AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 751
  • 524
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета, не се ядосвайте, има ужасно задръстване от тирове на Дунав мост при Русе. От 2 дни говорят по ТВ. Вероятно оттам им минава маршрутът и на нашите камиони...

# 61
И аз получих въпросното съобщение, дори два пъти /имам два кашона/. Ядосвам се, защото в понеделник съм си планирала друга работа. Като се замисля до сега май не е имало случай през ноември и декември нещата в Ейвън да се случват така както би трябвало да бъдат.

Липси по фактура няма, дано и в кашона да е така.
Роклята е фактурирана с 15 %  Sick

# 62
Момичета, не се ядосвайте, има ужасно задръстване от тирове на Дунав мост при Русе. От 2 дни говорят по ТВ. Вероятно оттам им минава маршрутът и на нашите камиони...
Да,Узи,съгласна съм,но 3 кампании нямаше задръстване,нали?Не може постоянно да пращат само смс-и пък ти се оправяй с клиентите.Много от моите клиенти поръчват за подаръци за РД,ИД и като им кажа кога ще ги доставя поръчват,ако им бях казала за понеделник щяха да кажат,че им е късно,защото поводът е за неделя примерно,както ми се случи вече 2 пъти и се чудя какво да казвам.Много е неприятно.

# 63
  • о`майна лунна нощ е
Петя, роклята е некозметичен продукт. Няма никакъв друг възможен процент освен фиксиран 10%. Така че от тази гледна точка си на "далавера". Ако я бяха вкарали в комбинирано предложение и тези 15% нямаше да ги има.

# 64
Е, аз съм рекордьор. Имам 4 съобщения  smile3511, че поръчката ще дойде в понеделник! Фактура имам, но не мога да я отворя, помагайте..........

# 65
Аз я отварям,но не мога само да проследя,защото дава,че я няма в системата и нормално щом ще е чак за понеделник  Peace
Провери по-късно  Peace

# 66

ПП - имам и една молба - може ли да ми дадете линк към актуални снимки на червилата от стр.15 на к.17 UCR. Сигурна съм, че представените в каталога цветове не са реални, защото знам как изглежда Chic и това със сигурност не е представеният на страницата цвят.

Няма как да станат реални Веси. Аз самата гледах в интернет като си  поръчвах мостри а като дойдоха мострите - мале мале - на снимките едно, на устните ми друго, като направя сники съвсем трето. Кои цветове те интересуват?

# 67
  • Пловдив

ПП - имам и една молба - може ли да ми дадете линк към актуални снимки на червилата от стр.15 на к.17 UCR. Сигурна съм, че представените в каталога цветове не са реални, защото знам как изглежда Chic и това със сигурност не е представеният на страницата цвят.

Няма как да станат реални Веси. Аз самата гледах в интернет като си  поръчвах мостри а като дойдоха мострите - мале мале - на снимките едно, на устните ми друго, като направя сники съвсем трето. Кои цветове те интересуват?

Ох, това за червилата е и толкова индивидуално! Имам три клиенти, които си купуват точно цвят Chic, е и на трите стои различно!
А иначе, аз гледам снимки от албума на _re_ge
ttps://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5917961040714737425?banner=pwa&partnerid=gplp0

# 68
Ох, това за червилата е и толкова индивидуално! Имам три клиенти, които си купуват точно цвят Chic, е и на трите стои различно!
А иначе, аз гледам снимки от албума на _re_ge
ttps://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5917961040714737425?banner=pwa&partnerid=gplp0

има още ревюта е айрекоменд ето тук. но пак от там нищо не можах да разбера както трябва. Едната дама е с много бледи устни, другата с прекалено ярки ..

http://irecommend.ru/content/podrobnyi-otzyv-o-30-ottenkakh-mnogo-foto

http://irecommend.ru/content/yarkaya-nasyshchennaya-pomada-foto-34-ottenkov

http://irecommend.ru/content/chetverku-ei

всичко отзиви ето тук - все ще намериш нещо, но не смятам че ще е това което ще се получи като краен резултат. Аз от 15 мостри  и едни предположения останах със съвсем друг избор.

http://irecommend.ru/content/gubnaya-pomada-avon-ultra

# 69
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви!!!!!

На устните търсим цвят, който да стои като № 5 - Toasted Rose или Frozen Rose, но все не се уцелват тези нюанси на живо.

# 70
  • София
От червилата имам twinkle pink и frozen rose, сега поръчах и chic и направо съм на тръни какво ще дойде този път. Силно се надявам да няма отвратителната консистенция на споменатите две по-горе, защото те са мазни, непокривни и адски нетрайни. Снимки засега мога да покажа само на розата, скоро ще снимам и туинкъла.

http://bbrillliantt.blogspot.com/2013/10/avon-ultra-color-rich-u … -frozen-rose.html

Имате ли идея chic дали е по-плътно и по-трайно? Поне по 1 час да стои, че розата максимум 10 минути при мен /без хапане на устни, ядене и пиене Laughing/

# 71
Chic е плътно и трайно червило. По-тъмно е, имам го поръчано за пореден път от 4 клиентки. Относно провалените доставки в събота, писах гневно писмо, не че ще има ефект, но им обясних на умниците, че много хора пътуват в други населени места точно в събота, след като си получат продуктите и ги раздават. Ще ми поемат ли пощенските разходи да ги пратя в друг град? Crossing Arms На фона на простотиите по високите етажи, на местно ниво нямат грешка. Днес ме викнаха в офиса да си избера Коледен подарък. Падна ми се парфюм черна рокля, имаше все хубави неща- парфюми и бижута. Обаче това си е инициатива на зам.зоналната. Днес получих последната поръчка от К16, имах брошурка с програмата за К17-К1, от вътрешната страна пише,  че поръчките в К17 трябва да са на стойност 95лв., а но последна страница е даден пример за изпълнено условие 140лв. Кое е истинското предложение не ми се гадае. Whistling А за днес приключих и с разправиите ,че много ми дойде. Имайте го в предвид, ако някой точно си прави поръчката 95лв. за по-сигурно да пита в кол центъра, ама те няма да знаят какво да отговорят... Joy

# 72
Да,трябва да се направят 95 лв в кампания 17 и 50 лв в кампания 1.  Peace Примерът с 140 лв е показан за пример за нещата за клиентите,че може да са 4(нали искат по 35 лв).И демек,че и тогава може да се поръча само 1 за нас,да не мислим,че като е 140 лв,могат отново 4  Peace Така че всеки ще ги е направил и двете суми,въпроса е да не пропуснете да поръчате комплекта и за вас! Peace
За червилото знам само за Chic,че е тъмничко,свекърва ми го хареса от мострите и си го поръча след това.Много добре и стояло.
Аз сега поръчах за майка ми Forever Pink от дълготрайните на 7,90 лв дано да е както е показано,да не е като балсам.Помислих си,че говорите за него и викам айде пак ще и дам каквото не очаква и повече червила няма да поръча,защото винаги не и отговарят  Rolling Eyes

# 73
Благодаря ви!!!!!

На устните търсим цвят, който да стои като № 5 - Toasted Rose или Frozen Rose, но все не се уцелват тези нюанси на живо.

Toasted Rose
го имам на мостра. Поръчах го защото ми се струваше че за мен е универсалното червило. Оказа се че хич даже не.

Описвам с думи за да съм максимало точна :
Червилото е покривно, не е сухо, без никакви блестящи часитици в него, със т.н стенен завършък.  Като го гледаш както е на мострата е едно такова нито кафяво нито сливото, нищо розовеникаво не се вижда . Изглежда нюдов цвят. в гилзата. На устните се променя тотално става розовеникаво но с нищо сладникаво или бомбонено или цикламено или малиново, студено дори леко сливово. Да кажем неутрално розово ако въобще има такова. Кафявото което уж се вижда изчезва някъде.

Туигъл мога да опиша и Шик и Фрозен розе ако желаеш.

Днес получих последната поръчка от К16, имах брошурка с програмата за К17-К1, от вътрешната страна пише,  че поръчките в К17 трябва да са на стойност 95лв., а но последна страница е даден пример за изпълнено условие 140лв. Кое е истинското предложение не ми се гадае. Whistling

нивото за К17 е точно 95 лева. в К01 - 50 лева.
А примерите им ги обсъждахме много отдавана в темата. На мен например от сйата на представителя като попълвах поръчка ми беше предложено да поръчам  чадър за 25 лева когато не ми стигнаха 2 лева за да постиган някакво си там условие ....  ми що да е за  2 като може да е за 20.

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 15:15 от _re_ge

# 74
За себе си взех единствено червило UCR Chic и подарък молив Mistery Mauve / преди време бях взимала молива розов букет и беше ужасно ярък и го изхвърлих. Дано този е по-убит и не толкова ярък/.

Имам проблем обаче, отново не ми изписа дата на доставка. Стои празно. За втори пореден път...

И аз все този ползвам, много е хубав, букета и аз го изхвърлих  Mr. Green, но сега гледах друг розов, нов цвят ли е?

Общи условия

Активация на акаунт