Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 908
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 560
До колкото помня Райна не искаше да спи с Недялко в една стая, защото той лягал в чуждите легла Rolling Eyes . Защо сега го изкараха каприз ? И аз да бях, нямаше да си легна в една стая с този  Mr. Green .

# 1 561
  • Пловдив
Какво сте се заяли с Райна, не била дама. ОК но поне е жена.

Eто такива изказвания много обичам! Бидейки жена, някак и аз се чувствам въздигната.
Simple Smile Ами да, чувствай се. Щото доста индивиди от женски пол не са жени, а тези от мъжки не са мъже.

# 1 562
  • Варна
Много рядко гледам напоследък, информирам се от темата.
Това за мен е най-тегавият и най-труден за гледане сезон Peace

# 1 563
Киро Скалата не беше толкова изтрещял в първия Вип брадър.  ooooh!

Киро работи професия "Златко". Сега е с 10 години остарял в сравнение с ВБ1, но сам осъзнава, че нивото му не е мръднало. Все още единственото, което прави е да пие хапчета, но хапчетата няма да върнат младите години!  Wink
Умния, начетения Киро не е мръднал в развитието си и това жестоко го комплексира.  Wink

Не бил влязъл за парите/джипа... Айде бе? Дали е без хонорарче? Дали ще върне автомобил на аванта? Същият е като всички останали. Всички за платени, танцуващи маймунки!  Mr. Green

# 1 564
Райнето защо така му скочи на Лео........

# 1 565
Странно -  Гробарката и Скалата защо така се взеха за много умни? Mr. Green
Не съм чула интелигентността да се прихваща на маса - като си пият заедно с Денди не им се отразява по друг начин,  освен обичайния.   Laughing  А и последният също доста е свалил нивото напоследък, а преди малко, докато описваше недостатъците на жените защо така пропусна Ели - значи тя или е самото съвършенство Wink  или не е жена? Егати обидата значи    Laughing

# 1 566
# 1 567
Хахах малко а влезе цялата у кашона Simple Smile)) Може ли да вЪ замоля:))  Joy

# 1 568
# 1 569
Златка Димитрова направи малко шоу Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 1 570
Абе тези продукти нали уж бяха унищожени. Клошарска работа гладни хора. Финдо след Сървайвър се е надявал никога повече да не гладува в живота си и то ББ по бетер от Сървайвър. Ама нали интелектуалци дето се хранят с интелигентни разговори, тях храна не им требе.

# 1 571
Златка поне сега ми беше забавна.

А на Ели удоволствието май точно от храната идва, така като я гледам Rolling Eyes . И силикон има, и грим има не по-малко от Златките.

# 1 572
Алекс има "уникален"  ooooh! тоалет днес. Чорапогащника й кърти. Но е в тон с дантелата на роклята.
Да не си помислите,че не съм видяла. Crazy

# 1 573
  • София
Алекс има "уникален"  ooooh! тоалет днес. Чорапогащника й кърти. Но е в тон с дантелата на роклята.

Ужасссс... тъкмо се чудех кой ги облича.... че и "жилетче" отгоре Simple Smile)) , че и то с бродерия Simple Smile))))

# 1 574

Ужасссс... тъкмо се чудех кой ги облича.... че и "жилетче" отгоре Simple Smile)) , че и то с бродерия Simple Smile))))
Кремена Х.
+ имат спонсор (дрехите на Златка...и т.н)

Общи условия

Активация на акаунт