Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 885
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 60

Златка Р е адски секси мацка. Ако за нея се каже, че е грозна представям си какви са критерите за красота. Златето може само с поглед да накара всеки един мъж да и оближе подметките! Носи си го в нея този "талант".

Ице, хайде посмали манко, чак пък всеки... Simple Smile
Май си омъжена за някой селски шкембар, който всяка вечер ти надува главата, че иска да изглеждаш като Зл.Р.? Joy

# 61
Според мен Маги е ужасно грозна и незнам коя я набеди за красавица и къде се бута при красавиците.Би трябвало вече с възрастта достатъчно да е поумняла и да не спре да се мисли за секси мацка и да се излага по предавания.Ужасно ми е смешна като се бута при тези млади момичета и кокетничи като тях ...никога не е била красива ,просто е мега амбициозна да е в модния бизнес ,и това ужасно ме дразни ,че в България никога не се лансират истински красивите,истински талантливите ,те винаги губят заради свръхамбициозни грозници набедени за красавици/спомнете си за миската крокодил Антония/.Къде се бута при красавиците ???Айде ако не друго Златките поне са все още млади и фотогенични,ако не супер мега красиви.Маги нито е фотогенична,нито е красива ,нито е млада ...смешна е .Райна горката с тази уста тотално се е обезобразила ,някога беше сладка ,но вече съвсем не е...за съжаление.Просто ме дразни стремежа на такива като МАги ,които нито са талантливи ,нито са красиви - да бъдат известни и да минават за светски публични личности.
Суета на суетите ...затова и както виждате мъжете не им обръщат внимание,само тоя Финдо ,дето е като тях мисли само за визията си се върти около тях .Другите им се смеят ...не че нещо ,ама верно като си плеймейтка и еротична звезда ,тъпо е някак да се моташ по анцунг по цял ден ...и да влизаш в образ на примерна домакиня...

# 62
А бе, защо за Маги пишете, че е дъжанка? Тя, нали уж си има мъж от много време е един и същ до колкото знам. По едно време май се бяха разделили, но след това май пак се събраха  Thinking
Или нещо не знам?
а каква е жена, която не работи и някой я издържа? Или ако е законен съпруг - не се брои?

Държанка е жена любовница, която е на издръжката на женен мъж.

# 63
Предлагам анкета за Мис Биг Брадър 2013. Виждам, че се вихрят такива коментари и би ми било интересно коя е намирана за най-красива.

Имаше - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=749598.msg26743480#msg26743480

Въпрос:    МИС All Stars 2013:(2 въпроса, по 1 глас)

Ели    - 2 (0.4%)
Златка Д.    - 33 (7.3%)
Златка Р.    - 80 (17.7%)
Маги    - 15 (3.3%)
Пенка    - 18 (4%)
Райна    - 110 (24.3%)

МИСТЪР All Stars 2013:    - 0 (0%)
Джийсън БЛ    - 6 (1.3%)
Киро    - 6 (1.3%)
Лео    - 15 (3.3%)
Денди    - 41 (9.1%)
Недялко    - 4 (0.9%)
Финдо    - 122 (27%)

Общ брой гласове: 251

# 64

Златка Р е адски секси мацка. Ако за нея се каже, че е грозна представям си какви са критерите за красота. Златето може само с поглед да накара всеки един мъж да и оближе подметките! Носи си го в нея този "талант".

Май си омъжена за някой селски шкембар, който всяка вечер ти надува главата, че иска да изглеждаш като Зл.Р.? Joy

Flutter По-убава и знатна съм!  Wink

# 65
Райна горката с тази уста тотално се е обезобразила ,някога беше сладка ,но вече съвсем не е...за съжаление.

А не допускаш ли, че тази устна не ̀и е трябвала за разкрасяване, а просто да прави по-готини свирчоци?

# 66
  • Варна
Райна горката с тази уста тотално се е обезобразила ,някога беше сладка ,но вече съвсем не е...за съжаление.

А не допускаш ли, че тази устна не ̀и е трябвала за разкрасяване, а просто да прави по-готини свирчоци?

Не, тя има някакъв комплекс за устните си, заради белега който е имала на тях (нищо фрапиращо, помня го). И още преди да ги направи все беше омазана плътно с ярко червило, явно за да го скрива.

# 67
кой и какъв е мъжът на Маги?

# 68
  Аз пък се сетих пак за Денди. Той колко време остана в Къщата при предния ВБ? Имам спомен,че бързо бързо си отиде и пак имаше алкохолни излияния. След това водеше някаква рубрика "Фешън полиция" или нещо подобно. Преследваше по коктейли разни звИзди и коментираше абсурдните им тоалети. Нямам добро впечатление от първия ВБ за него. Сега като влезе ми изглеждаше свеж и пълен с лафове и мъдрости, но след снощи мнението ми се обърна на ( как беше  Wink Wink) 360 оборота.

# 69
# 70
кой и какъв е мъжът на Маги?

бивша мутра
боби- манекена

жоро илиев им е бил кум  Tired

# 71
Аз имам въпрос. Знаете ли кога приключва този сезон? newsm78

# 72
  • София
Имаше - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=749598.msg26743480#msg26743480

Въпрос:    МИС All Stars 2013:(2 въпроса, по 1 глас)

Ели    - 2 (0.4%)
Златка Д.    - 33 (7.3%)
Златка Р.    - 80 (17.7%)
Маги    - 15 (3.3%)
Пенка    - 18 (4%)
Райна    - 110 (24.3%)

МИСТЪР All Stars 2013:    - 0 (0%)
Джийсън БЛ    - 6 (1.3%)
Киро    - 6 (1.3%)
Лео    - 15 (3.3%)
Денди    - 41 (9.1%)
Недялко    - 4 (0.9%)
Финдо    - 122 (27%)

Общ брой гласове: 251

Благодаря, изпуснала съм я.   bouquet

# 73
И аз на клона.  bouquet

# 74
  • Sofia

Да, бе-е-е, с опулената глуповата физиономия, пърченето на джуките, кифленските стойки и мятането на изкуствените пирги!
Мно-о-ого е секси, затова мъжа ми каза, като я видя мимиходом - тая се изживява като неква сексапилна пръчка, а е смешна до безумие - точно за селски комплексирани шкембаци.
Само, молА ви се, не ми казвайте , че  завиждам!

Общи условия

Активация на акаунт