Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 268
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 195
Предполагам знаете отличителния белег за циганите какъв е - синьо-лилави венци.
Айде сега се върнете и погледнете снимката, в която набеждавате Златка за циганка.

Е ти пък сега, черното Зъ не е чиста циганка, но със сигурност я по бащина, я по майчина линия има циганин в родословното ̀и дърво.

Не знам какви са и линиите, но майка и е учителка, а те рядко стигат такива върхове  в образованието.  Peace

То, ако съдим  по същите  признаци - ето още една циганка Shocked  и още една  Wink

Не всички с по-тъмна кожа са цигани, а между ромите пък има и албиноси Wink

# 196
Хайде и аз тук!
Маме, за темата!   bouquet

В анкетата подкрепих Лео, макар че си мисля, че той ще излезе довечера.

# 197
Подкрепих РЗ,не защото много я харесвам,но Лео ми е скучен,а според мен Пенка си заминава тази вечер. Peace

# 198

Чисти българи, както ти им викаш, е имало и като термин историците са приели "прабългари" , ама това е било преди колко 2013 - 681.. сметни ти Simple Smile

Иначе, ти си "чиста" българка..колкото и всички останали във форума.

[

Историците приемат каквито им е угодно факти според политиката на момента.
Чиста българка съм, без кавичките.

Не мога да споря с теб, ти си в тотален дисонанс с думите си. Прочети още, пробвай пак.

# 199
  • Варна
Райна още е с плитките, но след толкова дни, вече е като глухарче в главата. Rolling Eyes

# 200
ЗАЩО ако реша да подкрепя някого, обезателно това автоматично се тълкува от Мира Радева,
като асоцииране с дадения човек?  Shocked #Crazy

тая е луда Sick

# 201
ИМА ЖИВО

# 202
Лео е  душичка, ама много скучен и безинтересен беее...  бих хапнала от пиците обаче.  Laughing

# 203
Предполагам знаете отличителния белег за циганите какъв е - синьо-лилави венци.
Айде сега се върнете и погледнете снимката, в която набеждавате Златка за циганка.

Е ти пък сега, черното Зъ не е чиста циганка, но със сигурност я по бащина, я по майчина линия има циганин в родословното ̀и дърво.

Не знам какви са и линиите, но майка и е учителка, а те рядко стигат такива върхове  в образованието.  Peace

То, ако съдим  по същите  признаци - ето още една циганка Shocked  и още една  Wink

Какъвто и да е произхода на Черната Златъ, определено е груба, ръбовидна и е сексапилна само, за много нискоинтелектуален загорял мачо.

# 204
Райна още е с плитките, но след толкова дни, вече е като глухарче в главата. Rolling Eyes

и каза че си си имала прическа и не иска да и правят друга  Mr. Green

# 205
  • Варна

Не мога да споря с теб, ти си в тотален дисонанс с думите си. Прочети още, пробвай пак.

Ами може би защото си се намесил в спор, без да знаеш за какво точно спорим. Rolling Eyes

Никой не знае какви точно са били чистите българи преди 681 год. и дали изобщо са били чисти или обединение на различни племена.

# 206

Доколкото схващам логиката на аргументите ти, за негър пък сигурно ще дадеш следния пример:

Скрит текст:

# 207

Ами може би защото си се намесил в спор, без да знаеш за какво точно спорим. Rolling Eyes

Никой не знае какви точно са били чистите българи преди 681 год. и дали изобщо са били чисти или обединение на различни племена.

Явно не знаеш значението на думата дисонанс. Току-що обаче я дефинираш.

Като вземем предвид мнението ти от този пост, как реши тогава, че си чиста българка?

# 208
ЗР ще си прави тест за бременност,закъснявало и,ЧЗ я успокоява,че на Лияна 2 месеца не и е идвало.

# 209

и каза че си си имала прическа и не иска да и правят друга  Mr. Green

И тя ще се прояви като поредната нехигиенична мърла, но пък със самочувствие на френския пудел на Луи XIV.

Общи условия

Активация на акаунт