AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 527
  • 524
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Добро утро, мили дами  Hug Катенце,   bouquet

Аз вчера си получих поръчката от К16. Изненадващо за мен, успях да се закача за колието, защото любимата ми клиентка две поредни кампании прави по 85 лв поръчки Sunglasses Този път даже хванах и 25-те процента, което също отдавна не ми се беше случвало. Взех за мен и за мъжлето комплекта TTА, защото се закачих за "онзи" процент, но се чудя женския дали да го отварям изобщо... От ароматната страничка не съм много сигурна, че е моят аромат, затова най-вероятно ще остане за подарък.

Пожелавам много успешна коледна кампания на всички с толкова поръчки, че да можете да си купите хубави коледни подаръци с печалбата  Laughing  Mr. Green Heart Eyes
И аз така направих. Но мъжа ми изобщо не хареса мъжкия, въпреки че преди години го е ползвал. Аз ползвам много Тъдей, особено зимата, а лятото и пролетта съм фенка на Форевъра. Само че нещо с Томороу не се спогодихме. Имам приятелка, която го ползва от години и на нея ми мирише страхотно. Но на моята кожа е отврат. Така, че се набутах с този комплект. Е поне подаръчната торбичка ми остана за използване, да не съм съвсем валат. Laughing

# 16
  • Бургас
Да ви кажа едно ценно приложение на спрей олиото с минерали и злато-прекрасно смазва скърцащи врати.
Кашоните са ми в пощата,но след работа ще ида...

# 17
Здравейте и от мен  Hug

Пуснах днес една добра поръчка ще я чакам в понеделник. Имам поръчана роклята с две лица, която можела да се носи по "хиляда и два" начина и ми е много интересно да я видя на какво ще прилича.

`ТуиГ , този комплект с хайвера ще има код в К1, защото при поръчка от над 35 лв. в К17 ще се поръчва в К1, или нещо бъркам, но аз така го разбрах.

Видях вчера роклята на живо в офиса. Не я харесах! Определено е за висока жена и е много тънка, ама нещо не ме грабна.
 Кате Heart Eyes  bouquet Heart Eyes
Успешна кампания момичета!

# 18
Момичета, някой случайно да има фактура? Аз пуснах поръчка вчера, тази сутрин друга и нищо не е фактурирано.

# 19
Момичета, някой случайно да има фактура? Аз пуснах поръчка вчера, тази сутрин друга и нищо не е фактурирано.
И аз пуснах вчера, но още нямам фактура. Чакамда стане 14:00. Може би тогава вече ще имам фактура. Оше нямам движение и по две стари поръчки от26-ти и 27-ми сутринта.Обачепък вчера си получих подаръка от бестселърите със стречкартите.

# 20
Здравейте Simple Smile
Извинявам се, че нахлувам така, но имам питане, т.к съм нов представител и това ми е първия такъв случай... Поръчката трябваше да е доставена на 27ми ( вчера), но не звъннаха, че няма да я доставят, а днес- вече е 15ч и още я няма...
Случва ли се? Трябва ли да отреагирам и ако да- какво ще ме посъветвате? телефон?
Благодаря ви предварително и хубав ден Simple Smile

# 21
Записвам се и си пожелавам, както и на всички други много успешна кампания  Hug

# 22
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Нахлувам и аз с изключително спешно питане:
Дали някой от вас получи днес СМС за отново бонус брошури 30 бр+някакъв подарък? newsm78
Мен ме пропуснаха този път, та затова викам дали друг се  е облажили и да зная има ли смисъл да ги чакам? newsm78

п.с. Нямам и аз още фактура-това за протокола. Набрах я вчера в 14 и 30

# 23
  • о`майна лунна нощ е
Да ви кажа едно ценно приложение на спрей олиото с минерали и злато-прекрасно смазва скърцащи врати.
Кашоните са ми в пощата,но след работа ще ида...

Ето, че никога не е късно да научиш нещо ново  Mr. Green

Кате, ние с другарката не сме получавали бонус код за брошури. Предния път пратиха. Тази кампания все още не /ако изобщо ще има нещо такова.

# 24
Честита нов атема!
успешна кампания на всички  Hug

Аз получих за поръчка на комплект от 5 брошури с 5 мостри на червила! като знам кои цветове обикновено избират д апращат - все едни такива дето не са им вървежни ...

# 25
  • на североизток от Рая
 Здравейте и в новата тема!

Дано да е успешна за всички. За мен и да не е , все ми е тай. Ама като ви гледам какви сте ентусиазирани, ви желая безпроблемно общуване с Ейвън.

Аз вчера си взех кашона по К16. Дори не съм извадила нещата. Поразрових само. Имам парфюм от демото, мога да го коментирам, но не ми се пише сега.

И аз като Рени получих СМС за к-кт от 5 брошури. Изтри го автоматично. Не поръчвам брошури изобщо.  Naughty

# 26
 Simple Smile Уж сте стари кучета, не сте нови представители, а се чудите де са ви фактурите, че и сутринта още ги искате. Ами няма да имате, ще чакате 17 ч да мине и тогава вече може и да ви уважат с фактура. Какво че вчера сме пуснали, нали днес е официално първият ден от кампанията, днес обновяват сайта, днес вечерта ще има и ф-ри. Хората са заети и не могат да пипат бързо.  Wink

На мен ми се наложи да изтрия вече пуснатата поръчка и да я набера отново, така че това забавяне/което си е традиционно/ ме спаси.

От диамантените лакове вече имам два- виолетов и червен, а сега ми поръчаха Рейв. Виолетовият е доста тъмен . Цветът е по-скоро сливов, а не хубаво виолетов като лак Декаденс. Червеният не съм го пробвала.

Здравейте Simple Smile
Извинявам се, че нахлувам така, но имам питане, т.к съм нов представител и това ми е първия такъв случай... Поръчката трябваше да е доставена на 27ми ( вчера), но не звъннаха, че няма да я доставят, а днес- вече е 15ч и още я няма...
Случва ли се? Трябва ли да отреагирам и ако да - какво ще ме посъветвате? телефон?
Благодаря ви предварително и хубав ден Simple Smile

Сигурна ли си, че трябва вкъщи да ти доставят кашона/поръчката ти/? При пускането се избира м-у опциите - доставка до пощенски клон и до дома, затова те питам. Има тел. номер, на който дават всякаква информация , свързана с Ейвън и поръчките - 02/9765 800  . Това е  тел. на call- center.

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 16:00 от ФЕЯТА

# 27
Нахлувам и аз с изключително спешно питане:
Дали някой от вас получи днес СМС за отново бонус брошури 30 бр+някакъв подарък? newsm78
Мен ме пропуснаха този път, та затова викам дали друг се  е облажили и да зная има ли смисъл да ги чакам? newsm78

Доколкото си спомням, преди време ми бяха пратили мейл, че тази промоция от 30 брошури + подарък ще бъде само за 15 и 16 кампания. СМС за мострите не съм получавала, въпреки че пак преди време си спомням, че имаше подобни подаръци за комплект от 5 брошури... Аз винаги поръчвам такъв, но подаръци - йок  Crossing Arms

# 28
И аз брагодаря за темата  bouquet
Успешна кампания на всички!
Искам да похваля колието с кончето, много си го харесах. И опашката му мърда  Shocked

# 29
ето и заден план  Simple Smile

П.С. Аз също не съм получила смс за брошури.

Общи условия

Активация на акаунт