Връзвали ли сте децата си?

• 4 176
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
Пусни една анкета, че така никой няма да си признае Mr. Green
Не, не си връзвам детето.

# 31
  • София
Връзвах я ве... с колан като прпхождаше, ама ходеше кат спънат кон, та зарязахме колана Simple Smile

Единствения вързан в къщи беше кучето.

Не са бабини деветини, а са стари методи на възпитание. Дядо ми например като малка ме караше да чета Макаренко Simple Smile

# 32
  • Варна
Не, за пръв път чувам подобна глупост! Shocked

# 33
Направо бях изумена, когато бабата на съпругът ми, по повод прохождащият ми син, който пипа на всякъде, ми каза, че скоро ще трябва да го връзвам за масата, както тя правела... Shocked

Аз на твое място ще вържа бабичката. Twisted Evil

# 34
Просто не мога да си го представя. В периметъра на детето не се среща нищо като връв, кабел и т.н. достатъчно дълто да се увие около врата й.  Това да вържеш малко детет е равносилно на това да го обесиш.  

Това е от сорта: "Много обичам децата, но не обичам да ги гледам. Ама нали трябва да съм като съседката, да не съм по-назад."

# 35
И двамата ги връзвам, и а съм чула гък, а шамара им е на врата Twisted Evil.

Ти що се връзваш на такива бабини идиотщини.Мойта баба е на 75г., но не си спомням да ми е казвала подобна глупост.

# 36
ааа чула съм го и си се посмях! Mr. Green

Понякога обаче ми се е искало Joy

# 37
Ми не съм го връзвала, естествено.
Това са пак някви простотии на бабите ни... Joy

# 38
Направо си е извращение това - не съм и не бих го вързала за нищо на света Naughty

# 39
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Оооо да! Връзвам го, че как иначе!? За лампата с главата надолу Mr. Green Иначе ми пречи.
 Сега сериозно, за пръв път чувам за подобно нещо. Може едно време да са го прилагали, но сега си е чист абсурд.

# 40
Изродщина!Никога няма да го направя,макар че е голямо шило Wink
Но да ви кажа,аз това нещо сьм го виждала с очите си Rolling EyesКогато бях малка,отидохме с маика и татко в едно село на гости на някакьв роднина.И понеже на нас,децата ни беше скучно при големите,трьгнахме да се разхождаме из селото.И пред една кьща видях един дядо,вьрзал едно дете за оградата(явно му беше внуче Cry Rolling Eyes)  Детето плачеше и му се молеше,да го развьрже,но дядката беше непреклонен...Още тогава си помислих,какви ли са тези родители,оставили детето си,да го гледа изкуфял дядка...
Никога няма да забравя тази картина!И да ви кажа,жал ми е за деца,които се гледат само от баба и дядо,а родителите им си живеят живота и нехаят...

# 41
Ми не, аз не съм връзвала детето си, но не го намирам за кой знае колко ненормално.
Вчера видях една майка да тика количка, а детенце на по- малко от 2 годинки беше завързано през кръста с коланче, а майката го държеше- съвсем разумно ми се струва- нито знаеш накъде ще му скимне на детето да ходи, нито па можеш да го гониш предвид количката, която е в ръцете ти.

Помня, че когато сестра ми беше на годинка и нещо (преди 20 години), бяхме на море на Обзор на палатка и след като я губихме на няколко пъти из къмпинга, майка ми и баща ми решиха да я вържат с въженце за колчето на палатката- ходи де ходи- наблизо да е.  Joy

# 42
Стига бе! Виж, като беше по-малък и се въртеше в количката, там съм му слагала колана. Вече спрях, защото се кротна. Но вкъщи да го връзвам, няма да стане! Ще вървя след него, но да го вържа като куче, съм против!

# 43
Аз колани за прохождане не съм използвала,защото правех подобна аналогия,а какво остава да я закопчея на масата (или където и да било).

# 44
  • София/Осло
Как ще ги връзвам, да не са кучета.Това е нарушаване на човешките права на детето #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт