AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 541
  • 524
  •   1
Отговори
# 30
  • на североизток от Рая
 Това върху коня сърца ли са?  Rolling Eyes Доста кичозно стои.

# 31
Сигурна ли си, че трябва вкъщи да ти доставят кашона/поръчката ти/? При пускането се избира м-у опциите - доставка до пощенски клон и до дома, затова те питам. Има тел. номер, на който дават всякаква информация , свързана с Ейвън и поръчките - 02/9765 800  . Това е  тел. на call- center.
Много ти благодаря за отговора, ще звънна, защото ми е притеснено.
Иначе да- до адрес съм я пуснала, но я няма... Simple Smile

# 32
  • Бургас
Сигурна ли си, че трябва вкъщи да ти доставят кашона/поръчката ти/? При пускането се избира м-у опциите - доставка до пощенски клон и до дома, затова те питам. Има тел. номер, на който дават всякаква информация , свързана с Ейвън и поръчките - 02/9765 800  . Това е  тел. на call- center.
Много ти благодаря за отговора, ще звънна, защото ми е притеснено.
Иначе да- до адрес съм я пуснала, но я няма... Simple Smile
Защо не провериш в сайта къде ти е кашона?

# 33
в съобщенията пише че органайзера за грим е изчерпан, а имам поръчан  ooooh!, сега чакам да се отвори фактурата за да видя какво е дереджето...

# 34
Успешна кампания, момичета ! Аз предната я пропуснах, но се надявам в тази да съм доста активна. Мойта дружка по поръчки ме изостави, но пак се включи- дано имаме успешен месец   bouquet Искам да попитам някоя от вас да си поръчала брокатения лак от серията Колотренд / пак питам/ ? Любопитно ми е как стои, защото моя още не са ми го дали- поръчах го на координаторката ми.
Иначе и на мен днес ми пратиха смс с брошурите  #2gunfire

# 35
Здравейте и от мен.

Фактурирана съм, но не ми е видна фактурата.

Кате   bouquet

# 36
Това върху коня сърца ли са?  Rolling Eyes Доста кичозно стои.

Ами да сърца са, но те са на гърба,а на лицевата страна е с малки камъчета. Според мен не стои кичозно защото не е много голяма висулката, но все пак всичко е въпрос на стил и на възприятие Simple Smile

# 37
Искам да попитам някоя от вас да си поръчала брокатения лак от серията Колотренд / пак питам/ ?

Fucsia dazzle

Златното и фуксията

Повече отзиви тук :
http://irecommend.ru/content/lak-dlya-nogtei-avon-dekorativnoe-p … ei-feeriya-bleska

# 38
  • София
Помагайтееееее, как се отваря Инканденса без пулверизатор? Пито се върти, нито помръдва при дърпане. Чалъм ли има, що ли? Утре като ги дам поне да знам как става.

# 39
Помагайтееееее, как се отваря Инканденса без пулверизатор? Пито се върти, нито помръдва при дърпане. Чалъм ли има, що ли? Утре като ги дам поне да знам как става.

Имаше преди време Инфимити момент в бутилка без пулверизатор. Там капачакта се отвинтваше. Има логика защото ако само се нахлузва на бутилката може да се разлее.

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 21:22 от _re_ge

# 40
  • София

Имаеш преди време Инфимити момент в бутилка без пулверизатор. Там капачакта се отвинтваше. Има логика защото ако само се нахлузва на бутилката може да се разлее.

Абе, не се помръдва никак. Ако е за мен ще хвана клещите, ама не е  Joy

След много мъки го отворих

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 21:03 от rimar

# 41
[

Абе, не се помръдва никак. Ако е за мен ще хвана клещите, ама не е  Joy

След много мъки го отворих

Kak?

# 42
  • София
Да се похваля,че имам малък личен рекорд - 3 поредни поръчки над 200 лв, включително и от кампания 17  - пуснах я още днес, в първия възможен ден. За себе си взех единствено червило UCR Chic и подарък молив Mistery Mauve / преди време бях взимала молива розов букет и беше ужасно ярък и го изхвърлих. Дано този е по-убит и не толкова ярък/.

Имам проблем обаче, отново не ми изписа дата на доставка. Стои празно. За втори пореден път...

# 43
  • София
Абе, не се помръдва никак. Ако е за мен ще хвана клещите, ама не е  Joy

Това ми напомня как веднъж се борих с една бира. Ама пи се пиеее, 2 не виждам, а капачката седи и не помръдва.
И накрая с един френски ключ й видях сметката.  Whistling

Аз също много не съм ентусиазирана относно поръчките, и моето другарче би отбой. Това му е гадното да работиш в къщи - като съм в офиса развея каталозите напред-назад и някоя колежка вземе че поръча нещо, поне от неудобство  Mr. Green

Но открих какво се е случило с изчезналите полезни инструменти за работа и онлайн офертите: в края на предната кампания са били скрити от сайта. Сега пак се появиха на старото място.

# 44
Уау, видях чантата за представители от Панорамата.Ако щете вярвайте, ама много си мечтая за такава чанта  Laughing. И ако бях един истински представител щях да си я взема, и да я разнасям важно  Mr. Green.Ама съм обикновен представител, основно на себе си и да си самопрезентирам продукти (с чанта) ми се вижда неразумно  Crazy  Tired.

Общи условия

Активация на акаунт