За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 597
  • 808
  •   1
Отговори
# 555
Мами да Ви попитам: тази вечер ни падна пъпчето и т.к. нямам идея как трябва да изглежда да Ви попитам дали е нормално? Леко влажно е отдолу с цвят на каучуковите залъгалки на Чико  newsm78 . Туширахме с малко спирт и сложихме пудричка Сулфатиазол- за пудрата ми каза една приятелка акушерка, т.к. предварително ни бяха казали падне ли- капнете Йодасепт, но мен ме страх да не го  изгорим с него и затова пудрата.
Другото, което искам да попитам сега как стой въпроса с банята: да внимаваме да не го намокрим докато зарастне хубаво или да лепнем лепенка, но пък тя докато си падне, кой знае колко дни ще минат, пък все си мисля, че е по-добре пъпчето да си диша, докато зарастне хубаво.

# 556
  • София
Добре си направила за пудрата.Остави го да диша пъпчето,не му слагай лепенка.И да се намокри ще го подсушиш и пак пудра.Според мен вече не е нужно да го пазиш от намокряне,къпи си го спокойно бебчето.

# 557
  • Варна
Здравейте, искам да попитам изследването за яслата за глисти, за колко време става?

# 558
  • UK
Светле, това изследване кое е, акото в бурканче или с тиксото, или трябват и двете? Че и ние ще пускаме по-нататък такова заради дълго отсъствие от яслата.

# 559
  • Варна
Светле, това изследване кое е, акото в бурканче или с тиксото, или трябват и двете? Че и ние ще пускаме по-нататък такова заради дълго отсъствие от яслата.

С тиксото е за глистите. Ние сега всички ще пускаме, но в списъка който ми дадоха не виждам да има за глисти...сигурно това са "чревни паразити"

# 560
  • в огледалото на живота
Здравейте, искам да попитам изследването за яслата за глисти, за колко време става?
От 1-3 дни;зависи от лабораторията.
тонито,няма проблем да къпеш детето.
Следи само за хубаво подсушаване в областта на пъпчето,да не се задържат капчици вода.

# 561
А само с пудрата ли да продължа да го третирам или да капвам и малко спирт? newsm78

# 562
  • в огледалото на живота
А само с пудрата ли да продължа да го третирам или да капвам и малко спирт? newsm78
Аз не съм слагала пудра/пъпчето на дъщеря ми падна на 20ден и доста се бях притеснила/
Според мен баня;леко третиране със спирт;/ако педиатъра прецени дори ,че има нужда,но може и без него/ ;подсушаване и до там.

# 563
  • на последния етаж
Да ми препоръчате хубав спрей за разресване (изпитан) - и двамата са с много къдрави коси и ми е голяма мъка (а и на тях...).

# 564
Аз нямам опит, че косата на моя син  е права, но приятелка ползваше този на Шаума, но беше преди 2 години някъде незнам сега дали го има. Беше доволна, но дъщеря й е по скоро с чуплива коса, не чак много къдрава но пък много гъста и се заплиташе доста.
Скрит текст:

# 565
# 566
  • в огледалото на живота
Да ми препоръчате хубав спрей за разресване (изпитан) - и двамата са с много къдрави коси и ми е голяма мъка (а и на тях...).
На AVON  с две ръце  Peace Peace Изпитан многократно и ежедневно!
Дъщеря ми е с такива''копчета'' на главата,повярвай родих се с него... Whistling
Ако не вярваш,ще покажа снимка за сведение... Laughing
Скрит текст:

# 567
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета!  Hug
Тази четка ще я търся в чужбинските сайтове, че тук ми се струва скъпа.  Whistling

# 568
  • София
Благодаря ви, момичета!  Hug
Тази четка ще я търся в чужбинските сайтове, че тук ми се струва скъпа.  Whistling

Ето я в друг български сайт. Цената е като навън.

# 569
Охх не знам дали тук трябва да питам..., но усещам, че се разболявам. Взех 2 осцилококцинума, нося и маска постоянно, но усещам как носа ми ще почне да тече. Може ли да си слагам някакви капки за нос? Баща му беше хремав- изолирах ги, но от себе си няма как да го изолирам Simple Smile Какво да правя- страх ме да не го разболея, всеки път като кихне се изправям на нокти...

Общи условия

Активация на акаунт