Връзвали ли сте децата си?

• 4 186
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
а не е ли вандализъм да го "връзваш в проходилката ,за да не прави бели"?
Не, не е. Защото когато е в проходилката-ТОЙ ИМА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ и се радва и крещи. Което едва ли ще прави, ако е вързан.
Но аз не мога едно да разбера-що ударихме пак "през темата" и търсим под вола теле?
Въпросът касае точно и конкретно връзването като способ-явно има защо.
П.С. Сега очаквам пък някой да даде пример с връзването на крайниците при операция като "мярка, целяща сигурността на пациента-респективно необходима" Crazy

# 91
Не съм и нямам намерение да ставам "звероукротител".
Смятам че е по-добре да расте свободно без подобни ограничения, а нуждата от други са налице - имам предвид възпитателни.

# 92
Разбира се, че въжето е опасно, и пак казвам, не вярвам някоя майка да го прави в момента. Но не е нужно да окачествяваме собствените си (или на мъжете ни) баби като извратени маниаци и садисти, само защото са се опитвали да осигурят безопасност на децата си по единствения възможен им тогава начин... освен ако не ги държат в дупки в земята Mr. Green
Определено за тези силни думи съм напълно съгласна с тебе  Hug
Но ти не свикна ли на стилистиката и използваната във форумите лексика? Особено щом се касае да"заклеймим"!!!-нещо си.
Аз го взимам понякога откъм смешната му страна......малко гледам на подобни писания като учител на домашна работа по зададена тема-чудиш да се смееш ли или да плачеш в дадена ситуация  hahaha
П.С. Извинявам се на Лара за офф-топика.  bouquet

# 93
Явно "заклеймяването" е любимо упражнение на младите майки  #Cussing outЩе му свикна Peace

# 94
Явно "заклеймяването" е любимо упражнение на младите майки  #Cussing outЩе му свикна Peace
Офф топик-ДОНА, обърна ли внимание на подписа ми???
Горкият ми затворник....като че ли съм знаела каква дискусия ще се разгори и нагледно съм показала  Joy hahaha

# 95
  • София
Не съвсем по темата, ама.....
Преди мнооого години майка ми и баща ми - млади с две деца - аз на около 5, брат ми на 1г 6м. на море. Влизат да се поизкъпят и ми оставят да пазя брат ми,  Shockedкойто меко казано беше див. И аз - хоп и вързан за чадъра Embarassed. Няма да го гоня по целия плаж я! Crazy А като излезли  #Crazy #Crazy

# 96
  rotfImbo Mr. Green Паднах направо та аз кучето си не вързвам в двора пък камо ли детето  hahaha hahaha

# 97
Офф топик-ДОНА, обърна ли внимание на подписа ми???
Горкият ми затворник....като че ли съм знаела каква дискусия ще се разгори и нагледно съм показала  Joy hahaha
Извратена такава Twisted Evil hahaha hahaha hahaha

# 98
  • на село
Хайде да разбуня страстите - ами тези колани за прохождането не са ли си живо връзване и то точно като кученца  Wink / не че аз съм ползвала такъв де, ама племенника ми го впрягаха в такова чудо/.

# 99
Абе тия май бъркат куче с дете Twisted Evil

# 100
това е нещо ненормално моя син не се спира, но никога, колкото и да искам да се спре за секунда поне, не бих го вързала

# 101
Пълна дивотия!!! Кой  newsm78нормален ще си върже детето с въже пък и за  масата ужассссссссссссс #Crazy

# 102
а не е ли вандализъм да го "връзваш в проходилката ,за да не прави бели"?
Не, не е. Защото когато е в проходилката-ТОЙ ИМА СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ и се радва и крещи. Което едва ли ще прави, ако е вързан.

едва ли има по-голяма свобода на движение , ако беше примерно- оставен сам да си ходи / и ти до него/ . мисля , не  - сигурна съм че пак би се радвал.

за мен "вързан" и  "в проходилка" е едно и също.................

# 103
Мойри, ама ВАНДАЛИЗЪМ за мене в случая е мноооооого силна дума.
Вандализъм е когато някой причини умишлено големи щети и троши и чупи .
Така са се наричали преди години едни племена и от тяхното поведение е произтекло и нарицателното "вандали".
И не намирам ама никаква връзка между връзването като начин за укротяване и стоене мирно и проходилката. Просто защото....е вече го писах 20 пъти защо!!!!!!!!!

# 104
За коланите и кучешко-конските принадлежности за впрягане (но не при прохождане специално) - не виждам нищо лошо, ползвам, смятам за полезно и осигуряващо безопасност приспособлени при ходене по тротоари и улици, както връзването в количката и столчето за кола.

Ще ми обясни ли някой какво значи да унижавам детето си като животно или специално като куче  newsm78

Че се грижа за безопасността му... Дори повече от куче... Така ли му нарушавам правата?!

Пази, боже, сляпо да прогледа  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт