Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 249
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 110
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

# 1 111
  • София
Пълни смешници са коментиращите как ги събраха, пък и трябва да ги слушаме...направо дразнещо!

# 1 112
Отвратително словесно блудство и на Кирето, и, което е наистина тъжно, на Денди. Каквито и да са златките, витиеватата му жлъч беше унизителни за него самия.

# 1 113
ох падам Златето щяла само на приятеля си да се показва като секс бомба и верно всички забраят че става дума за женен мъж ,баси лицемерието

Е и ? Той сигурно е женен за някоя като самата нея, просто ги сменя Grinning . А дори да не е женен за подобен тип жена, то й е направил услуга, като я е изоставил.

# 1 114
  • София
Това не е нормален ББ. Това е некакво  театро за възхвала на златките.
В студиото всички едновременно надвиквайки се ги величаят. Не бях гледала такова нещо  Shocked, не разбирам смисъла.

# 1 115
Аууу, отзивите от Фейсбук не са успоредни на партийната линия  Joy
Това са хейтъри, отговорят в студиото hahaha

# 1 116
  • Някъде в Матрицата
Я, Биг брадър разбра от раз Златка, а аз не разбрах какви са й мотивите. Усетих нещо като ти ме номинира и аз ще ти го върна.

И аз така го усетих. Ето сега ни обясняват от студиото какво е трябвало да се разбере.
Така е, защото сме хейтъри.  Peace

# 1 117
Що няма един защитник на Киро и Денди
само Златките защитават стига веееееееееее

# 1 118
Няма ли един нормален в това студио??? ooooh! smile3511

# 1 119
Това не е нормален ББ. Това е некакво  театро за възхвала на златките.
В студиото всички едновременно надвиквайки се ги величаят. Не бях гледала такова нещо  Shocked, не разбирам смисъла.
и аз съм отвратена ,спирам да гледам повече телевизия
на Лео не му приемат аргументите ,че не аресва Златка баси нагласената история

# 1 120
Денди пенди и приятелката му Кирилка отново са пияни.В къщата на биг брадър all старс 2013 има само двама истински мъже и тов са кучето Хининус и Финдо .Другите мъже са отвратителни и дано не са ти  в къщата.Даже Хининус стана много по известен от стопанина си.

# 1 121
Аз писах във ФБ, моля пишете и вие...току виж му го прочетат на Никито Кънчев, че не трябва да величае определени участници! Naughty

# 1 122
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

Златка е с Миро повече от година мисля и отдавна връзката им е публична, разводът му може да не е факт може би заради основателна причина.Все пак живеят заедно, едва ли жена му не знае. Peace

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.

# 1 123
  • UK
Златка Р защо прави постоянно такива муцки с устата, все едно има нещо между зъбите и се мъчи да го извади с език

аууу щели сме да си помислим,че Злати само се гримира  Laughing

# 1 124

Жена му може и да знае, аз лично имах предвид това, че ако си публична личност, трябва да спазваш обществените норми на морал, на поведение, а не на последно място и законовите норми. Ако ставаше въпрос за някоя си Мима, или.... е друг въпрос, но ако искаш да ти подражават в благотворителността, трябва да имаш изрядно поведение.
абсолютно!!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт