Коледа 2013 - тема 3

• 61 422
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
В старозагорският Лидл (първия) ги има на 13 лв 2 бр. в момента, намалена цена.

# 526
  • До Балкана
Благодаря за рецептата за меденките на Джули!
Далчето, не съм се и сетила да използвам кутиите от АМ. Днес ми помагаш за втори път! Благодаря!  bouquet
Hug
Да си покажа и аз половината меденки http://prikachi.com/images/108/6840108h.jpg
Щолени, цяла доза, последните два поопърлени  Blush http://prikachi.com/images/116/6840116c.jpg
И половината заготовки на линцерите http://prikachi.com/images/110/6840110I.jpg

Последна редакция: ср, 11 дек 2013, 09:12 от Dallcheto

# 527
  • София
Не мога да смогна да ви следя, камо ли да пека и готвя. Но поне да си покажа коледните сладки. Забавлявахме се много с дъщеря ми   chef

Страхотни са!  Heart Eyes

# 528
  • Бургас
http://alia.tropot.net/2010/12/08/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D1%8A%D1%80 … 0%BB%D0%B0%D0%B4/
Рецептата за Shortbread- наистина са съвършени !

# 529
  • Сливен
Здравейте ,от две седмици ви следя неуморно и вече се реших и ми остана и свободно време де да сътворя нещо коледно и аз като вас.Вчера направих щолена на Джема ,а днес ванилените рохлички.Е рохличките малко изнервят като ги вадиш от тавата де, ама вкуса им е страхотен(само нз как ще ги опазя  Wink)

# 530
Здравейте, в Джъмбо има кътъри за линцерови сладки, ако има още закъснели като мен и ненаправили ги  Mr. Green В къщи първата доза меденки се изяде, така че засега се отчитам само с АКК

# 531

И аз препоръчвам тази рецепта. Чудесно се получават сладките!

В този ред на мисли да препоръчам и тази година Анасоновите дукати, също от блога на alia, който са любимите ни коледни сладкиши вкъщи. По същество са много богати маслени сладки с анасонов аромат, които освен това и изиглеждат страхотно нежни.

# 532
Здравейте и от мен,момичета!Страхотни неща творите ,присъединявам се и аз към вас и от другата седмица започвам да майсторя. Heart Eyes
жгмъц уникални красоти си сътворила!Моля те дай ми рецептата  Hug

# 533
Някой питаше за формички за ванилени рохлички. Снощи видях в Лидъл до Д.Богров, също в Немския център на бул."Мадрид", но преди около месец. Много се чудех дали да си купя, но ми се струва, че ще бъдат прекалено "фабрични", та не си купих и ги направих ръчно. Нишестето ми дойде по-малко, компенсирах с брашно, но тестото се оформяше много добре. Ще ви ги покажа утре. В едно кулинарно предаване видях сладки, които се овалват в пудра захар, смесена с нишесте, така захарта по-малко попива и стоят по-добре напудрени,но не можах да го пробвам.

# 534
  • Бургас
Здравейте, в Джъмбо има кътъри за линцерови сладки, ако има още закъснели като мен и ненаправили ги  :mrgreen
Това формички ли са ?

# 535
  • софия
Здравейте момичета,

моля ви кажете ми от къде мога да взема готова за сглобяване Коледна къщичка. Освен в ИКЕА дали сте виждали другаде?

# 536
Тук се редят красоти,  след красоти и вкусотии!  chef Hug smile3501 smile3501

Браво на всички ви!

Аз реших да изпробвам да направя Бял веган шоколад с коледни аромати

# 537
  • Велико Търново
Здравейте момичета,

моля ви кажете ми от къде мога да взема готова за сглобяване Коледна къщичка. Освен в ИКЕА дали сте виждали другаде?

В Лидл видях, че има къщичка: цък

# 538
  • на последния етаж
Зле върви моята организация с коледните сладки и сладкиши тази година. Надявам се поне по една доза меденки и кравайчета да направя...  Confused
А вие творите красоти!  Grinning

# 539
А медениките сега ли ги слепвате или преди Коледа?  Embarassed

Аз за първи път правих, станаха много вкусни, едната част вече се изяде, другата почти - аз я подяждам, имахме гости снощи после и за вкъщи им пратих  Laughing Пак ще пека...

Слепвах ги със сладко от череша и марципан, а другото беше от сливи, ябълка и канела. Намерих ги в Метро, имаше и с портокал и ванилия. Ще го пробвам за втората партида  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт