Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 249
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Никога на земята...
Благотворителността било професия, аз не знаех....

Опааа.... ние, които сме харесали номинациите на Киро и Денди, сме хейтъри  Mr. Green
И имаме изкривена ценностна система,защото не харесваме Златките  Laughing

# 1 126
Златка Р защо прави постоянно такива муцки с устата, все едно има нещо между зъбите и се мъчи да го извади с език
ами професионален навик

# 1 127

Опааа.... ние, които сме харесали номинациите на Киро и Денди, сме хейтъри  Mr. Green
И имаме изкривена ценностна система,защото не харесваме Златките  Laughing
това верно беше гвоздеят в програмата ,тая Патрашкова е  псевдоинтелектуалка
гнуссссссссссссссссс

# 1 128
Айде пак сме хейтъри. Mr. Green Тези в студиото не могат ли да проумеят, че повечето хора не харесват Киро и Денди, както и поведението им, а просто не могат да сложат ценности и Златки в едно изречение. ooooh! Какво подреждане на ценностната система, от тях ли трябва да вземаме пример? Shocked Толкова ли им е трудно да го проумеят? Tired

ББ как напада Лео. Close РЗ изпростя направо, браво на Лео!

# 1 129
Айде пак сме хейтъри. Mr. Green Тези в студиото не могат ли да проумеят, че повечето хора не харесват Киро и Денди, както и поведението им, а просто не могат да сложат ценности и Златки в едно изречение. ooooh! Какво подреждане на ценностната система, от тях ли трябва да вземаме пример? Shocked Толкова ли им е трудно да го проумеят? Tired

ББ как напада Лео. Close РЗ изпростя направо, браво на Лео!
абсолютно!

# 1 130
  • UK
хипопотамка  Laughing

защо Райна е убедена,че ще спечели  Rolling Eyes

# 1 131
Офф, и Стойка... ooooh! Ами нормално е хората да предпочетат чужденеца Лео пред Златките. Tired

# 1 132
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.

Ако например жена му не му дава развод от (например)инат, колко време трябва да се криеш от всички за да си примерен.

Говоря хипотетично, не познавам участниците в този любовен триъгълник. Peace

# 1 133
  • София

smile3501

# 1 134
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.

Ако например жена му не му дава развод от (например)инат, колко време трябва да се криеш от всички за да си примерен.

Говоря хипотетично, не познавам участниците в този любовен триъгълник. Peace
според мен не вярвам някой да е толкоз луд да си остави жената и да си създаде проблеми с дялба на имоти ,за  да се ожени за Златка,мъжете не обичат промените ...особено след като година е минала вече и малко или много се е понаситил...видял е вече не само красотата ,ами и лошите и черти и има реална представа вече какво би си навлякъл на главата,мое мнение,ама всякви ги има
какво толкова ще намери при Златка по-различно от при жена си - ще му кряка по-силно и ще реве повече...особено пък ако и роди едно две деца - съвсем ще лудне,ако беше толкоз вклюбен досега да е действал ,мъжете обичат навика

Последна редакция: ср, 04 дек 2013, 22:18 от hipopotamka

# 1 135
хипопотамка  Laughing

защо Райна е убедена,че ще спечели  Rolling Eyes
всички искат да спечелят- Peace
Финдо ще номинира Райна.......Лео си говори с Райна,но  Shocked

# 1 136
  • София
Ето току що Кънчев пак наблегна,че ключов играч е РЗ....ноооо,няма манипулация!

# 1 137
  • София
Вярно ли е, че мъжа на ЧЗ имал близнаци ?

# 1 138
Иначе поне разбрахме, че Жипката е Хюндай Simple Smile

# 1 139
Студиото прилича на кокошарник с герест петел в средата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт