Да се оплачем...

• 7 414 913
  • 65 224
  •   1
Отговори
# 42 195
Миналата година бях на детски рожден ден на детска площадка. Надухме балони , закачихме надпис . Родителите бяха докарали пейки и маси , имаше и скара и охладени напитки. И аниматор даже бяха извикали. Рожденничките бяха 2 и поделиха разходите . Много беше приятно.
Има едни маси - гъби на Камбаните (София),това е парк , редовно се правят всякакви партита там. HP си работят от тях, детски рождени дни , други празници. Само да се затопли времето и се почва.
Винаги може да се измисли парти на открито за деца в топлите месеци, взимат се топки, въжета, федербал и даже и възрастните могат да се включат.
 И по темата - оплаквам се ,че в офиса е кучи студ. Краката и ръцете са ми на лед. А аз умната в събота си прибрах всички боти и ботуши.

# 42 196
  • град-държава
Ми от моите спомени не е било баш така, знам ли. С баща ми бяхме все по гори и реки, пикник и всичко в този дух ми бяха любимите преживявания. Не ми е правил РД по този начин, защото съм родена през ноември и бях абонат за класическия със сандвичи, торта и няколко деца вкъщи. Но пък сме лагерували със семейни приятели и деца, но това са си детски спомени. Сигурно се е гърбил да организра и подготвя. 😆

# 42 197
  • Варна
Не ме кефи идеята да обсебя детска площадка за да правя рожден ден. А пикник само с детето е едно, ама той иска да покани приятелчета. Покрай тях и родителите и си става пак голямо организиране и размъкване на почерпки.
Яко оспамихме темата Crazy

# 42 198
Може би беше редно да обясня ,че площадката не беше междублокова , а някаква така странна, на края на квартала от 2 -те страни с булеварди и ,като в горичка. И реално децата гости , бяха тези ,които си играят всеки ден на нея.

# 42 199
Оплаквам се, че е несправедлив животът. Едно момиче, което имам честта да познавам страда от муковисцидоза и сега се нуждае от трансплантация на бял дроб. Правим всичко възможно да ѝ помогнем за набиране на средствата и пак не знам дали ще успеем.
Много ми е болно, младо, амбициозно, добро момиче, преди 2 години завърши висшето си образование в МУ - Варна, беше отличничка, отговорник на курса... Изключителен човек. Оплаквам се! Cry

# 42 200
Това е кошмар, от най-страшните.
Ако може някак да помогнем, поне с пари? Знам че лечението на подобни заболявания у нас е меко казано примитивно, а трансплантация на бял дроб и не правят. Пожелавам й успех от сърце

# 42 201
Преди 2 години на нашта площадка имаше такъв рожден ден - с барбекю до една от люлките! Детето ми не познаваше рожденника, въпреки че всеки ден играе там, понеже бяха с 4-5 години разлика (мойто е по-малко). Обаче много обича кюфтета и кебапчета...е кажете ми каква трябваше да е реакцията ми, когато замириса на печено месо и около него всички мааха кюфтета? И то ми вика "мамо, и на мен ми се яде кюфте"...е побеснях, честно. Да ходя да си изпрося едно?!? Така че скари по площадките...не, мерси!

# 42 202
Едно време празнувахме по домовете. Сандвичи и алтай. Подаряват ти сапун или книга /може и надписана за друг:satisfied:/...
Сега банери, аниматори....250 пари...без банер не става ли, да попитам аз?Rolling Eyes

# 42 203
  • Mediterraneo
И като кажете- само тортата 70 лв. Ми не е така. Баба знае 2 и 200. никога не съм плащала 70 лв за торта, а децата ми никога не са били без торти. Правили сме и големи, и малки рождени дни. В клубове, ресторанти, на пикник, на двора, вкъщи. Било модерно, да бе!

# 42 204
Днес ми е един от най-кошмарните дни. Малката сутринта избяга от детската градина, прибрала се сам сама до вкъщи, защото не си взела раничката. Разбрах за това, когато отидох да занеса въпросната раница. След като обикаляхме квартала да я търсим сума ти време я намерих пред вратата на апартамента разревана. Пресякла е сама голям булевард, на който няма пешеходна пътека или светофар и още няколко вътреквартални улици, които сутрин са много натоварени.
За капак лаптопа в службата си замина окончателно, наляха се едни пари за ремонт, който не можа да го спаси за повече от месец. Поне харда е читав и информацията не се загуби. Налага ми се да работя с една остаряла морално и всякак програма, на която не можем да й намерим машина с толкова стар софтуер, на който да работи.
Дано утре е по-добър ден от днешния.

# 42 205
Остави лаптопа....как детето е избягало ? Hushed

# 42 206
  • тук и там
Съчувствам, tonynette .Наистина  много тежък ден.Предтавям си какъв ужас си изживяла докато сте я търсили.Как въобще са допуснали да се случи това тези от градината?Пък и би трябвало веднага да ви уведомят..

# 42 207
  • Варна
Тия от градината са за бой!!! Ще избяга дете, а те няма да звъннат веднага!

Тарти, 70 лв даже е нормална цена за торта. Наслушах се на приятелки около мен, които и повече дадоха.

# 42 208
38 лв. беше нашата торта танк. Голяма и преголяма. Не е луд този който яде баницата... Wink

Последна редакция: пн, 16 апр 2018, 19:14 от teta75

# 42 209
  • София
tonynette, как е детето? Сигурно доста се е уплашила.
Вината е на персонала от градината.

Моят син миналата година беше на екскурзия от у-ще точно на РДто си. Купихме торта и разни сладки неща. Черпили са се по път Simple Smile
Като се прибраха се събрахме комшиите и децата и имахме импровизиран РД "на двора". На децата им беше весело.
Съседката прави РД на дъщеря си в парка.

Общи условия

Активация на акаунт