Отслабване със Сиофор - тема 4

• 125 259
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
Да ви питам.. Някои ползвал ли таурин. Това май е аминокиселина с ефекта на метформина
Като си дойде синът ми ще го разпитам за този таурин. Знам,че приемаше аминокиселини и в тях имаше таурин, но той няма здравословен проблем а тренира.
Ще се радвам да чуя мнение, прием действие

# 31
  • Пловдив
Да ви чета!  bouquet
Трябваше през декември да ходя на контролен преглед след 6 месеца прием на Сиофор 850 3х1,но мисля,че не е проблем да ида през януари  Peace

# 32
  • София
И на мен шестте месеца изтичат на 18 декември, но след празниците ще ходя на преглед. Елънче, ти колко свали през тези месеци?

# 33
За 6 месеца свалих 9-10 кг.. Бавно но сигурно!

# 34
  • Ню Йорк
Аз съм в абсолютен застой Sad Трябва нещо да променя драстично, че да почна пак да свалям. Да си кажа честно съм все гладна  Embarassed

# 35
  • Пловдив
violetkatana не мога да ти кажа колко съм свалила поради простата причина,че съм се теглила в началото.Че съм свалила,свалила съм - щом близките ми хора,които почти всеки ден ме виждат ми казват,че съм отслабнала,мога да им вярвам  Crazy
Обаче аз не съм променила храненето си от преди,ям си по един и същ начин и упражнения не правя никакви...  Thinking (купих си степерче и ей така си седи  bowuu )
Обаче,напоследък единствено от мързел прескачам да прием и забелязвам,че ходенето до тоалетната пак ми е проблем.От понеделник вече почвам редовно! ooooh!
Абе и вода не пия.... сигурно ми се събират 2литра за 3-4 дни  ooooh!

# 36
  • SA
Аз съм в абсолютен застой Sad Трябва нещо да променя драстично, че да почна пак да свалям. Да си кажа честно съм все гладна  Embarassed

Това нещо  без сьмнение е храненето!

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 16:09 от kameloth

# 37
Включвам се и аз в темата, макар че пия Метфогамма, а не Сиофор. Разбира се - по лекарско предписание.
500 мг, по 2 пъти на ден... засега някакво отслабване не съм забелязала, но и храненето ми е доста безразборно.  Rolling Eyes

# 38
Няма смисъл да пиете лекарството, ако не спазвате хранителен режим. Така наливате от пусто в празно Tired
Аз заковах 13 кг от 23 октомври до днес. Нямам вече и никакви странични ефекти от Сиофор - мина ми главата, умората, разстройството. В края на месеца ще ходя да видя ще го спираме ли, няма ли....Стискайте палци да го спрем и захарта и всичко там да е влязло в някаква норма, после ще продължавам с ограниченията в храната, но поне да е без лекарства Tired

# 39
Няма смисъл да пиете лекарството, ако не спазвате хранителен режим. Така наливате от пусто в празно Tired
Аз заковах 13 кг от 23 октомври до днес. Нямам вече и никакви странични ефекти от Сиофор - мина ми главата, умората, разстройството. В края на месеца ще ходя да видя ще го спираме ли, няма ли....Стискайте палци да го спрем и захарта и всичко там да е влязло в някаква норма, после ще продължавам с ограниченията в храната, но поне да е без лекарства Tired
Така е, но и не съвсем. Не отслабвам, но поне проблемите, които имам са намалели (като показатели от изследванията). Вярвам, че с един подходящ режим ще ги изчистя напълно, а заедно с тях и килограмите Simple Smile
На теб стискам палци и те поздравявам искрено за успеха  Hug

# 40
  • Ню Йорк
Включвам се и аз в темата, макар че пия Метфогамма, а не Сиофор. Разбира се - по лекарско предписание.
500 мг, по 2 пъти на ден... засега някакво отслабване не съм забелязала, но и храненето ми е доста безразборно.  Rolling Eyes

И аз съм на Метфогамма и ми понася добре. Наистина има периоди на отслабване и периоди на застой, но нивата на кръвната ми захар са добре, което също е доста важно. Не знам за другите, но на мен това лекарство не ми е предписано единствено с цел отслабване, а най-вече за контролиране на диабета.

# 41

И аз съм на Метфогамма и ми понася добре. Наистина има периоди на отслабване и периоди на застой, но нивата на кръвната ми захар са добре, което също е доста важно. Не знам за другите, но на мен това лекарство не ми е предписано единствено с цел отслабване, а най-вече за контролиране на диабета.
При мен е за инсулинова резистентност, но като цяло ми понася добре... странични ефекти не забелязвам.

# 42
  • по пътеката
запис!трябва да се видим с докито за проверка, макар,4е о4евадно си дебелея, но нещо не можах да си наглася режим!  налитам си на плодовете и това е! изобщо не  мога да  ям  супи и готвени яхнии- в някакво психи4но отвращение съм изпаднала от 1 г.! това ,което не съм яла с години, ми се яде!  някой има ли такива екстремни периоди на отхвърляне на полезни храни?

# 43
запис!трябва да се видим с докито за проверка, макар,4е о4евадно си дебелея, но нещо не можах да си наглася режим!  налитам си на плодовете и това е! изобщо не  мога да  ям  супи и готвени яхнии- в някакво психи4но отвращение съм изпаднала от 1 г.! това ,което не съм яла с години, ми се яде!  някой има ли такива екстремни периоди на отхвърляне на полезни храни?
Аз:(
Гади ми се от всичко позволено, особено месо, риба, сирене...а салата със зехтин само като помириша и ми става лошо. Обаче нямам избор и което е позволено, това ям:(

# 44
А много ли са излишните килограми при вас? При мен са 5-6 кг. в корема. Имате ли глюкомери, за да следите глюкозата преди и след хранене?

Общи условия

Активация на акаунт