Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 885
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 135
За новата тема  Hug  bouquet Heart Eyes

# 136

А защо трябва аз да питам мъжете извинявай?   newsm78 
Как предлагаш да стане - да направя анкета ли, що ли, че  и после да се коригирам, съобразно резултатите - тъй ли?  Laughing 

хаха
нищо не предлагам ,факта че е спечелила 1 място за мис Плеймейт значи е доказано ,че Златка олицетворение на  мъжките еротични блянове,

нали знаеш поговорката :
"въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката "

# 137
Цитат

А ето Райна какво е успяла да направи от иначе приятното си лице  Confused

Тъжно наистина .
Това може да ви послужи като пример да не си разваляте визията !
Винаги като видя някоя такава кака се питам ,абе защо МАдона дето има толкова много пари не си направи такива джуки като е толкова модерно ???
Или някоя известна холивудска актриса ??Или Парис Хилтън да си направи яки цици ,ами ходи такава плоска...има пари да си направи даже 3 цици и да си подуе джуките яко...и да стане номер 1 ,ама не ...ходи си плоска като дъска ....
Никоя не се е обезобразила така....
Но у нас явно за да се различаваш от хората трябва да си направиш вида наистина необичаен - тогава ставаш истинска звезда ....не е важно да си красива ,важното е да имаш големи джуки и си мислиш ,че така си по-платежоспособен ли ,що ли ?
все се чудя и не мога да се начудя ...

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 23:57 от hipopotamka

# 138
Гласувах за Лео, искам Пенка да си ходи.  Simple Smile

# 139

А защо трябва аз да питам мъжете извинявай?   newsm78 
Как предлагаш да стане - да направя анкета ли, що ли, че  и после да се коригирам, съобразно резултатите - тъй ли?  Laughing 

хаха
нищо не предлагам ,факта че е спечелила 1 място за мис Плеймейт значи е доказано ,че Златка олицетворение на  мъжките еротични блянове,

нали знаеш поговорката :
"въпрос на вкус - казало кучето и се облизало под опашката "

То умното си е умно - и в кенеф да го завреш магазин ще си отвори.   Mr. Green

Скрит текст:
Знаеш ли колко ме интересуват тъпите конкурси и целокупните мъжки еротични блянове !? (с изключение само на един конкретен Simple Smile )   - споделям собственото  си  женско мнение Хипопотамке  ... просто и ясно.  Peace

# 140
Цитат
То умното си е умно - и в кенеф да го завреш магазин ще си отвори.   Mr. Green

Скрит текст:
Знаеш ли колко ме интересуват тъпите конкурси и целокупните мъжки еротични блянове !? (с изключение само на един конкретен Simple Smile )   - споделям собственото  си  женско мнение Хипопотамке  ... просто и ясно.  Peace
всички споделяме собственото си мнение
проблем ли има?
аз си лягам лека нощ на всички мацки

# 141
  • софия
я да се запиша  Sunglasses

# 142
темата май прелива от пусто в празно Tired

# 143
Колежки, предлагам всяка една от вас да постне собствена снимка, за да придобием представа за красота. И тъй като очаквам да ми кажете , че не вие сте в предаването,  ще ви припомня, че все пак трябва да имаме някаква база за сравнение. ( не се сърдете ,ама по отношение на темата кой грозен и красив звучите като отчаяни лелки).Та нека положим илюстративен материал.
За мен грозни хора няма. Не знам Пенка защо ви е толкова отвратителна. Искам да имам нейното тяло и да си ям шоколадови бисквити на воля. А вие?

# 144
Пенка сигурно ще си ходи, не виждам някой от другите двама да може да отпадне. Жалко, мен ме радваше Пенка. Освен това, тя не саботира мисията от каприз, както опитаха да изкарат.  Пенка по-скоро реши, че щом ББ е почнал да ги сече така до този момент, то до края ще ги ореже напълно и няма смисъл. Освен това тя не беше водач, който Киро следвал (според ББ), а по-скоро първа се поведе по Кировите призиви.

Радвам се, че Джийсън отпадна и беше заслужено. Междувременно, Райна все по-ясно показва засилен интерес към Финдо и вярваше, че той би я защитил, ако присъствал. Киро пък си показа склонността към изтрещяване/зацикляне. Казвах ви, че (макар да изглежда по-умен) има сходства с Мишо Шамара, ама не вярвахте. Денди каза пак някои весели неща, но пък безхаберието му примерно към анемията на Маги беше доста дразнещо за мен.

# 145
  • До морето
да ви кажа мисля си ,че повечето от известните които са участвали в шоуто по-скоро не са спечелили от него ами им е понавредило на имиджа ,не ги разбирам защо се бутат вътре да се унижават ,не вярвам толкова да са прегладнели
все пак в живота не всичко е пари
чудя им се на акъла

Ми щото повечето хора не живеят с мисълта, че са тъпи, грозни, досадни, скучни, лицемерни и пп. каквито в последствие се оказват.  Всеки си мисли "Е к'во толкова, ще ида там, ще бъда себе си и всички много ще ме харесат!"

# 146
Естествено визията на РЗ ме кефи най-много.Ако трябва да сглобявам перфектна жена по мой вкус,бих предпочел нейното лице на тялото на МЖ...Точно за това и Пенка не ме кефи физически-хилава,нищо женствено в нея.Добавяйки и прибраната брадичка,подчертаваща гушката +муцунката,щръкналите ушенца,евтиното русо....кво да говорим.За акъл пък хич.

# 147
  • София
 Мислех си, кой ли ще е победителя в този сезон и си мисля, че ще е Маги., с голямо съжаление, не я харесвам от всякъде! Някой беше написал да си постнем снимки, за да се обосновем какво е красота, но има красота, която не се натрапва и има такава,която е псевдо и се натрапва.Мисля,че съм по- красива от Маги..
 И най-грозния не знае, че е най-грозен, но да си в светлините, вече е нахалство...!!!

# 148
Ако този път също избираме "примерът на народа" мисля, че няма да го открием в тази къща. Какъв пример дава ББ като УЖ наказа ДБЛ и Пена за постпките им и час след като са влезли вече плющяха суши , имаха по-голям комфорт от  другите. Излиза, че злодеите не са наказани, а са наградени. Те ти пример! Пример ли е да пишеш неграмотни неща по стените и да го показваш ( в мисията с това, дето трябваха да обръщат внимание на детайла)?

# 149
има още нещо, което ББ предизвиква - отказа от мисии. Наказанията са толкова огромни, че да изпълняваш мисия става все по- безсмислено.
Има едно правило в икономиката - данъците могат да се увеличават до известна граница.. премине ли се от там нататък хората или не виждат смисъл да работят или преминават в сивата икономика.
Та същото е и с мисиите - глобите, които им налага ББ са толкова високи, че и аз не виждам смисъл да стоя вързана след като от самото начало сме обречени на провал.

Общи условия

Активация на акаунт