За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 40

• 29 565
  • 808
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Я,не им се впрягайте на килограмите,моя хубавец на 2 месеца беше 6.800,по 2 кила наддаваше на месец. Crazy Па,какъв момък стана  Peace

# 661
И моят син върви едро бебе на 7 месеца беше 9 кг. , нашата педиатърка все ми повтаря да го огранича.

# 662
  • Шумен
Аз чувах пък другото "Тези деца не се ли хранят?", все малко и се виждаше наддаването и ме караше да и давам повече мляко, сякаш насила може да храниш едно дете което повече от дозата си не иска  Crazy

# 663
момичета, някой използвал ли е продукти на Грийн Мастер
http://www.green-master.eu/index.php/products/health/sanct-bernhard.html
Thinking

# 664
  • Шумен
Моите пробваха детските витамини (подариха им по едно бурканче на Коледа), хич не им допадна вкуса им. Те или се смучат или се дъвчат, ММ също опита да види от какво толкова реве и отказва да приеме Вали. Цитирам го "Ужасен вкус". Така си седят в шкафа, не мисля насила да ги давам. От другите продукти нямам впечатления.

# 665
 Моля ви за мнение бебето ми е на три месеца , често го държа на ръце гушнато, но е много любопитно и шава надига си главата и цялото тяло. Мога ли да го държа изправено с лице напред главата опряна в тялото ми? Майка ми пробва като го беше хванала през гърдите и опряла плътно тялото му, на бебчо му хареса. То си държи от малко главата но се притеснявам дали не се товари гръбнака.

# 666
 desitoo дано към витамините е имало и играчка ,че да не са капо децата като не ги ядат.Wink
Сестра ми ги ползва доста дълго време.За вкусни незнам,но беше доволна.

# 667
Моля ви за мнение бебето ми е на три месеца , често го държа на ръце гушнато, но е много любопитно и шава надига си главата и цялото тяло. Мога ли да го държа изправено с лице напред главата опряна в тялото ми? Майка ми пробва като го беше хванала през гърдите и опряла плътно тялото му, на бебчо му хареса. То си държи от малко главата но се притеснявам дали не се товари гръбнака.
Може, опряно или легнало вертикално на тялото ти, главичка опряна на гърди или рамо. Ръката освен през гърдичките, може и да е между крачетата, отпред на памперса . Simple Smile

# 668
  • София
dana6699, можете да пробвате с кенгуру или слинг.

# 669
Мога ли да давам хомеопатичните Дентокинд и в същото време да мажа с гел Дентинокс или двете не могат да се ползват едновременно ?

# 670
Мога ли да давам хомеопатичните Дентокинд и в същото време да мажа с гел Дентинокс или двете не могат да се ползват едновременно ?

Може.

# 671
  • Шумен
Ами не, играчки нямаше към тях. След известно време пак ще ги пробвам, детския вкус постоянно се променя та може да им хареса тогава надявам се   Whistling

# 672
Ами не, играчки нямаше към тях. След известно време пак ще ги пробвам, детския вкус постоянно се променя та може да им хареса тогава надявам се   Whistling
На мен всички такива за смучене са ми гадни.Но малкия пие Марсианци.Не пие в буквалния смисъл.Като го врътне главата ,че някой пие нещо и той иска.Тогава давам тях.Единия път нямаше на аптеката.Купих други, но не ги одобри.След време пак му дадох от тях пак не ги хареса.Ама вече и Марсианци не ще.

# 673
  • Шумен
Витамини само Витамин С таблетки да си ги сдъвчат, на мен ми е гадно така но на малките им харесва та това давам сутрин преди да измием зъбките  Laughing Пробвала съм и Марсианците, не им харесаха. Тях вече ги подарихме, няма смисъл да седят в шкафа за украса. Не съм фен на добавките, но в грипния сезон гледам витамин С и Инфлуцид да давам превантивно. Последния даже не винаги го давам 3 пъти, често забравям след детска градина да им дам по една таблетка и то стане късно после, та сме главно на 2 приема. Дано ни се размине грипа, като чета за усложненията и настръхвам.

# 674
  • София
По повод грипа - дъщеря ми е с доста висока температура от събота вечерта, днес бяхме на лекар, питането ми е следното: Тя винаги е била с много висока темп., когато се разболее. В 19ч. тази вечер беше отново с 39.4 и веднага почнах с оцета - чорапи с оцет, кърпа с оцет на челото, която сменях често, просто реших да не давам лекарство, а да пробвам само с оцета, защото е доста гадна процедура и дъщеря ми винаги реве много, та мисълта ми беше да видя дали има изобщо ефект от това нещо. Та след 40 мин. смяна на кърпи и чорапи, оставени да й изсъхнат на краката, температурата беше 40! ooooh! Та аз ли не правя нещо като хората или просто да зарежа това мъчение веднъж за винаги?

Общи условия

Активация на акаунт