в играта, но не знам докога ще издържа.

# 433
Върнах разлят продукт преди малко без проблем. Наистина зоналната ми е казвала, че кашоните се пълнят от роботи. Така че винаги ще стават гафове. Моят разлят продукт беше без капачка и естествено всичко беше мазало в кашона. Както и да е. Имах три комплекта с портокал и джинджифил, светеха в червено, но във фактурта ги има и се надявам да ги има и в кашона.

Права си, ама нали си знаем, че Нелката е огън момиче. Вярвам, че не трябва да се засягаме и да бъдем жлъчни. Всички живеем трудно и припряно.

# 434
  • София
Охх, и аз пуснах едно малко нещичко, с леко изстръпване дали всичко ще е налично, но поне във фактурата нещата ги има.

beljata, фен съм ти  Peace

В реда на горния спор мога само да кажа, че най-вероятно настроенията се нажежават от новия малоумен изглед на форума.  Mr. Green
От всяка страница ме гледа огромен ББ, който ми действа като червено на бик - ми как да не се нервирам.
Кой знае колко пари са похарчени за таз грозотия.

Общи условия

Активация на акаунт